HoroszkópOrákulum horoszkóp 2021. augusztus 23-29. között!

Orákulum horoszkóp 2021. augusztus 23-29. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén jutnak el a csillagjegyekhez az Univerzum üzenetei, amelyeket érdemes figyelmesen végig olvasni, igyekezvén megfejteni a rejtett üzeneteket.

Kos – Kompromisszum

Az utóbbi időben egy kicsit könnyebben tudtál kompromisszumot kötni, és ez némiképp megkönnyítette a dolgokat. Fontos, hogy ha ellenkező véleménnyel találkozol, próbáld megérteni a másik embert, nem muszáj mindenkit meggyőzz a saját igazságodról. A kompromisszum sokszor hasznos, de nem azt jelenti, hogy fel kell add az álmaidat. Hallgass a szívedre, de ne csak a jelenre, hanem a végső célra is koncentrálj.

Bika – Utazás

Ezen a héten az utazás lesz a központi téma, ez lehet egy belső utazás, de akár egy konkrét értelembe vett távoli utazás is. A végső cél egyelőre még mindenképp ismeretlen. A könnyed, légies energiák segíteni fognak abban, hogy olyan mélyreható kinyilatkoztatásokat kapj az életed főbb aspektusaival kapcsolatban, amelyek elhozhatják a várt változást. Maradj mozgásban, még akkor is, ha néha túlságosan lassítani vagy éppen növeli kell a tempót. Légy figyelmesebb önmagaddal és a körülötted lévőkkel.

Ikrek – Bőség

Az életben azok a legjobb pillanatok, amikor a csúcson érzed magad fizikailag és intellektuálisan, ilyenkor a tudatosság és a bőség jellemzi a napjaidat. A virágzás időszakát éled, összhangba kerül a belső és a külső világod. Ez a teljesség és beteljesedés érzését kelti benned, szeretet, együttérzés és a nagylelkűség kell ahhoz, hogy lendületet adj gondolataidnak, érzéseidnek és tetteidnek. Ha virágzó és bőséges életet akarsz teremteni, nyiss ki a világ felé, hogy többet kaphass.

Rák – Te vagy a világ

Ezen a héten egy nagyszabású projektben vehetsz részt. Ez egy csodálatos lehetőség lesz arra, hogy a megszerzett tudást gyakorlatba ültesd, a kommunikációra és a csapatmunkára figyelj, és mindenekelőtt, hogy hozzájárulj egy igazán fontos sikerhez. Az eddigi tapasztalataid alapján egy kiváló és bölcs vezető lehetsz ebben a projektben, másrészt pedig itt az ideje, hogy végre elmond a véleményed a világ nagy dolgairól.

Oroszlán – Összehasonlítás

Az állandó összehasonlítás a körülötted lévőkkel eltávolít attól, aki valójában vagy, és az eredmény a kisebbrendűségi vagy felsőbbrendűségi érzés lesz. Mindig lesz valaki szebb, tehetségesebb, erősebb, okosabb vagy boldogabb, legalábbis látszólag, mint te. Csak akkor lehetsz önmagad, ha nem hasonlítod össze magad másokkal, és megmutathatod a valódi értékeidet. Engedd, hogy magával ragadjon a kreativitás, főleg írásban próbáld kifejezni az érzéseidet.

Szűz – Türelem

A várakozás a legjobb megoldás a problémákra, soha ne kényszerítsd a dolgokat. A magot elültetted, és most élvezheted azt az időszakot, amikor a természet a maga ütemében halad, és átveszi az irányítást. Fókuszálj inkább saját magadra, figyelj a testedre, anélkül, hogy az egód késleltetné a boldogsághoz való jogodat. Dönt úgy, hogy teljes mértékben megérdemled a boldogságot. Amikor egy számodra fontos célt akarsz elérni, tízszeres energiát kell belefektetned.

Mérleg – Illúzió

Itt az ideje, hogy a valóságot belül és ne kívül keresd. Engedd el az elméd harcát, amely állandóan ítélkezik a külvilágban történteken, inkább összpontosíts a belső világodra. Te vagy a saját Világegyetemed központja és teremtője, és teljes erővel rendelkezel a kívánt élet megteremtéséhez. Bocsáss meg azoknak, akik bántottak téged, és szabadítsd fel magad a múlt energiájától, hogy a spontaneitás és a szinkronicitás vezessen a választott úton. Az életben semmi sem véletlen!

Skorpió – Küzdelem

Az elmédben úgy tűnik, hogy van egy csatatér, amelyen a gondolataid folyamatosan harcolnak. A páncél, amelyet a világ előtt viselsz, azt az illúziót kelti benned, hogy biztonságban vagy, hogy semmi sem érhet téged, de amíg a sebeidet eltakarod, addig nem fognak begyógyulni. Ne add fel, a harcban ugyan mindig egyedül vagy, de az Univerzum védelme alatt állsz. Engedj el minden félelmet, ítéletet, bűntudatot, és nyugodtan éld az életed. Olvass olyan könyveket, amelyek pozitív irányba befolyásolják az életed, és figyelj a bennük megjelenő üzenetekre.

Nyilas – Reneszánsz

A növekedés és a változások mindennapjaid részét képezik, és jócskán felborítják az életed. Légy jelen, bízz abban, hogy semmi sem történik véletlenül, tudd, hogy ez az állapot egy magasabb szintre vezet. Ez az a időszak, amikor új kapcsolatok és projektek jelennek meg az életedben, amelyek arra ösztönöznek, hogy lépj túl a mintákon, és mutasd meg, hogy egy kreatív és bátor személy vagy tulajdonképpen. Ne feledd, hogy kísérletezés által tanulsz a legtöbbet magadról. Foglalkozz többet a testi és lelki egészségeddel.

Bak – Csend

Egy nagyon értékes időszak kezdődik most számodra, amelyben könnyen megtapasztalhatod a belső béke állapotának igazi mélységeit. Lehet, hogy néhányan most nem érzik jól magukat körülötted, de választhatod azoknak a társaságát, akik könnyen rezonálnak az állapotoddal. Új oldalát ismered meg az életnek, jobban megérted a dolgokat, és végre eljön a várva-várt beteljesedés. Maradj lehorgonyozva a teljesség energiájában, és ne hagyd, hogy az ego félelmei befolyásoljanak.

Vízöntő – Kívülálló

Megtörténhet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor kirekesztve fogod érezni magad, mint egy tehetetlen gyermek. Ennek az érzésnek a gyökerei mélyen a gyermekkor első éveiben megélt tapasztalatokban gyökerezhetnek, és most itt az ideje, hogy megszabadulj a múlt félelmeitől. Össze kell szedned minden erődet, és tudatosítsd magadban, hogy ki is vagy valójában. Minden szükséges erőforrásod megvan ahhoz, hogy ura legyél a saját életednek, dönts, és elfogadd vagy befogadd az aktuális helyzetet. Összpontosíts a jelen pillanatra, és ne feledd, hogy nem vagy egyedül.

Halak – Villám

Vannak viharosabb idők, amelyek kiszámíthatatlan helyzeteket generálnak, és amelyek kihívást jelentenek számodra. Első pillantásban a helyzet nehéznek tűnhet, de végül kiderül, hogy csak egy nagyon és jobb lehetőség előtt állsz. Élvezd a tiszta ég szépségét és a levegő frissességét egy erős vihar után is. Ha úgy érzed, hogy elfáradtál, nincs több ötleted, nem tudsz koncentrálni, vegyél egy mély levegőt, kérj, és meg fogod kapni a szükséges válaszokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek