HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. április 27. és május 3. között!

Orákulum horoszkóp 2020. április 27. és május 3. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még pár nap, és vége az áprilisi hónapnak, és beköszönt a május. Lássuk mit üzennek erre az időszakra Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái. Tanácsos figyelmesen végig olvasni a jóslatokat, mert a hasznos információk a részletekben rejtőznek.

Kos – Metamorphosis

Ezen a héten és utána is, a változás lesz a fő téma. Bármennyire is nehezen éled meg a változásokat, semmit sem tudsz tenni ellene, hiszen ez az élet rendje. A régi helyét lassan az új veszi át, és fel kell készülnöd, hogy méltóképp fogadni tudd a változást. Légy egy kicsit nyitottabb, minden változás egy nagy kihívás, de meg kell tanulnod tudatos döntéseket hoznod.

Bika – Moonlight

Most igen erős az intuíciód, így könnyen el tudod dönteni, hogy melyik a helyes irány. Ahelyett, hogy mélyen elemeznéd a dolgokat, inkább hallgass a megérzéseidre, és figyeld az apró kis jelzéseket, amelyeket az Univerzum küld útmutatóul. Add fel a merev viselkedést, az állandó ellenállást, és akkor sokkal gördülékenyebb lesz az életed.

Ikrek – Stuck in the Mud

Ezen a héten semmi sem úgy megy, mint ahogy eltervezted, állandóan akadályokba ütközöl. Ez egy nagyszerű időszak arra, hogy figyelmed az élet olyan területeire irányítsd, amelyre egyáltalán nem volt időd eddig. Főleg azokkal a területekkel foglalkozz, ahol leginkább nehézségeket tapasztalsz. Új lehetőségek, nagyszerű megoldások várnak rád, csak légy egy kicsit kitartóbb és türelmesebb. Próbáld lekötni a figyelmed kreatív tevékenység által, így nem mindig csak a problémákra koncentrálsz majd.

Rák – Movement

Végre egy kicsit fellendül az életed, és kilépsz a monoton hétköznapokból. Az is lehet, hogy lakhelyet vagy munkahelyet váltasz, mindenképp élettel teli és változatos időszak vár rád. Most csak befele figyelj, hiszen csak egyedül tudod meghozni a helyes döntést, ne engedd, hogy bárki a saját érdekei szerint befolyásoljon. Hajrá, kezdj el élni, csodajó kalandok várnak rád!

Oroszlán – Spirit of Palace

Próbálj megoldást találni azokra a kérdésekre, amelyek már hosszabb ideje foglalkoztatnak. Tanulj meg új technikákat annak érdekében, hogy könnyebben le tudd győzni a külső és belső harcot. Pihenj minél többet, így jobban át tudod látni a helyzetet. Ne máshol keresd a választ, hanem saját magadban, légy a lehető legőszintébb önmagadhoz, és akkor sokkal szebbnek fogdog látni a világot.

Szűz – Making a Choice

Elsőre sokkal könnyebbnek tűnhet, hogy mások oldják meg helyetted a problémákat, de itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását. Vállad a felelősséget, tervezd meg, hogy mit szeretnél elérni, és addig ne add fel, míg el nem éred a kitűzött célt. A választás mindig a te kezedben van! Tanulj meg kompromisszumot kötni a cél érdekében, és, ha kell változtass a hozzáállásodon.

Mérleg – Wizard of Awareness

Túl nagy terhet pakolsz magadra azzal, hogy mindenáron el szeretnél érni egy bizonyos célt. Inkább összpontosíts magára az útra, és töltődj fel az élmények által. Lépj egyet hátra, és próbáld meg távolról szemlélni az eseményeket. Összpontosíts a jó dolgokra, légy hálás minden apró változásért, ami az utóbbi időben történt. Ne harcolj, légy az életed megfigyelője, vedd észre, mennyi jó dolog történik alapjában véve veled. Ne felejtsd, hogy, amit meg kell kapnod az életben, az mindenképp el fog jutni hozzád.

Skorpió – Balancing Act

Az élet bizonyos területein bizonytalansággal fogsz szembesülni, viszont szerencsére rendelkezel azzal a képességgel, hogy az igazán fontos dolgok mellett kellő elhatározással ki tudsz állni. Csodálatos változásokra számíthatsz most a karrieredben, végre úgy fogod érezni, hogy nem hiába dolgoztál az elmúlt években. Légy mindig nyitott az új lehetőségekre, és ne vonj le elhamarkodottan következtetéseket.

Nyilas – Intention

Úgy tűnik, egyre közelebb kerülsz a célodhoz, légy hálás azoknak, akik segítségedre voltak ebben. Tanulj a pozitív példákból, figyelj azokra az ösztönző történetekre körülötted, amelyek azt sugallják, hogy igenis érdemes kitartóan dolgozni. Ha már elég erőt érzel magadban, nyugodtan kezdj bele a projektbe, amelyről régóta álmodozol. Élj egy olyan életet, amiben a legjobban érzed magad! A hála az egyik legjobb eszköz ahhoz, hogy még több jó dolgot vonzhass magadhoz.

Bak – Coming Apart

Itt az ideje, hogy megszakítsd azokat a kapcsolatokat, amelyek visszafelé húznak. Az is megtörténhet, hogy fel kell adnod egy régi ígéreted, de, ha úgy érzed, hogy csak ezáltal tudsz tovább lépni a fejlődés útján, akkor meg kell tenned. Állíts fel új fontossági sorrendet az életedben, add fel a félelmeidet, és bízz benne, hogy az Élet mindig a lehető legjobbat adja számodra. Egy olyan üzenetet kaphatsz, amely az egész életedet megváltoztatja, légy figyelmes.

Vízöntő – Follow the Leader

Itt az ideje, hogy a sarkadra állj a párkapcsolatodban, és ne engedd, hogy más irányítsa az életed. Mond el nyugodtan, amit gondolsz, ne fojts magadba az érzéseidet, ez egy párkapcsolatban nagyon fontos lépés. Legyetek mindig a lehető legőszintébbek egymáshoz. Ha nem mondod el, mit szeretnél, ne várd, hogy párod kitalálja a gondolataidat! Az üzleti életben is változásra számíthatsz, ehhez pedig az összes szükséges eszköz rendelkezésedre áll.

Halak – Magic Prayer

Végre válaszra találnak a kívánságaid, és a dolgok úgy fognak alakulni, ahogy szeretnéd. Sikeresen veszed az akadályokat, ha kihívásokkal is szembesülsz, nem okoznak különösebb nehézséget. A lehetőségek ott hevernek a lábad előtt, hallgass a megérzéseidre. Tarts ki az elképzeléseid mellett, légy következetes szóban és cselekedetben is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek