Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái erre a hétre is elhozták a csillagok üzeneteit. Olvassuk végig figyelmesen a jóslatokat. Íme, a részletek!

Kos – Sisters of the Seasons

Akárcsak a természet, az élet is állandó megújulási szakaszokon megy át. Maradj az általad választott úton, ne add fel az álmaid, bármilyen vihar is közelítsen, és akkor a siker garantált. Most egy új kezdet elé nézel, nyugodtan belefoghatsz egy rég vágyott projektbe, vagy beiratkozhatsz egy továbbképzésre. Ne kapkodj, adj időt magadnak, és a megújulás kiteljesedésének is.

Bika – The Hawk Prince

Figyelj az intő jelekre, mert lehetséges, hogy veszélyeket tartogat számodra az út, amelyen haladsz. Hallgass a megérzéseidre, de a környezetedben élő emberek is próbálnak megóvni a veszélyektől. Ne stresszelj, mindig van választási lehetőséged, bármikor megváltoztathatod az életed, csak rajtad múlik. Az Univerzum mindig azt adja, ami a legjobb számodra, még ha első pillantásra ez másképp néz is ki.

Ikrek – The Diamond Dreamer

Rá fogsz jönni, hogy túlságosan sok időt fordítasz az anyagi dolgokra, és ez minden energiádat leszívja. Vedd észre, hogy a pénzen túl mennyi más érték van az életben, fordíts egy kicsit nagyobb hangsúlyt a lelki dolgokra is. Légy hálás, értékeld életed minden pillanatát, és meglátod, hogy a hála sokszorosan fog visszatalálni az életedbe. A megértés és együttérzés által gyönyörű dolgokat tapasztalhatsz meg.

Rák – The Word Lord

Kisebb kihívásokkal kell szembenézned ezen a héten, próbálj egy kicsit a dolgok mögöttes értelmére összpontosítani, és így könnyen meg fogod érteni az összefüggéseket. Ha nem voltál őszinte, akkor itt az ideje, hogy feltárd az igazságot, mert később sokkal nagyobb árat fogsz fizetni érte. Légy hiteles, mindig őszintén beszélj és cselekedj!

Oroszlán – The Camel Boy

Sokszor az az érzésed, hogy mindent egyedül kell kiharcolnod az életben, azonban ha őszintén körbenézel, rá fogsz jönni, hogy mennyi önzetlen, segítő szándékú ember van körülötted. Ha hajlandó vagy elfogadni a segítséget, együtt, közös erővel, minden sokkal könnyebb lesz. Ne gondold, hogy az emberek csak kihasználnak, és hátsó szándékkal közelítenek feléd. Légy nyitottabb, az élet most megadja számodra azt, amire valójában szükséged van.

Szűz – The Arrow Master

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy talán nem a legjobb irányba haladsz. Egy igen kellemetlen helyzettel kell szembenézned, és minden azon fog múlni, hogy sikerül-e okosan döntened. Próbálj egy kicsit a dolgok mögé nézni, és rá fogsz jönni, hogy mi a valódi oka annak, hogy most ezt történik veled. Döntsd el, hogy melyik a te utad, és mi is igazából az életcélod.

Mérleg – The River Queen

A rugalmasság és a döntés lehetősége a két legfontosabb dolog lesz ezen a héten számodra. Próbálj a lehető legrugalmasabb lenni, felejtsd el egy kis időre a feszültségeket, ne görcsölj mindenért. Hagyd az életed magától áramlani, meglátod, hogy milyen kevés akadály áll az utadba. Könnyen megoldást fogsz találni a problémás helyzetekre, és minden úgy fog menni, mint a karikacsapás. Rá fogsz jönni, hogy a legnagyobb akadályt az életben a saját gondolataid jelentik.

Skorpió – The Fire Prince

Az utóbbi időben túlságosan feszült voltál, semmihez sem éreztél késztetést, lecsökkent a kreatív energiád. Lassíts a tempón, ne légy türelmetlen, meglátod, így sokkal közelebb kerülsz a céljaidhoz. Ha a megérzéseidre hallgatsz, mindig fogod tudni, mit kell tenned. Figyelj, hogy melyek azok a visszatérő dolgok az életedben, amelyek megakadályozzák a fejlődést.

Nyilas – The Lady of Lightening

Igen meglepő eseményeket tartogat számodra ez a hét, és úgy fogod érezni, hogy minden energiád elfogyott. Mindez csak azért van, hogy olyan változásokra ösztönözzön, melyek elől mindig menekültél eddig. Vágj bele, és meglátod teljesen kedvező irányba fordul az életed. A vihar elmúlik egyszer, és a felhők mögött süt a nap!

Bak – The Lady of the Mirror

Egyre több időt fordítasz az önelemzésre, sokat foglalkozol azzal, hogy rátalálj az igazi énedre. Figyelj arra, hogy a közeljövőben mi az, amihez jobban vonzódsz, melyek azok a helyek, ahol jól érzed magad, és akkor közelebb kerülsz önmagadhoz. Ne ítélkezz magadról soha, fogadd el, hogy minden eseménynek fontos szerepe volt az életedben, még akkor is, ha az negatív volt.

Vízöntő – The Hungry Ghosts

Túlságosan a múltra vagy a jövőre koncentrálsz, emiatt soha nem tudsz a jelenben élni. Szétszórt vagy, kapkodsz, állandóan kétségbeesetten tervezel, éppen ezért folyton fáradt vagy. Próbálj egy kicsit változtatni a dolgokon, ne pazarold feleslegesen az energiádat. Fordíts nagyobb figyelmet a környezetedre, vedd észre, ha valakinek segítségre van szüksége.

Halak – The Metal King

Az utóbbi időben túl sokat foglalkoztál mások érzéseivel, szivacsként szívtad magadba a megoldandó problémákat, és közben elfeledkeztél arról, hogy a saját lelki világodat is ápolgasd. Még akkor is, ha másokon szeretnél segíteni, ez nem jelenti azt, hogy saját magad el kell hanyagold. Próbálj egy kicsit két lábbal állni a földön, élj a pillanatnak, fedezd fel a hétköznapok szépségeit, találj vissza önmagadhoz!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.