HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. szeptember 3-9. között!

Orákulum horoszkóp 2018. szeptember 3-9. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptember első hete kezdődjék Colett Baron-Reid Enchanted Map nevű orákulum kártyáinak útmutatásaival. Figyelj oda a csillagjegyed üzenetére, mert így nyugodtabb körülmények között tudsz élni.

Kos – The Chess Queen

Ez a kártyalap azt jelenti, hogy a következő napokban felfedezed magadban mindazon energiákat, amelyekre szükséged van a siker elérésében. Fontos az, hogy tudd, mit szeretnél igazából, figyelj a megérzéseidre, mert ezek sok mindent elárulnak. Érezd a feléd áramló szeretetet.

Bika – The Spiral Dancer

Lehet, hogy úgy érzed, az utóbbi időben csak egy helyben stagnál az életed, de ez nincs így. Ha lassan is, de a siker, a boldogság felé tart az életed. Hagyatkozz a kapcsolataidra, a tapasztalataidra, bízz az ösztöneidben, mert ezáltal sikerülni fog mindaz, amit célként tűztél ki maga elé.

Ikrek – The Camel Boy

Itt az ideje, hogy rendet tégy az életedben, a lelkedben, és a lakásodban is. Fogyassz egészséges ételeket, hogy energikusabbnak érezd magad, jógázz, meditálj, igyekezz megtalálni a belső egyensúlyodat. Használd ki a szabadidődet, töltődj fel, pihenj, lazíts, élvezd az életet.

Rák – The High Lord of Gratitude and Service

A napok, amelyek következnek, megfelelőek lesznek arra, hogy leltárt készíts az életedről, a vágyaidról, az álmaidról. Találd meg önmagadban az egyensúlyt, ne görcsölj azon, hogy mit nem tudtál elérni még az életedben, hanem vedd figyelembe a pozitív dolgokat, a tudást, amivel rendelkezel, amihez igazán értesz.

Oroszlán – The Eyes of Beauty

Egy olyan időszakon mész keresztül, amikor megváltozik a világról eddig alkotott véleményed, felfogásod, hitrendszered. Minden attól függ, hogy miként értelmezed a dolgokat, hogyan fogod fel az eseményeket magad körül. Szerinted egy pohár víz, ami félig van megtöltve, félig üres, vagy még feléig tele van?

Szűz – The Resting Tree

Az elmúlt időszakban a gyors tempójú életmód miatt lemerültél, szinte teljesen elfáradtál, ezért most törekedj arra, hogy pihenj, lazíts, mert különben a fizikai és szellemi összeomlás szélére kerülhetsz. Kerüld a felhajtást, pihenj, ne gondolj semmire, és légy hálás a jó dolgokért az életedben.

Mérleg – The Lady of the Gift

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy nem jó az, ha eltitkolsz dolgokat, rejtegetsz valamit magadban. Mert ez megnehezíti az életedet, nyomaszt, felemészt. Arra is figyelj, hogy valaki, a környezetedből manipulálni, irányítani akar, ezért előfordulhat az, hogy úgy érzed, nem vagy elég jó.

Skorpió – The Phoenix

Egy olyan élethelyzetben találod magad, amikor valaminek a végéhez érsz. Ez szomorúvá tesz, de sikerül feltámadnod, akárcsak a Főnix madár a hamvaiból. Itt az ideje egy új kezdetnek, egy új iránynak, ami elvezet a sikerig. Előbb azonban pihenj, lazíts, hallgass a megérzéseidre, majd utána vágj bele életed legnagyobb kalandjába.

Nyilas – The Spirit Whisper

Ezen a héten olyan energiák vesznek körül, amelyek a megújulásra, megtisztulásra ösztönöznek. Ha ez sikerül, remek időszak következik be az életedbe. Igyekezz megszabadulni a félelemtől, fogadd el azokat a változásokat, amelyek ellen nem tudsz tenni. Az előtted álló napokban figyelj azokra az emberekre, akik a legközelebb állnak hozzád.

Bak – The Rainbow Prince

Törekedj arra, hogy az adni és kapni létben egyensúlyt teremts, mert ha ez sikerül, akkor képes leszel megtapasztalni a harmóniát. Ha kapcsolatot tudsz teremteni önmagaddal, akkor az Univerzumot is meg tudod szólítani. Örülj minden szép pillanatnak, ami veled történik.

Vízöntő – The Hungry Ghosts

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy egy olyan területre tévedhetsz, ahol a félelem uralkodik, az a típusú félelem, ami akkor kezdődik, mikor úgy érzed, valami hiányzik az életedből. Ne hasonlítsd az életedet másokéhoz, mert így mindig azt fogod észlelni, hogy mi nincs az életedben, és nem azt, hogy mi van.

Halak – The River Queen

Ezen a héten olyan leszel, akár a víz: nem tudnak formába önteni, hanem rugalmas leszel, ha kell gyorsan dolgozol, ha kell lassú, visszafogott életet élsz. Nem lesz akadály előtted, minden nap meg tudod találni a számodra fontos sikerélményeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek