HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. március 26. és április 1. között!

Orákulum horoszkóp 2018. március 26. és április 1. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Osho Zen Tarot orákulum kártyáival és azok üzeneteivel indul egy újabb hét. Fogadd meg a tanácsokat, élj úgy, ahogyan a szíved vágyik rá. És mindig légy óvatos, figyelj a veszélyforrásokra.

Orákulum horoszkóp 2018. március 26. és április 1. között!

Kos – Harmónia

Bármi is történjen az életedben, te válaszd a béke és a nyitottság útját. Légy mindig befogadó, figyelj a szíved kívánságára, így az életedben mindig jelen lesz a tisztánlátás és a harmónia. Figyelj a kreativitásodra, a művészi igényeid kielégítésére, a megérzéseidre, és ne mindig csak a racionalitás mentén éld az életedet.

Bika – Új látásmód

Ha új szempontból közelíted meg a dolgokat, akkor az életedről átfogóbb képet tudsz majd alkotni, és jobban fogod érezni magad a bőrödben. Többé ne erőltess dolgokat, foglalkozz olyasmikkel, amelyek nem érdekelnek. Az állandó nyomás, a stressz nem tesz jót neked. Az Univerzum segít, hogy önmagadra találj, bízz benne.

Ikrek – Elnyomás

A következő napokban többféle elvárásnak kell megfelelned, ami feszültségeket idéz elő benned. Tedd fel a kérdéseket önmagadnak, hogy rátalálj azokra a válaszokra, amelyek rávezetnek arra az útra, amely elvezet a céljaidhoz. Mindig figyelned kell a belső megérzéseidre, mert azok sosem csapnak be.

Rák – Részvétel

Ha valami nagyon fontos számodra, akkor szakíts időt és vegyél részt annak megvalósításában, mert ez pozitív energiákkal fog eltölteni. A problémák helyett keresd mindig a megoldást, még akkor is, ha nem mindig tiszta az, hogy mi is az. Légy kitartó, és minden álmodat megvalósíthatod.

Oroszlán – Virágzás

Az életedben most érződni fog az áldás pozitív hatása, és ettől úgy érzed, hogy nincs előtted lehetetlen. Tedd azt, amit a legjobban szeretsz, ami ott van a szíved mélyén, és csak arra vár, hogy a felszínre törjön. Ha fáradtnak, kimerültnek érzed magad, akkor ezt a kiszáradás okozhatja, így igyál napi 2 liter vizet, amely segíti megszabadulni a méreganyagoktól.

Szűz – Teljesség

Ha úgy érzed, hogy útbaigazításra lenne szükséged, akkor hunyd le a szemed, és koncentrálj arra, amit a szíved súg, hiszen ott rejtőzik az igazság, az ami harmóniát és békét eredményez az életedben. Mindig összpontosíts a belső hangjaidra, és tedd azt, amit mond, mert akkor teljes és boldog életed lesz.

Mérleg – Részesedés

Oszd meg a szeretetedet másokkal, részesíts másokat is, mindabból a jóból, amelyben neked is részed van, mert ez segít, hogy rátalálj önmagadra, és boldog, kiegyensúlyozott életet élhess. Az Univerzum segít ebben, ahogy abban is, hogy sikeres légy és jó eredményeket érhess el. A lelked mindig tudja, hogy mire vágyik, engedd érvényesülni.

Skorpió – Belső hang

Ezen a héten vigyázz arra, hogy milyen hangokra figyelsz, mert lehetnek olyanok, amelyek összezavarnak, rossz útra vezetnek. Ahhoz, hogy kiderítsd, hogy mi az igazság, melyik a helyes út, a saját megérzéseidre, lelki hangodra kell odafigyelned. Ha valamitől lelkes leszel, és érzed, hogy az jó neked, akkor ne kételkedj, vágj bele és éld át a pillanatokat.

Nyilas – Tökéletesség

Az a dolog, amivel az utóbbi napokban foglalkoztál, az sok energiádat elszívta. És ilyen emberekkel is kötöttél kapcsolatot, akik visszatükrözték a negatív érzelmeidet, gondolataidat. Próbáld lassan észrevenni a szép dolgokat, ragadd meg a pillanatokat, amelyek teljessé tesznek, amelyek megnevetettnek.

Bak – Lassulás

Hogy ismét élettel teli légy, bocsáss meg azoknak, akik megbántottak és szabadíts fel azokat a pozitív energiákat, amelyeket elnyomtál emiatt magadban. Semmi új dolog nem jöhet be az életedbe, amíg a múlt hibáin, sérelmein gondolkozol. Tölts több időt a szabadban, a természetnek gyógyító ereje van.

Vízöntő – Ünnep

Az intuíciód a legnagyobb ajándék, amelynek köszönhetően egy letisztult világképed alakul ki, így jobban eltudsz majd igazodni az életedben. Mindig tudni fogod, hogy mi a dolgod, és milyen döntések árán tudsz sikeressé válni. Lazíts, pihenj, mert ilyenkor születnek a legjobb gondolatok, amelyek a boldogság zálogai.

Halak – Útmutatás

Ha vannak megválaszolatlan kérdések benned, akkor úgy kaphatsz azokra választ, ha őszintén a szívedre hallgatsz. Maradj mindig nyitott, higgy abban, ami boldogságot, elégedettséget okoz. Ne terheld túl magad, hanem időnként olyasmivel is foglalkozz, ami szórakozást, kikapcsolódást jelent.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek