HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. március 19-25. között!

Orákulum horoszkóp 2018. március 19-25. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid ismét kiterítette a orákulum kártyáit, így most a csillagjegyed alapján megtudhatod, hogy milyen hétre számíthatsz. Gondold jól végig az információkat, készíts elemzést magadban, így nagy meglepetés nem fog bekövetkezni az életedbe.

Kos – The River Queen

Próbálj meg minél rugalmasabb lenni, és kevésbé kötődni emberekhez, tárgyakhoz. Ne légy merev, szigorú, hanem inkább lazíts, légy olyan, mint a víz, amely minden akadályt megkerülve éri el a célját. Tápláld a lelkedet, és törekedj az egyensúlyra, a harmóniára. A pozitív energia ott van körülötted, csak be kell építened az életedbe.

Bika – The Lady of the Gift

A sok titok őrzése lelki nehézségeket okozhat, ezért nem minden alkalommal jó az, ha valaki újabb titkot bíz rád, ezért jó, ha megtanulsz nemet mondani. Az is lehet, hogy valaki titkolózik előtted, és olyan információkat tart vissza, amellyel manipulálhat téged. Ha gyanút sejtesz, hogy valaki titkokat rejt előtted, akkor ideje változtatnod a magatartásodon.

Ikrek – The Fire Prince

Az elmúlt napokban tapasztalt feszültség, zaklatott érzés miatt sok energiát veszítettél, amely a kreativitásodnak sem tett jót. Próbálj lenyugodni, pihenni, és kerüld a konfliktusokat, az agressziót, mert ezek nem lesznek jó hatással az életedre, Figyelj jobban a megérzéseidre, így a nem tiszta helyzetekben is tudni fogod, hogy mit kell tenned. Ne erőltess semmit, és vigyázz, hogy ne kerítsen hatalmába a megszállottság.

Rák – The Well Watcher

Most olyan lehetőséget kapsz az életben, amelynek révén ráébredsz az erősségedre, amellyel jobbá tudod tenni az saját és mások életét is. A teremtő erő, ami benned van, képes előnyös élethelyzeteket teremteni, amelyek javíthatnak az életminőségeden. Teremts kapcsolatot az Univerzummal, és ezáltal közelebb kerülhetsz a vágyaid beteljesüléséhez.

Oroszlán – The Ringmaster of Scrutinity

Ha egy probléma miatt aggódsz, akkor igyekezz nem foglalkozni azzal, mert különben nem fogod tisztán látni az célodat, és a pozitív energiák is elkerülnek. Ne gondolj a múltadra, a gondjaidra, és bízz az Univerzum erejében, mert így mindig támogatóra találsz. Ideje most többet foglalkoznod magaddal, mint másokkal.

Szűz – The Resting Tree

Az elmúlt napokban tapasztalt szorongás miatt elég sok stresszhatás ért, ami eléggé megterhelő volt számodra. Mindennek és mindenkinek nem tudsz megfelelni, ezért nem is aggódj annyit. Törekedj arra, hogy maradj a jelenbe, és kevésbé foglalkozz azzal, hogy mit kell majd a jövőben tenned. Ha megfogadod ezt a tanácsot, akkor könnyebb lesz az életed.

Mérleg – The Eyes of Beauty

A következő napokban el kell döntened, hogy a külsőségek érdekelnek, vagy netán a belső, lelki értékek. Szerinted melyik a valóság, te melyiket választanád? Engedd, hogy a megérzéseid segítsenek a döntések meghozatalában, és örülj minden pillanatban az élet csodáinak, mert ezeknek köszönheted a pozitív energiaáramlásokat.

Skorpió – The Eagle King

Ezekben a napokban eldöntheted, hogy mi az az életcél, amelyet követni akarsz, és amely ugyan lehet, hogy kissé szokatlannak tűnik, de végül a lényeg, hogy a szívedben örömet okoz. Ne vessz el a részletekben, hanem tudatosítsd magadban azt, hogy ki is vagy valójában. Bízz magadban, bízz a képességeidben, mert ez a legfontosabb.

Nyilas – The Sacred Union

Ebben az időszakban figyelj oda, hogy kivel kötsz üzletet, milyen céggel írsz alá partnerségi szerződést, mert könnyen ráfázhatsz. Légy bölcs, figyelmes és óvatos. Ha odafigyelsz a belső riasztó berendezésedre, akkor nem fog tudni senki átverni. Bízzál jobban önmagadban, és ne halasztgasd az elintéznivalóidat.

Bak – The High Lord of Gratitude and Service

Ez a kártya azt üzeni számodra, hogy elérkezett az idő, hogy a szíved szavát kövesd, és olyan célt tűzzél ki magadnak, amelyet igazából el szeretnél érni. Fejezd ki a háládat, az elismerésedet, majd ha már tudod, hogy mit akarsz, akkor cselekedj. Ne félj attól, ha hibázol, mert ez mindig előfordulhat, de ha okos vagy, akkor sokat tanulhatsz belőle.

Vízöntő – The Spirit Whisper

Használd ki ezen hét energiáit, hiszen ezek segítenek abban, hogy megvalósítsd az álmaidat, a vágyaidat, amelyek ott rejtőznek a lelkedben. Ez most egy kedvező időszak erre, ezért élj a felkínált lehetőséggel. Építsd újjá magad, a baráti kapcsolataidat, szabadulj meg a félelmeidtől, és ha változás következik be az életedbe, akkor fogadd el azt.

Halak – The Alter Priestess

Most az élet olyan lehetőséget kínál neked, amelyet nem szabad visszautasítanod. Ahhoz, hogy megtaláld a saját utadat, meditálj, imádkozz, és minden körülötted lévő emberben, tárgyban találd meg a jót, a szépet. Tégy fel magadnak kérdéseket, és őszintén válaszolj azokra, így megtudod, hogy mi a legfontosabb számodra a világon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek