HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. március 12-18. között!

Orákulum horoszkóp 2018. március 12-18. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Március közepén járunk, így ha kíváncsi vagy, hogy mit üzennek a csillagok az előtted álló hét napban, akkor most megtudhatod, mert Colette Baron-Reid orákulum kártyái mindent elárulnak. Olvasd végig figyelmesen a csillagok üzeneteit.

Fotó: Pixabay.com

Kos – Rock Bottom

A következő napokban érdemes odafigyelned azokra a dolgokra, amelyek függőséget okozhatnak az életedben. Ilyen lehet például egy étellel kapcsolatos függőség, de akár egy személlyel kapcsolatban is kialakulhat ez az érzés. Vizsgáld meg azt, hogy mire van leginkább szükséged, mi számodra a legfontosabb, a tested, a lelked mire vágyik igazán, mi tesz téged igazán boldoggá.

Bika – Flying

Ezen a héten minden lehetőséged meg van arra, hogy szárnyalj, de azért törekedj az egyensúlyra. Próbálj megszabadulni a korlátaidtól, gyakorold a türelmet, mert eljöhet az idő, amikor szükséged lesz rá. Ne siesd el dolgokat, hagyd, hogy az érzelmeid, ösztöneid alapján szülessenek meg a döntések, amelyek meghatározzák az életedet.

Ikrek – Strength

A következő napokban rendelkezni fogsz mindazon energiával és erővel, ami szükséges ahhoz, hogy elintézd a dolgaidat, és leszámolj a problémáiddal, nehézségeiddel. A benned lévő energia motiválttá, kreatívvá, koncentrálttá, nyugodttá tesz. Engedd szabadjára a bátorságodat, és fedezd fel a benned rejlő képességeket.

Rák – Details, details

Minden részlet most fontossá válik számodra, legyen szó bármiről is. Egy apró dolog, amiről úgy gondoltad, hogy nincs jelentősége, egy csapásra életbevágóan fontos lesz. Érdemes lesz arra is odafigyelned, hogy miként fejezed ki magad írásban, milyen üzeneteket küldesz másoknak. A tisztánlátás nagyon fontos szempont a siker megvalósításában.

Oroszlán – Balancing Act

A következő napokban érdemes lesz odafigyelned életed azon részeire, amelyek nem működnek olyan jól, vagy nincsenek harmóniában. Ez lehet amiatt, hogy bizonyos dolgokhoz görcsösen ragaszkodsz, vagy nagy erőltetsz valamit. Törekedj a kiegyensúlyozottságra, alkalmazkodj a környezetedhez, és szeresd önmagad.

Szűz – Protecting Treasure

Ezekben a napokban rájöhetsz arra, hogy a te hűséged, lojalitásod mások iránt, egyáltalán nem számít, hiszen pont azok az emberek képesek átverni, hazudni neked, akikben megbízol. Légy figyelmes, nézz körül, ismerd ki az embereket, és próbáld visszanyerni a belső egyensúlyodat. Légy őszinte magaddal és nézz szembe a félelmeiddel.

Mérleg – Storm Fields

Ezen a héten ajánlott távol tartanod magad minden olyasfajta tevékenységtől, ami felzaklathat, kiboríthat, nyugtalaníthat. Kerüld a konfliktusokat, mert most nem éri meg, hogy vitába keveredj valakivel, és meg is bánhatod, hogy nem tartottad magad távol az illetőtől, vagy a helyzettől. Kerüld a drámai helyzeteket, védd magad, és várd türelmesen, míg a felhők mögül előbújik a nap.

Skorpió – Dry Desert

A lehetőségek késnek, pedig olyan rég vársz rájuk? Ezen a héten inkább az energiaáramlások lesznek hangsúlyosabbak, a cselekedetek most elmaradnak. Törekedj arra, hogy ezen a héten spórolj minél több energiát, mert ahhoz, hogy az álmaidat valóra váltsd, szükséged lesz ezen erőforrásra. Légy türelmes, és csendben dolgozz a terveiden tovább.

Nyilas – Ride the Wave

Egy kaotikus és bizonytalan időszak után végre úgy érzed, hogy kezdenek rendeződni a dolgaid. Most itt az idő, hogy a tehetségedet és a képességeidet latba vetve, elkezdj dolgozni az álmaid megvalósításán. A sikerek erőt adnak neked, és növelik az önbizalmadat is. Maradj hiteles önmagadhoz.

Bak – Sad Embrace

Ezen a héten minden lehetőség adott lesz számodra, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyeknek nem veszed hasznát, vagy már számodra nem megfelelőek semmilyen szempontból. Ha ezt megléped, nagyon sok energiát képes leszel megspórolni. A következő napokban olyan igazságok is kiderülhetnek, amelyekre nem számítottál volna.

Vízöntő – Solitude

Még ha szeretnél is időt tölteni egymagadban, vigyázz arra, hogy teljesen ne szigeteld el magad az emberektől. A barátaidról ne mondj lesz, oszd meg velük az élményeidet, illetve azokat a dolgokat, amelyek felháborítanak, vagy amelyek örömet okoznak. Érezd a szeretet energiáit, amelyek ott lebegnek körülötted.

Halak – Metamorphosis

Az átalakulás lehet fájdalmas és hosszas, de végén mindig csodálatos érzéssel tölt el. A következő napokban is bekövetkezhet egy ilyen változás, így szükséged lehet arra, hogy lemondj bizonyos dolgokról, és egy olyan légkört teremts, amelyben jól érzed magad. Ne hagyd, hogy a félelem megbénítson.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek