HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. május 7-13. között!

Orákulum horoszkóp 2018. május 7-13. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid Enchanted Map névre hallgató orákulum kártyái révén megtudhatod, hogy mire figyelj az előtted álló 7 napban. Olvasd végig az üzeneteket, és fogadd meg a tanácsokat.

Orákulum horoszkóp 2018. május 7-13. között!

Kos – Wide Open

Irigység, féltékenység, birtoklásvágy, ezekre a negatív tulajdonságaidra kell figyelned a következő hét során. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy légy önmagad, szabadulj meg a korlátaidtól, légy nyitott a pozitív lehetőségekre, és igyekezz békés úton rendezni minden problémát, legyen az anyagi, szerelmi, munkahelyi, vagy egészségügyi jellegű.

Bika – Intention

Fejezd ki a háládat azoknak az embereknek, akik kiálltak melletted, akik segítettek, hiszen nélkülük ma talán nem lennél az, aki vagy. Ne feledd azt sem, hogy te egy különleges ember vagy, egy igazi istenség, aki leszületett erre a földre. A hited sok mindenben meghatároz.

Ikrek – Listening

Ha valami új projektbe szeretnél kezdeni, akkor most alkalmas időszak kínálkozik erre. Légy figyelmes, hallgass végig mindenkit, mert a részletekben sok hasznos információ bújhat meg. Bízzál önmagadban, még akkor is, ha nem ismeretlen előtted a kudarc, a csalódás. Az őrangyalok mindig melletted vannak, és segítenek, ha nehézségbe ütközöl. Ilyen helyzetben a zene sokat segíthet.

Rák – Protecting Treasure

Ha kockázatos is néha az, amit csinálsz, legalább szívből teszed, így ez pozitív energiákkal tölt fel. Azért figyelj oda a biztonságodra is, kérd az őrangyalaid segítségét. Emellett ez a hét kiváló időszak arra, hogy megerősítsd a kapcsolatot a barátaiddal, új dolgokat is tanulhatsz, amelyek inspirációval töltenek fel.

Oroszlán – Golden Palace

Ez a kártya azt üzeni, hogy a siker benned van, és akkor jön elő, ha hiteles vagy önmagadhoz, azt teszed amit szeretsz, ami igazán vonz. Ha tudod, hogy ki vagy, akkor észreveszed a sikereidet, a pozitív dolgokat az életedben, és örülni fogsz minden egyes felhőtlen pillanatnak, mert ettől leszel igazán gazdag.

Szűz – Magic Stream

Te határozod meg, hogy az életed milyen irányba áramoljon, ami szabadságot ad, viszont felelősséggel is jár. Igyekezz minél jobban átélni a pozitív pillanatokat, és ne hibáztasd önmagadat. Olykor kényelmetlen helyzetekbe is keveredhetsz, de mint mindenből, ebből is tanulhatsz, és fejlődhetsz.

Mérleg – Storm Field

Minden elfojtott érzelmed most felszínre törhet, akárcsak egy óriási hurrikán. De ne aggódj emiatt, mert egyszer a viharfelhők eltűnnek és a nap újra kisüt. Próbálj meg lazítani, meditálni, mert ezen módszerek segítségével ismét egyensúlyba kerülhetsz. Ne aggódj túl sokat, mert minden problémára van megoldás.

Skorpió – Home

Figyelj jobban arra az emberre, aki megteremti számodra az otthonosság, a biztonság, és a szeretet nyugtató érzését. Vegyél egy forró, lazító fürdőt, meditálj, vagy olvass egy jó könyvet. A lényeg, hogy jól érezd magad odahaza, a lakás minden zugát rendezd be úgy, hogy az a szívednek tetsszen.

Nyilas – Movement

Úgy érzed most magad, mint aki folyamatosan körbe-körbe kering, és emiatt nem tud eljutni A pontból B-be. Ahhoz, hogy ezt a problémát megszüntesd, értékeld újra az életed, hogy mi az, amivel megéri foglalkoznod, és miről inkább jobb, ha lemondasz. Ne félj döntéseket meghozni, mert a változásnak pozitív hozadéka is lehet.

Bak – Wishing Well

Úgy tűnik most nem a legjobb alkalom, hogy bizonyos dolgokat erőltess, hanem inkább bízz az Univerzum ritmusában, amely révén a dolgok maguktól megoldódnak. Lépj egyet hátra, és légy türelmes. Ne feledd, az élet választások sorozata, és amire igazán vágysz, az beteljesülhet.

Vízöntő – Making a Choice

Valamivel kapcsolatban dilemmát érzel, nem tudod, hogy a józan eszedre, vagy a szívedre hallgass. Bárhogy is dönts, ne félj, és vállald a felelősséget. Lehetséges, hogy a vágyaid beteljesüléséért még várnod kell. Lehet, hogy úgy tűnik, hogy nincs sok választási lehetőséged, de légy türelmes, a végén több minden közül válogathatsz, mint amiben valaha is reménykedtél.

Halak – Education

Lehetséges, hogy nem áll még elegendő információ rendelkezésedre ahhoz, hogy eldöntsd, milyen irányba akarod terelni az életedet. Ahhoz, hogy erre rá gyere, szabadidődben tanulj, képezd magad, így egy idő után megvilágosodik előtted az út, amin majd a következő években haladhatsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek