Colette Baron-Reid erre a hétre is elhozza a csillagok üzenetét. Enchanted Map nevű orákulum kártyáinak révén kaphatsz most útmutatást, tanácsot az előtted álló hét napra vonatkozóan. Következzenek a részletek.

Kos – Follow the Leader

Olyan helyzetben találod magad, amikor át kell venned az irányítást, legyen szó párkapcsolatról, vagy munkahelyi pozícióról. Légy bátor, és ne várd el mástól, hogy megoldják a problémákat, hanem cselekedj te. Ha van egy terved, elképzelésed, akkor adj hangot annak, minden tulajdonság benned van, ahhoz, hogy sikeres légy.

Bika – Encouragement

Az Univerzum arra késztet, hogy megtaláld az életed célját, és lépéseket is tegyél afelé. Mindig van valami új, amit felfedezhetsz az életben, de előbb meg kell szabadulnod a régi szokásaidtól, amelyek nem engednek előrehaladni. Figyelj oda a lelked igényeire, és foglalkozz azzal, ami valóban örömet okoz.

Ikrek – Wide Open

Számos lehetőség fog kínálkozni számodra. Ez a kártya arra utal, hogy most valójában lehetőséged nyílik arra, hogy megvalósítsd az álmaidat. Fejtsd ki a véleményed, bővítsd az ismereteidet, engedd, hogy a vágyaid elragadjanak, és abban a pillanatban az Univerzum segíteni fog, hogy minden, amit elképzeltél, valóra váljon.

Rák – Strength

Ezen a héten figyelj jobban oda az egészségedre, legyen az a testi, lelki, vagy szellemi rész. Sportolj, mozogj, pihenj, étkezz kiegyensúlyozottan, törekedj a lelki nyugalom megtalálására, megőrzésére. Kerülj minden olyan helyzetet és embert, aki képes lenne a benned lévő harmónia megtörését elérni.

Oroszlán – Protecting Treasure

Most úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy megvalósítsd az álmaidat. Több jelzést, apró üzenetet kapsz, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy mire kell figyelned, és miként tudsz számodra előnyös, kedvező döntéseket meghoznod. A legfontosabb, hogy hű maradj önmagadhoz. Erősítsd meg az emberi kapcsolataidat, légy bátor és határozott.

Szűz – Listening

Lehet, hogy azt érzed, a falnak beszélsz, mert senki sem figyel rád, de azért ez nem így van. Nagy az esélye annak, hogy te nem vagy elég receptív a különböző üzenetekre. Te is elküldheted a mondandódat az Univerzumnak, és biztos lehetsz abban, hogy meghallgatásra talál minden egyes szavad. Légy nyitott és kedves mindenkivel.

Mérleg – One-Ring Circus

Mindig megakarsz menteni mindenkit? Ez szeretetből, vagy félelemből jön? A segítőszándék remek, de azért tisztában kell legyél azzal, hogy nem menthetsz meg mindenkit. Hagyj fel azzal, hogy mindig mindent irányítani akarsz, inkább lazíts, törekedj a nyugalomra, és próbáld megvalósítani önmagad, mert ez esetben leszel a legboldogabb ember.

Skorpió – Stuck in the Mud

Most úgy érezd, hogy beragadtál egy élethelyzetbe, amit a makacsságodnak köszönhetsz, mert nem vagy képes belátni, hogy azok a dolgok, amelyek végbemennek az életedben, nem szolgálják a te érdekeidet. Lépj egy lépést hátra, és ne aggódj, mert ezáltal képes leszel visszanyerni egy kis erőt.

Nyilas – Rock Bottom

Lehet, hogy csalódni fogsz bizonyos dolgokban, emberekben, de el kell fogadnod, hogy a dolgok többé nem mehetnek úgy, ahogy eddig. Változtatnod kell az eddigi életeden, mert csak ebben az esetben tudsz felülkerekedni a problémáidon, és elindulni azon az úton, amelyen a szíved és nem az egód kísér végig.

Bak – Moonlight

A Hold titokzatos fénye arra hív, hogy vizsgáld meg a lelkedet, és erősítsd meg a női energiák áramlását, a megérzéseidet, és az önmagadba vetett hitet. Nézz a dolgok mögé, fedezd fel az összefüggéséket, és találd meg azokat a helyeket, embereket, akik inspirálnak. Ne feledkezz meg figyelni az Univerzum üzeneteire.

Vízöntő – Dry Desert

Légy óvatos, mert a következő napokban egy illúzió varázsolhat el, így azt hiheted, hogy minden csodálatos és szép, közben a felszín alatt teljesen más valami van. Ne engedd, hogy elbűvöljenek, inkább légy türelmes, várj, és hagyd, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek

Halak – Magical Map Shifter

Az életedben olyan új emberek jelennek meg, akik inspirációval töltenek el, lehet, hogy köztük lesz a lelkitársad is, aki teljesen levesz majd a lábadról. Az egész nézőpontod, a világról alkotott képed megváltozhat, és ezzel elindul egy tudatos életmódváltás az életedben. Légy nyitott, és tárd ki a szíved a fény felé.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.