Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból tudhatsz meg most sok hasznos tanácsot a következő hét napra vonatkozóan. Olvasd végig figyelmesen az üzeneteket és próbáld betartani a leírtakat.

Kos – Kaland

Ezen a héten kiélheted a kaland iránti vágyakozásodat, ezért készülj fel mindarra a jóra, izgalmasra, ami a következő napokban rád vár. Játssz és légy kreatív, ne foglalkozz a múlttal, légy érdeklődő, kíváncsi a világra. Maradj nyitott és jószívű. Most lehetőséged lesz új dolgokat felfedezni, ami más szempontból világítja meg az életet.

Bika – Erkölcs

Ha a következő napokban egy bizonyos élethelyzetről az erkölcsösség alapján szeretnél véleményt megfogalmazni, akkor nem árt, ha tudod, hogy az erkölcs nem minden alkalommal követi a logika, a racionális gondolkodás útját. Ez csak az emberi gondolkodás egyik része, és arra vonatkozik, hogy bizonyos ellentmondásokat “rendezzen”, ami inkább több kudarccal végződik, mint sikerrel.

Ikrek – Kompromisszum

A kompromisszumok, amelyekbe mostanában belemész, káoszt, zűrzavart okoznak benned. Inkább igyekezz meghatározni mindazt, amire vágysz, ami a te érdekedet képviseli. Hallgatnod kell a megérzéseidre. Őrizd meg a nyugalmad, mert ez felerősíti a pozitív energiák áramlását, ami által a sikert is könnyebben bevonzod.

Rák – Átalakulás

Az átalakulás nem mindig a várt formában jelenik meg, de a lényeg az, hogy amennyiben bekövetkezik, akkor vedd észre a szépségeket, a pozitív dolgokat. Élj lassabban, fordíts időt a pihenésre, a megnyugvására, értsd meg a világot, mert a részletekben rejlik mindig a megoldás.

Oroszlán – Hallgatás

A hallgatás révén megtalálod a belső békédet, meghallod a lelkedet, és ezáltal teljessé válhatsz. Megtörténhet, hogy egyes emberek nem fogják jól érezni magukat melletted, de téged ez ne foglalkoztasson, igyekezz átadni magad az igazi életnek, annak amire a szíved mélyén nagyon vágysz. Mindig maradj a teljesség energiái mellett!

Szűz – Türelem

A következő napokban várj, és ne erőltess semmit, mert a dolgok maguktól szépen elrendeződnek. A siker titkainak magját elültetted, így most csak annyi a dolgod, hogy légy türelmes. Figyelj azokra a dolgokra, amelyek boldogságot okoznak neked, és ezzel máris többet tettél a sikered megvalósítása érdekében.

Mérleg – Sodródás az árral

Egy lázadós korszak után most elérkezett az idő, hogy lenyugodj, és hagyd, hogy a dolgok maguktól rendeződjenek. Ideje, hogy megbízzál másokban, akik talán jobb szakemberek nálad, és képesek megoldani a nehézségeket, amelyek a te életedre is kihatással vannak. Légy nyitott és lazíts minél többet.

Skorpió – Kísérletezés

Ha eddig nem gyönyörködtél a természet szépségeiben, akkor most szakítsd időt arra, hogy megcsodáld a környezetedet. Nézz körül, örülj a virágoknak, a zöld fűnek, a madarak énekének. Fogj egy könyvet, és olvass egy jót egy nagy fa árnyékában. Hallgass a szívedre, és figyelj az Univerzum üzeneteire, mert sok mindent megtanulhatsz belőlük.

Nyilas – Új vízió

Most az életed egy teljes átalakuláson, megújuláson megy keresztül, legyen szó az étrended, a munkahelyed, vagy a lakhelyed megváltoztatásáról. Új öltözködési stílusokat próbálhatsz ki, megismerkedhetsz teljesen új emberekkel. Élvezd ki ezeket a pillanatokat, mert az élet csak így lehet csodás.

Bak – Részvétel

Most egy olyan projekt részese lehetsz, amelyben kiélheted a kreativitásodat. Rendelkezel elég tapasztalattal, hogy el tudjad dönteni, hogy mit szeretnél. Az adódó lehetőségeket használd ki, és értékeld mindazokat a csodás ajándékokat, amelyet az Univerzum küld neked.

Vízöntő – A lázadó

Egy nap arra ébredsz, hogy te vagy a saját életed, sorsod irányítója, így azt tehetsz, amihez kedved van, ez pedig számos energiát ad. Örülj a csodának, és légy türelmes, mert különben a nagy sietségben több hibát is elkövethetsz. Ne aggódj azokért a dolgokért, amiket nem lehet megoldani.

Halak – Állapotmegőrzés

Most minden okod megvan arra, hogy higgy magadban és megszabadulj a múltadban gyökerező rossz emlékektől. Ne hallgass másokra, akik alá akarják ásni az önbizalmadat. Légy erős, figyelj oda a lelked, a szíved hangjára, és bízzál a saját erődben, amely minden káros energiától megvéd majd.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.