HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. július 9-15. között!

Orákulum horoszkóp 2018. július 9-15. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Osho Zen Tarot nevű orákulum kártyalapjaiból most kiderülnek, hogy az előtted álló hét során milyen fontos feladataid vannak, és mire kell odafigyelj a csillagjegyed alapján.

Kos – Iránymutatás

A szívedben ott van a belső érzés, amely megmutatja számodra az irányt. Hallgass a szívedre, és mindig tudni fogod, hogy merre kell elindulnod. Figyelj oda a tested egészségére, szabadulj meg a méreganyagoktól, a félelemtől, és az állandó versenyzést is függeszt fel egy ideig. Hamarosan az Univerzum bőséggel ajándékoz meg.

Bika – Tervezés

Úgy tűnik, hogy elakadtál a tervezés során valamiben, ami meggátol abban, hogy megfelelően végezhesd a munkádat. Azt viszont tudnod kell, hogy minden döntésedért vállalnod kell a felelősséget. De mivel egy nagyon erős, keményen dolgozó, kitartó ember vagy, ki tudod húzni magad a csávából és mindig eléred a célodat.

Ikrek – Tudatosság

Ez a kártya igazolja azt, hogy jelenleg teljesen tisztában vagy azzal, hogy mi a dolgod az életben, mit kell konkrétan elérned, megvalósítanod. Örvendj, hogy ennyire tisztán látod a helyzetedet, így most fektesd le a prioritásokat, állíts össze egy fontossági sorrendet a teendőidről.

Rák – Összehasonlítás

Ha mindig másokhoz hasonlítod önmagad, akkor egy idő után nem fogod tudni, hogy ki is vagy valójában. Ne feledd, hogy mindig lehet az élet szebb, jobb, boldogabb, gazdagabb, de ugyanakkor rosszabb is. Légy hálás mindazért, amid van, törekedj arra, hogy azt tedd, amihez kedved van, amire leginkább vágysz.

Oroszlán – Józanság

Az eddigi illúziófelhő, amely elködösítette a látásodat, kezd feloszlani, így a gondolkodásmódodat újra a józan ész fogja meghatározni. Használj ki minden adódó lehetőséget, élj teljes életet, légy hálás, és ne aggódj, mert a vágyaid meghallgatásra kerülnek, és az Univerzum biztosít arról, hogy az álmod valóra válhasson.

Szűz – Érettség

Egy olyan időszakon mész most keresztül, amikor azt érzed, hogy mások kevésbé értenek meg. Ez annak tudható be, hogy sok emberhez képest te jóval érettebben gondolkozol. Az érzelmi intelligenciád is fejlett, ezért együttérző és segítőkész vagy más emberekkel. Az Univerzum összes támogatását élvezheted.

Mérleg – Türelem

Ahogy egy kis magot elültetsz a földbe, várja a friss hajtások előbukkanását, úgy kell türelemmel várnod arra is, hogy megtaláld az életed értelmét, és megvalósítsd az álmodat, amelyre mindig vágytál. Gondolj mindig a jó dolgokra, légy segítőkész, és hálás az életedben jelenlévő pozitívumokért.

Skorpió – Ünnep

Örülj, ünnepelj, mert az élet tele van csodákkal. Légy nyitott, jókedvű, szánj időt magadra, a lelkedre, meditálj, kirándulj, alakítsd át a gondolkodásmódodat. Minden nap egy csendes szobában pár percig meditálj, hunyd le a szemed, lélegezz mélyeket, és tisztítsd ki a fejedet. Az angyalok minden percben vigyáznak rád.

Nyilas – Skizofrénia

Megtörténhet, hogy a következő napokban nem tudsz megfelelően gondolkodni, mert egy erős dilemma kerít hatalmába. Ne feledd, hogy a gondolataidat te irányítod, te vagy az ura az agyadnak, és nem fordítva. Próbálj minél jobban a megérzéseidre hallgatni, többet lazítani, és a jelennek élni.

Bak – Elme

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy valamilyen szinten a racionális elméd csapdájába estél. Hogy ebből kikeveredj, rendszerezd a gondolataidat, és figyelj az érzelmeidre, mert a negatív erők megviselhetik a lelkiállapotodat. Mihály arkangyal azonban vigyáz rád, és nem engedi, hogy nagyobb bajod essen.

Vízöntő – Ártatlanság

Elérkezett az idő arra, hogy ismét visszatalálj a gyermeki énedhez, az ártatlanság korához. A következő napokban higgy a megérzéseidnek, hallgass a szívedre, és ne foglalkozz a kritikákkal, a negatív emberekkel, mert csak te tudod, hogy mi a legjobb számodra.

Halak – Intenzitás

Elérkeztél ahhoz a ponthoz, mikor tudod, hogy mit kell tenned. Bátor vagy, és nem érdekel most senki véleménye, mert amit elhatároztál, azt most mindenen keresztül viszed. Ne foglalkozz a múlt káros, rossz élményeivel, tekints előre, és koncentrálj a pozitív tulajdonságaidra, az erősségeidre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek