HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. január 8-14. között!

Orákulum horoszkóp 2018. január 8-14. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid és a Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyái elhozzák számodra is azt az üzenetet, amely az előtted álló hétre vonatkozik. Fogadd meg a tanácsokat, az útmutatásokat, mert így egyszerűbb lesz az életed.

Fotó: Pixabay.com

Kos – The Eyes of Beauty

Valami miatt attól tartasz, hogy a hátad mögött bizonyos emberek kibeszélnek, vagy ítélkeznek fölötted. Igyekezz mindennek a jó oldalát nézni, mert ezzel megváltoztathatod a szemléletmódodat, ezáltal könnyebbé, boldogabbá és felhőtlenebbé téve az életedet.

Bika – The Keeper of the Scales

Ezen a héten mentális konfliktusba keveredhetsz önmagaddal, vagy valaki mással, mert úgy érzed, hogy ami történik körülötted, az nem helyes. Lehet a túlzott egoizmusodnak, büszkeségednek köszönheted ezt a összetűzést, ezért igyekezz megtalálni a benned lévő harmóniát, és koncentrálj arra minden erőddel.

Ikrek – The Ringmaster of Scrutinity

Ha egy olyan problémával találod szembe magadat, amely komoly fejtörést okoz, akkor vizsgáld meg azt higgadtan, minden előítéletedtől szabadulj meg, és csak azután kezdj el dolgozni a megoldáson. Azokkal, akikkel együtt dolgozol, légy következetes, tartsd be az ígéreteidet, mert ezáltal megnőhet a tekintélyed.

Rák – The Hawk Prince

Ez a hét jól kezdődik számodra, mert jó híreket kapsz, ami a karrieredet, valamint a sorsodat illeti. Figyelj oda a telefonhívásokra, az e-mailekre, a beszélgetésekre, mert hasznos információkat tudhatsz meg, amelyek hozzájárulhatnak a sikeredhez. Légy mindig nyitott, és tedd azt, amit a szíved diktál.

Oroszlán – The Lady of the Gift

Olyan információk birtokában vagy, amelyekkel másokat irányíthatsz. Azonban ezeket az információkat nem kötöd senki orrára, mert azt akarod, hogy a te kezedben legyen az irányítás. Érdemes most elgondolkoznod az életeden, és ha úgy érzed, hogy változtatnod kell, akkor cselekedj, légy őszinte és segíts a rászoruló embereknek.

Szűz – The Map Maker of Destiny

Ezen a héten olyan lehetőséget kapsz, amellyel jelentősen javíthatsz az életminőségeden. Használd ki az alkalmat, mert ezáltal egy teljesen új út nyílik meg előtted. Légy figyelmes a következő napokban, mert ahogyan reagálsz az eseményekre, azok nagyban meghatározzák az életutadat.

Mérleg – The Rainbow Prince

Olyan hét következik az életedben, amelyben próbára tétetik a hűséged, a lojalitásod, így figyelj arra, hogy bizonyos helyzetekben miként cselekedsz. Igyekezz az élet minden területén helyt állni, még ha az nem is olyan egyszerű. Az igyekezetedet az Univerzum értékelni fogja.

Skorpió – Gaia’s Garden

Ez a kártya azt üzeni, hogy az Univerzum forrásai kimeríthetetlenek, és minden erőforrással rendelkezel, amire csak szükséged van ahhoz, hogy beteljesítsd az álmaidat. A siker akkor köszönt be az életedbe, ha igazán önmagad leszel, és a saját kezedbe veszed a sorsodat. Légy hálás minden jóért, ami jelen van az életedben.

Nyilas – The Diamond Dreamer

Ezen a héten koncentrálnod kell arra, hogy amire vágysz, az beteljesüljön. És ezért fontos, mert a csillagok állása szerint erre most minden esély is megvan. Ezen a héten a kommunikáció területén is javulást tapasztalhatsz, legyen szó a magán-, vagy szakmai életedről.

Bak – The River Queen

Azt érzed, hogy a természet fellázadt ellened, de nyugodj meg, mert semmilyen rossz dolog nem történhet veled, még akkor sem, ha eléggé kilátástalannak tűnik a helyzeted. Szabadulj meg a félelemtől, mert az élet egy nagy kaland és a kihívások szebbé tesznek minden napot.

Vízöntő – The Sacred Union

Ezen a héten remekül alakul minden a párkapcsolatodban, mert mindent megtudtok beszélni és a céljaitok is közösek. Minden területen pozitív előrelépésekre számíthatsz. Becsüld meg a jó barátaidat, és igyekezz elkerülni a negatív gondolatokat, amelyek hátráltatni fognak abban, hogy elérd a céljaidat.

Halak – The Ice Queen

A következő napokban úgy tűnhet, hogy a dolgok stagnálnak, mintsem előrehaladnak, és fejlődnek az életedben. Éppen ezért a következő napok nem alkalmasak arra, hogy cselekedj, inkább figyelj oda magadra, az érzéseidre, és pihenj, mert rád fér.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek