HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. január 22-28. között!

Orákulum horoszkóp 2018. január 22-28. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid, Enchanted Map nevű orákulum kártyái erre a hétre is minden csillagjegy számára elhozzák az üzenetet, a jótanácsokat, útmutatásokat, hogy minden jól alakuljon a következő hét nap alatt. Olvasd végig figyelmesen!

Fotó: Pixabay.com

Kos – Whising well

Valami új fog kezdődni az életedben, ami lehet egy munka, projekt, emberi kapcsolat, vagy akár egy kisbaba. Ne ijedj meg, hanem bízz magadban. Próbálj meg minél többet a természetben tartózkodni, sétálj naponta 15-20 percet, minden otthoni problémát magad mögött hagyva. Légy nyitott szívű, és figyelj jobban a megérzéseidre.

Bika – Ghostlands

Ez a kártya azt jelzi, hogy az elmúlt időszakban valami miatt érzelmileg elveszettnek érzed magad. Lehet, hogy csak elképzeled, közben nincs is nagy baj ilyen téren, de mégis fárasztó tud lenni ez a lelki állapot. Koncentrálj a jelenre, az apró szépségekre, és tartsd magad távol a múlt fantomjaitól, a nosztalgiától. A boldogság benned van.

Ikrek – Field of Dreams

El kell döntened, hogy mit akarsz, mire vágysz. Tekintélyt, pénzt, anyagi javakat akarsz? Mérd fel az álmaid megvalósíthatóságát, és aszerint cselekedj. Légy magadhoz őszinte, és vedd észre a lehetőségeket. Hallgass a szívedre, mert amit a szíved súg, az mindig az igazság.

Rák – Encouragement

Ha hibát követsz el, az még nem jelenti a világ végét, ne gyötörd magad, mert azzal nem teszel jót magadnak. Valószínűleg azért hibáztál, mert nem hallgattál a megérzéseidre. Jó hír viszont az, hogy bármit újra kezdhetsz, csak figyeld meg, hogy mire vágysz leginkább, és aszerint cselekedj.

Oroszlán – Magic Prayer

Annak ellenére, hogy még nem látod a munkád eredményét, az erőfeszítéseid meghozzák majd a gyümölcsüket, pont akkor, mikor a leginkább szükséged lesz rájuk. Próbáld ki a meditációt, mert az rengeteget segíthet, hiszen a lelkednek is ugyanúgy szüksége van táplálékra, mint a testednek, ami által jóval boldogabb és harmonikusabb lehet az életed.

Szűz – Intention

Végre a szándékaid valóra válhatnak, amiért légy hálás és elégedett. Előfordulhat, hogy mások befolyása alá kerülhetsz, de ha mindent jól csinálsz, a végén győztesen kerülhetsz ki minden helyzetből. A saját életedet te irányítsd, te légy az, aki majd meghatározza, hogy milyen irányba haladjon az életed.

Mérleg – Commitment

Légy határozott, és szabadulj meg attól a dologtól, ami kellemetlenséget okoz most az életedben, mert ha nem teszed, később meg fogod bánni. Ha lesznek is nehézségek, sok örömben is részed lesz a következő napokban. Igyekezz többet mozogni, kirándulni, ami jót tesz az agyműködésednek is.

Skorpió – Cleaning House

Most remek az alkalom arra, hogy rendet tegyél az életedben, a gondolataidban, az érzelmeidben. Örülj a szabadságnak, légy figyelmes másokkal, viszonyulj magadhoz őszintén, barátságosan. Amennyiben ismét kedvet kapsz valamilyen kreatív alkotáshoz, vágj bele.

Nyilas – Follow the Leader

Erre a hétre az lehetne a mottód, hogy: “Állj fel, és vedd a kezedbe a gyeplőt.” A lényeg az, hogy te irányítsd az életedet, te határozd meg az utat, amely fele haladni szeretnél. Mindezt alkalmazhatod a magán-, vagy szakmai életedben, mert ezáltal sikeresebb tudsz lenni az életedben, ami harmóniát okoz.

Bak – Making a Choice

Most jó alkalom mutatkozik arra, hogy tudatos döntést hozz az életedben, bármilyen területről is legyen szó. A lényeg az, hogy bármit is teszel, azért felelősséggel tartozol. Higgy magadban, és az Univerzum erejében. Az aurád akkor tündököl, mikor lelkes vagy, mert ilyenkor tele leszel pozitív energiákkal.

Vízöntő – Slow and Steady

“Aki siet, elkésik” – tartja a mondás, így nem árt, ha vissza veszel egy kicsit a tempóból, és saját magadra figyelve meditálsz, imádkozol, vagy akár jógázol. Figyelj a környezetedre, mert hasznos információkat tudhatsz meg, amelyek elvezethetnek a sikerig. Vedd körül magad harmonikus dallamokkal.

Halak – Spark

Ne hagyd magad, hogy felemésszenek a gondolatok, érzések, mert a végén gyorsan kimerülhetsz. Tartsd magad távol azoktól az emberektől, akik mindig meg akarják mondani, hogy mit és hogyan csinálj. Hogy kipihenhesd magadat, menj el szabadságra, egy kényeztető hétvégére. Hogy szebbé tedd az életed, használd a fantáziádat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek