HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. február 5-11. között!

Orákulum horoszkóp 2018. február 5-11. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái segítenek, mutatnak irányt mind a 12 csillagjegy számára. Ne habozz, olvasd el a részleteket, mert értékes és megfontolandó információk derülhetnek ki számodra.

Orákulum horoszkóp 2018. február 5-11. között!

Kos – Szerelem

A szerelem képes sok pozitív vibrációt előidézni egy ember életében, de ne feledkezz meg arról, hogy ennek is lehetnek árnyoldalai. Ha valakit igazán szeretsz, akkor tiszteletben tartod az illető személyiségét, szabadságát, mert e nélkül nem működhet megfelelően egy párkapcsolat. Légy hiteles önmagadhoz, és másokhoz is.

Bika – Egyesítés

Az életre jellemző kettősség olykor-olykor teljesen egybemosódhat. Például hiába érzel dühöt, haragot, gyakran döntesz úgy, hogy inkább visszafogod magad, és kedves leszel. Pedig nem árt ha tudod, hogy ezen kettősség jelenti az igazi életet, hiszen ugyanúgy vannak benned feminin, mint maszkulin vonások, ott van benned a jin és a jang, és két részből tudsz egy egészet kialakítani, ami megmutatja a valódi énedet.

Ikrek – Sodródás az árral

Az életedben egy jó periódus következik, amikor engeded, hogy sodorjon az ár, amikor kiélvezel minden pillanatot. Maradj nyitott, lazulj el, bízz az életedben, az erődben. Ha egy nehéz, megterhelt életszakasz után vagy, akkor minden okod megvan rá, hogy pihenj és megszabadulj a feszültségektől. Merülj el a csendben és meditálj.

Rák – Részvétel

Egy nagy volumenű projektben veszel részt, aminek végén valami csodás dolog születhet meg. Feltöltődsz pozitív energiákkal, ezért különösen figyelj oda a szép dolgokra, így az egész életed kiegyensúlyozottabb és örömtelibb lesz. Tedd azt, amit a leginkább szeretsz, így nem kell sok problémával megküzdened.

Oroszlán – Álom

Arról álmodsz, hogy egyszer valaki elhozza számodra a boldogságot? Azt viszont nem árt ha tudod, hogy senki nem hozhatja el az örömöt számodra, hanem te kell felnőj ahhoz, hogy képes legyél a lelkedben megidézni és átélni a boldogságot. Mindig törekedj arra, hogy a szép dolgokat vedd észre, mert ez sokat segíthet.

Szűz – Mélyrehatás

Most tudod, hogy merre tart az életed, és ezt teljes szívedből és lelkedből képes vagy megvalósítani. Tele vagy energiával, tudod, hogy mi a célod, amit akkor is megvalósítasz, ha lesznek olyanok a környezetedben, akik kényelmetlenül fogják érezni emiatt magukat. Az várva várt utazás indul, készülj fel, és szárnyalj.

Mérleg – Bizalom

Bízol magadban, így nem félsz belevágni valami teljesen ismeretlenbe. Örülj minden sikernek, légy hálás, és boldog, mert az angyalok most mindenben támogatni fognak. Ne halasztgasd a dolgaidat, hanem mindent időben intézz el. Az Univerzum most megmutatja azt az utat, amelyen neked kell haladnod.

Skorpió – Harmónia

A benned lévő harmónia kivetül a külső környezetedre is. Ezért nyílj meg és áraszd el a világot örömmel, boldogsággal, békével. Ha valami nehézségbe is ütközöl majd, gondolj a szeretet vibrációjára, így minden akadályt le tudsz küzdeni. Ami a nézőpontodat illeti, légy határozott, mert így minden konfliktust képes leszel kezelni.

Nyilas – Szomorúság

A fájdalmat, a haragot ki kell adni magadból, mert hanem beleragadsz egy romboló, ártó szituációba, amely megmérgezi a lelkedet. Ha megszabadulsz ezektől a káros érzelmektől, akkor fellélegezhetsz, és ezáltal megtalálhatnak a pozitív, gyógyító energiák, amelyek elégedetté és boldoggá tesznek.

Bak – Előrevetítés

Próbálsz előrevetíteni magadról egy olyan képet, amit szeretnél, ha mások elhinnének rólad. Ez viszont arról árulkodik, hogy nem vagy tisztában az önazonosság fontosságával, hiszen ha mást mutatsz, mint amilyen valójában vagy, akkor abból hosszú távon nem sül ki semmi jó, és nem fogsz elégedett életet élni. Ezen változtatnod kell.

Vízöntő – Lehetőség

Mikor nyugodt és bizakodó vagy, akkor olyan lehetőségek köszöntenek be az életedbe, amelyek hozzájárulnak a sikeredhez, a fejlődésedhez. Fedezd fel a világot, merj merészeket álmodni. Az Univerzum minden energiát megad számodra, amivel képes leszel előrehaladni, a céljaidat megvalósítani.

Halak – Teljesség

Hogy az életed teljes legyen, figyelj jobban a jelenre, az apró pillanatokra, amelyek most következnek be az életedben. A lényeges dolgok mindig a jelenben zajlanak, így éld az életed ennek alapján, szabadulj meg a nyomasztó múlt-, és jövőbeli gondolataidtól, és összpontosíts minden idegsejteddel a jelenre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek