HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. április 9-15. között!

Orákulum horoszkóp 2018. április 9-15. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyáiból Colette Baron-Reid ezen a héten is tanácsokat, útmutatást ad mind a 12 csillagjegy számára. Olvasd végig figyelmesen a leírtakat!

Orákulum horoszkóp 2018. április 9-15. között!

Kos – The World Lord

Ezen a héten különös figyelmet fordíts a kommunikációdra. Igyekezz csak pozitív töltetű szavakat használni, amelyek erőt, bátorságot adnak. Örülj a sikereidnek, minden jó dolognak, amelynek részese lehetsz. Lásd meg mindenben a jót, az örömtelit, és ez vezérelje továbbiakban az életedet.

Bika – The Camel Boy

Ezen a héten azt érzed, hogy a munkahelyeden túlterhelnek, így nem árt, ha segítséget kérsz, így sikerül “megszabadulnod” azoktól a személyektől, akik megnehezítik az életed a munkában. Az is lehetséges, hogy hasznos tanácsokat kapsz azoktól, akik segítenek neked, ezért légy hálás, és viszonozd a támogatásukat.

Ikrek – The Dream Walker

Ez a periódus kedvező lehet számodra, mert nagy az esély arra, hogy az álmaid elindulnak a beteljesülés útján. Amit tenned kell, hogy erősen rájuk koncentrálj, és mindenben a szívedre hallgass. Ezen a héten sikerül mindent elintézned, amit csak akarsz. Most mindent tisztán látsz, és maradj továbbra is nyitott, mert így rád találhatnak a lehetőségek is.

Rák – The High Lord of Gratitude and Service

Az út, amelyen haladsz, a legjobb számodra. Maradj továbbra is nagylelkű és kedves, mert ezáltal könnyebben megtudod valósítani az álmaidat. Készíts listát arról, hogy mit szeretnél elérni az életedben, és láss hozzá a munkának. Légy mindenért hálás, főként azért, ami lelkesedést és örömet vált ki a szívedből.

Oroszlán – The Eagle King

Ezen a héten szembe kell nézned az igazi céljaiddal, mert nem történhet minden a véletlen alapján. Légy határozott, céltudatos, és kérj segítséget másoktól, ha elakadsz valamiben. Igyekezz tisztán látni, gondolkodni, mert így értheted meg igazán a vágyaidat, és érezheted át azt, hogy mit jelent erősnek lenni.

Szűz – Gaia’s Garden

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy minden jóért légy hálás, ami jelen van az életedben. A sikert csak akkor tapasztalhatod meg, hogy teszel az álmaidért, vágyaidért. Élj úgy, és viselkedj úgy másokkal, ahogyan az elvárnád a környezetedtől. Légy segítőkész, így más is az lesz veled, és fektess hangsúlyt a szeretet energiáira.

Mérleg – The Ringmaster of Scrutinity

Ezen a héten törekedj a részletek megfigyelésére, legyen szó az élet bármelyik területéről. Ha netán nem találod most a helyed, úgy érzed, hogy kibillentél a testi, netán lelki egyensúlyodból, akkor ne aggódj, hanem kérj segítséget az angyaloktól, hogy megmutassák számodra a legjobb utat, amelyen tovább haladhatsz.

Skorpió – The Swan Queen

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy megvizsgáld az életedet, azt, hogy milyen mértékű haladást sikerült elérned, és mi az, amiben még fejlődnöd kell. Bízz magadban, a képességeidben, és ha úgy érzed, hogy elvesztél, kérj segítséget az Univerzumtól, és gyorsan megkapod a választ, amelynek köszönhetően ismét talpra állhatsz.

Nyilas – The Lady of the Gift

Ezen a héten igyekezz odafigyelni a szeretteidre, törődj velük, éreztesd azt, hogy fontosak számodra, mert ez ad nekik is, neked is erőt a továbbiakban. Figyelj arra, hogy ne ítélj elhamarkodottan, és törekedj arra, hogy megismerd meg egészében az embereket, és meglásd bennük a pozitív tulajdonságokat.

Bak – The Chess Queen

Bármilyen tervet is készíts elő, számolnod kell a kudarccal is. Te attól vagy erős, hogy a megérzéseidre tudsz hallgatni, így legtöbbször, amit eltervezel, az be is jön. Koncentrálj a szeretetre, a bőkezűségre, a szorgalomra, és az Univerzum meghálálja mindezt, így az életed egyensúlyba kerülhet.

Vízöntő – The Resting Tree

Lehet, hogy az elmúlt napokban ingerlékeny, kimerült és zaklatott voltál, ami sok energiától fosztott meg. Most koncentrálj arra, hogy lenyugodj, pihenj annyit, amennyit csak bírsz, mert most a lelki békéd megtalálása kell a legfontosabb legyen. A saját boldogságodat csak tiszta fejjel tudod megalapozni.

Halak – The Fire Prince

Lehetséges, hogy ezen a héten olyan emberekkel fogsz találkozni, akik agresszívek. Igyekezz távol tartani magad ezektől az emberektől, mert ez egy toxikus állapot, ami nem tesz jót neked. Inkább törekedj a céljaidra, a pozitív energiák bevonzására, és a nyugalmad megőrzésére.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek