HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. április 30. és május 6. között!

Orákulum horoszkóp 2018. április 30. és május 6. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hamarosan belépünk a májusi hónapba, ezért ha kíváncsi vagy, hogy milyen üzenetet tartogatnak számodra a csillagok, akkor mindez most kiderül Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból.

Orákulum horoszkóp 2018. április 30. és május 6. között!

Kos – Ártatlanság

Eljön most az idő, hogy felfedezd magadban azt az ősi ártatlanságot, amely mindig is ott rejtőzködött benned. A felettes éned hatására a következő napokban kedves és szelíd leszel, és úgy fogsz örülni az életnek, mint egy gyermek. Lélegezz mélyeket, őrizd meg a nyugalmadat, és engedd be a szívedbe a lehetőségeket.

Bika – Önbizalom

Mi lenne, ha ugranál egy nagyot, és örülnél az eredménynek? Bízzál az erődben, a képességeidben, és keresd meg azokat az eszközöket, amelyek pozitív energiákkal töltenek fel. Ha erős önbizalommal rendelkezel, akkor mindig megtalálod a sikerhez vezető utat az életedben.

Ikrek – Virágzás

A kitartó munkádnak hála kezdenek látszani az eredmények, a sikerek, amelyeknek nagyon fogsz örülni. Mindig hallgass a megérzésedre, mikor fontos döntést készülsz meghozni, vedd figyelembe a körülményeket, az emberek szeretetét, vagy hozzáállását a dolgokhoz. Válaszd az életet!

Rák – Ugrás

Amilyen helyzetben most vagy, az egyáltalán nem kedvez számodra, ezért érdemes lesz változtatnod a dolgokon. Hagynod kell, hogy az energia szabadon áramolhasson feléd, légy figyelmes a környezetedben lévő emberekkel, légy hálás minden pozitívumért az életedben, mert ez megerősít.

Oroszlán – Türelem

Most elérkezett a türelmes várakozás ideje, ezért ha elültetted a céljaid magját, akkor most várd ki, amíg szárba szökken. A lelked folyamatos fejlődésen megy keresztül, mindig javul, bővül, és védve van az őrangyalok által. Hívd segítségül őket, mert ők azok, akik nem ítélkeznek feletted, és ha hibázol, nem hagynak magukra.

Szűz – Új látásmód

Olyan látásmódváltozásra van szükséged, amely az életedre is kihatással lesz. Igyekezz úgy élni, hogy minden pillanatban öröm töltsön el, törekedj a pozitív dolgok észrevételére, az egészséged megőrzésére, és a pillanatok átélésére. Halld meg a belső hangot, és cselekedj úgy, engedelmeskedve annak.

Mérleg – Lehetőség

Olyan perióduson mész keresztül, amikor számos lehetőség tárul eléd. Harmóniába vagy önmagaddal, érzed és érted minden rezdülésed. Örülj minden lehetőségnek, ami felkínálkozik számodra, szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek nem működnek az életedben, és fordíts figyelmet azokra, amelyek igen. Higgy abban, hogy a legjobb úton haladsz.

Skorpió – Elszigeteltség

Olyan gondolatok, érzelmek kerülnek felszínre, amelyek hozzásegítenek a gyógyuláshoz. Ha sírsz, ne szégyelld, mert ez a folyamat a tisztulás jele, megszabadít a lelki és a testi méreganyagoktól is. Találj rá önmagadra, vedd magad körül szeretettel, és ne foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek nem sugároznak magukból pozitív szemléletet.

Nyilas – Teher

Ha folyamatosan úgy tekintesz az életre, mint egy harcra, akkor a teher alatt összeroppanhatsz, ezért emlékeztesd magad a vágyaidra, a céljaidra, amelyek boldogságot és örömet ébresztenek benned. Kérd az angyalok segítségét, hogy megismerd az igazi énedet.

Bak – Magány

Azt érzed, hogy a környezeted nem fogadja el az igazi énedet, vagy nem érti meg, hogy ki is vagy te valójában. Azt azonban sosem szabad elfelejtened, hogy az energia, a fény te benned van, és minden percben képes arra, hogy erőt adjon neked, így enyhítve az esetleges magányérzetet is benned.

Vízöntő – Lét

Rájössz arra, hogy az otthon nem csupán egy fizikai hely, hanem egy belső nyugodtság, egy kényelmes érzés, ahol lelkileg otthon vagy, és elfogadás vesz körül. Légy nyitott a változásokra, mert ha mereven ragaszkodsz valamihez, akkor annak negatív következményei lehetnek az életedre. Érezd jól magad otthon.

Halak – A mester

Elérkezett az idő ahhoz, hogy felismerd: mestere vagy a saját életednek, tehát a te életedet te irányítod, így döntened kell, hogy a félelem, vagy a szeretet vesz majd körül. Bízz abban, amit érzel, mert az igazi siker csak akkor fog beköszönteni az életedbe, ha a sorsodat saját magad irányítod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek