HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. április 16-22. között!

Orákulum horoszkóp 2018. április 16-22. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból most kiderül, hogy milyen hétre számíthatsz. Olvasd végig figyelmesen a csillagjegyed üzenetét, és fogadd meg a jótanácsokat.

Orákulum horoszkóp 2018. április 16-22. között!

Kos – Ugrás

Ezen a héten energikus, kreatív, lobbanékony leszel, így érdemes kicsit kockáztatnod, és szakíts a régi megoldásokkal, próbálj ki inkább valami újat. A meditáció segít abban, hogy átvészeld a kaotikus időszakokat, és egyensúlyba kerülj önmagaddal. Élj a jelenben, légy szabad és kreatív.

Bika – Gyógyulás

Visszatérnek a régi, tudatalattidban lévő sérelmek, sebek, bántódások, de mindez azért történik, hogy a tudatodat tud teljesen átalakítani. Többé ne menekülj el, hanem nézz szembe önmagaddal, mert igazából csak így tudsz teljesen felépülni, a sebeidet csak így sikerül begyógyítani.

Ikrek – Szomorúság

A nehéz időszakoknak is van pozitív hatása, hiszen ilyenkor az életed teljes átalakuláson mehet keresztül, aminek révén megszabadulhatsz az önsajnálattól. A fájdalom, a szomorúság a fejedben, a gondolataidban van, ezért ki kell tisztítanod a fejed, és fordulj a fény, az energia felé.

Rák – Megértés

Kinyílik egy olyan ajtó előtted, amelyet ha keresztül lépsz, akkor visszanyered a szabadságodat, a lelkesedésed, az életszereteted. Tárd ki a szárnyaidat, és szárnyalj, repülj, élj, mert most nem kell megfelelned senkinek. Várd ki a megfelelő pillanatot, és cselekedj, mikor az szíved is azt súgja.

Oroszlán – Kaland

Lenyűgöz az ismeretlen, így most ne készíts előre terveket, mert azok haszontalanok lesznek. Fogadd el az ismeretlennek járó kihívásokat, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyekért hálás lehetsz. Légy minden pillanatban nagylelkű, és köszönd meg az Univerzumnak mindazt, amire megtanított téged.

Szűz – Harc

Most az elméd egy óriási csatatérre emlékeztet, ahol a gondolatok ütköznek össze, nézőpontok csapnak össze. Kívülről úgy látszik, hogy magabiztos vagy, de legbelül harcolsz önmagaddal, és a sérülések, lelki sebek még nincsenek begyógyulva. Győzd le a meditáció segítségével a sérüléseidet, és figyelj az Univerzum jelzéseire, mert azokban lesz a megoldás.

Mérleg – Pillanatok

Az élet, bármi is történjék, megállíthatatlanul halad előre, függetlenül attól, hogy ezt tudomásul veszed, vagy sem. Kérdés, hogy miként döntesz? Együtt élsz át minden pillanatot az élettel, vagy inkább küzdesz az idő múlásával, nem veszed tudomásul azt, nem fogadsz szót az Univerzumnak… Hallgass a szívedre, élj át mindent, ami számodra örömöt okoz.

Skorpió – Halasztás

Ha mindig csak elhalasztod azokat a dolgokat, amelyeket meg kell tenned, akkor csak egy helyben fogsz toporogni, előre nem fogsz tudni lépni. Képzeld el a pozitív dolgokat, amelyek meg fognak jelenni az életedben. A negatív gondolatokat meg iktasd ki a fejedből, mert azoknak semmi keresnivalójuk nincs ott.

Nyilas – Teher

A héten kimerülté válsz, főként a nap végén fogod úgy érezni, hogy alig maradt erőd valamire. Nagyon fontos, hogy figyelj arra, hogy ne felelj meg mindenki elvárásának, mert ez lehetetlenség. Légy önmagad, marad pozitív és a csodák hamarosan beköszöntenek az életedben.

Bak – Kompromisszum

Egyes kompromisszumok, amelyeket megkötöttél, most kezdenek beérni annak gyümölcsei, így megértővé válsz azokkal szemben, akikkel korábban semmiben nem értettél egyet. Bízz a belső hangodban, figyelj arra, amit a szíved súg, és koncentrálj a szépségekre, valamint a számodra lényeges dolgokra.

Vízöntő – Bátorság

Döntened kell, hogy mi a fontos az életedben, ez nem lesz könnyű, ezért bátornak kell lenned, és vissza kell verned a támadásokat, a kritikákat, amelyek feléd áramlanak. Állj ki magad mellett, az elveidért, mert ezek tesznek téged azzá, aki igazából vagy.

Halak – Skizofrénia

Feszült helyzetekben most nem jó, ha pro és kontra érveket használsz, mert a fejedben így még nagyobb zavar keletkezhet. Hasznos dolog lehet, ha némi időt egyedül töltesz, és azt teszed, ami számodra a legnagyobb örömet jeleni. Add át magad a gyógyító energiáknak, és figyelj oda a lelked egészségére.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek