HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. október 30. és november 5. között!

Orákulum horoszkóp 2017. október 30. és november 5. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Október vége, november eleje következik, ezért érdemes megfogadni Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak a hétre vonatkozó utasításait, tanácsait, hogy minden zökkenőmentes legyen az életedben.

Kos – Flying

Ezen a héten törekedj a nyugalomra, a biztonságra, és intézd el azokat a dolgaidat, amelyeket el kell intézned, mielőtt tovább állnál. Fontos, hogy türelmes maradj, mert erre az erőre szükséged lesz akkor, mikor nyomás alá kerülsz. Bármilyen probléma is adódjon az életedben, ne feledd el, hogy mindig van megoldás, csak légy türelmes.

Bika – Into the Unknown

Váratlan lehetőségek toppannak be az életedbe, ezért kicsit felkészületlennek érezheted magad. Bízzál magadban, a csodákban, légy jelen, vedd észre az apró kincseket, hiszen azok teszik szebbé, varázslatosabbá az életet. Tekints úgy az életre, mint egy játékra, amelyet élvezel, így létrejön a pozitív vibráció, amelyre nagy szükséged van most.

Ikrek – Deep Freeze

A hideg évszak arra kényszerít, hogy végy vissza a tempóból, és pár dolgot jegelj addig, míg nem érzed teljesen készen magad, hogy cselekedj. Most pár nap gondolati hibernációra lesz szükséged, így tölts több időt magaddal, olvass könyveket, menj el egy masszázsra, sétálj a természetben.

Rák – Ghostlands

A múltbeli pozitív tapasztalataid során most úgy érezheted, hogy fényes jövő elé nézel, de ne feledkezz meg arról, hogy a jelenben élsz, erre kell összpontosítanod. Jelenleg ne foglalkozz a jövőddel, mert abban úgy sem tudsz élni, de azért pár tervet, álmot elképzelhetsz magadnak.

Oroszlán – Rescue

Azt várod, hogy megmentsen valaki, vagy te akarsz megmenteni egy másik embert? Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy a valóság a legfontosabb, igyekezz ezt észrevenni, és ne azt, ahogyan te szeretnéd látni a világot, mert azzal becsapod önmagadat. Ha sikerül különbséget tenned a realitás és az illúzió között, akkor az életed jó irányba fordul.

Szűz – Strenght

Fontos, hogy odafigyelj az egészségedre, hiszen a testednek, az elmédnek és a lelkednek is szüksége van a törődésre, a gondoskodásra. Ezért rendszeresen mozogj, pihenj, étkezz választékosan, tölts több időt magaddal, a hobbijaiddal. Egy-két hét lazítás jót fog tenni, azután ismét belevetheted magad a munkába.

Mérleg – Making a Choice

Azzal nem könnyíted meg a helyzetedet, ha megengeded, hogy mások hozzák meg a döntéseket helyetted. Ne menj bele most kompromisszumokba, vedd fel a harci kesztyűt és küzdj a céljaidért, hogy kihasználd a lehetőségeket, mert minden megvan benned, aminek segítségével sikeres tudsz lenni.

Skorpió – Intentions

Az az érzésed, hogy nem tudod, hogy mire is vágysz igazán? Most itt van az alkalom, hogy egy lépést hátra lépj, és más szemszögből vizsgáld meg az életedet, az utat, amelyen elindultál. Tegyél fel kérdéseket magadnak, és válaszolj őszintén. Ha rájössz arra, hogy mi is a célod, akkor cselekedj, addig is tégy hosszú sétákat a természetben.

Nyilas – Protecting Treasure

Ha tisztában vagy vele, ha nem, nem árt ha tudod, hogy vannak olyan emberek, akik képesek kihasználni a sérülékenységedet, a sebezhetőségedet, amivel így kibillenhetsz az egyensúlyodból, megszűnhet a harmónia az életedben, és eltávolodhatsz önmagadtól. Ha jobban bízol magadban, megőrzöd az értékeidet, kevésbé leszel sebezhető.

Bak – Bone Collector

A múltadból egy olyan emlék fog felbukkanni, ami figyelmeztet majd arra, hogy ne kövesd el ugyanazt a hibát. Élj tudatosan, tisztázd magadban az értékeidet, az erényeidet, és csak azt vedd figyelembe, amire te vágysz, ne azt, amire mások akarnak rávenni.

Vízöntő – Rock Bottom

Az elfogadás és az önazonosság a legjobb módja a személyes szabadság elérésének. Most a te életed felívelő életszakaszban van. Lélegezz mélyeket, így megszabadulhatsz minden feszültségtől, és megtapasztalhatod a pozitív energiák jótékony hatását. Hallgass a szívedre, a megérzéseidre.

Halak – Wishing Well

Muszáj lesz megsürgetned a dolgokat, ha azt szeretnéd, hogy megvalósuljon a terved. Előbb azonban állj meg, lélegezz mélyeket, gyűjts erőt, energiát, és kérd az Univerzum segítségét, hogy adjon erőt a siker, a harmónia, és a boldogság megteremtéséhez az életedben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek