HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. október 23-29. között!

Orákulum horoszkóp 2017. október 23-29. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Osho Zen Tarot orákulum kártyái segítségével kaphatsz útmutatást, hogy jó döntéseket hozz a következő napokban, és hogy elkerüld a negatív energiákat. Íme!

Kos – Érettség

Élvezd a pillanatot, és ne törődj semmilyen külsőséggel. Most elérkezett az idő, hogy mindenki megismerje az igazi érzéseidet, megmutatva ezáltal, hogy ki is vagy valójában. Éppen ezért lehet, hogy egy őszinte beszélgetésre kell sort kerítened a kedveseddel, ami elmélyíti a kapcsolatodat vele. Ne ítélkezz és mondj mindig igazat.

Bika – Kreativitás

A kreativitásnak számos formája lehetséges, legyen szó képzőművészetről, zenéről, táncról, vagy éppen a főzésről. Benned is ott vannak ezek a kreatív erők, ezért tedd azt, ami igazán érdekel. Légy boldog, mert minden adott, hogy ez megvalósuljon az életedben. Törekedj arra, hogy mindig pozitív maradj, szóljon minden perced az optimizmusról.

Ikrek – Forrás

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy a lelkedben, a szívedben létezik egy energiát biztosító központ, amely mindig a rendelkezésedre áll. Csak annyi a dolgod, hogy többé nem gondolkozol olyasmiken, amin úgy sem tudsz változtatni. Pihenj, törekedj az egyensúly megteremtésére. A jóga növeli az energia szintedet, a rugalmasságodat és az izmaidnak is jót tesz.

Rák – Kompromisszum

A kompromisszum során gyakran megeshet, hogy önmagaddal szembe fordulsz, és elárulod az elveidet, illetve azt, amit képviselsz. Próbáld megérteni, hogy miért keresed mindig a kompromisszumokat, és törekedj arra, hogy amit akarsz, azt valósítsd meg. Hallgass a szívedre, a megérzéseidre. A konfliktusokat békekötéssel lehet leginkább rendezni.

Oroszlán – Állapotmegőrzés

Az a kép, amit önmagadról alkottál, még a gyerekkorodból származik. Most elérkezett az idő, hogy tükörbe nézz és önmagad belső megerősítésén dolgozz. Kezdj el írni, az neked jól megy, végy elő egy kis füzetet, és írj magadról történeteket, vicces anekdotákat.

Szűz – Stressz

Túl sok terhet vállalsz magadra, ami nagyon sok energiádat felemészti. A stressz nem kívülről jön, hanem ott lapul benned. Most ajánlott inkább, ha lazítasz, pihensz, meditálsz és az ösztöneidre, a megérzéseidre hallgatsz. Lélegezz mélyeket és nyugodj meg.

Mérleg – Szerelem

Most a testi szerelem mellett a plátói, lelki szerelmet is megtapasztalhatod. Ezáltal sok mindent jobban megértesz, szabadabb leszel, jobban tudod a szükségleteidet, a vágyaidat irányítani. Éld meg az igazi szerelmet, hallgass a belső hangokra, amelyek megsúgják, hogy mitévő légy.

Skorpió – Villám

Rá kell jönnöd arra, hogy benned meg van minden erő ahhoz, hogy legyőzd a félelmeidet, és idővel teljesen új életet kezdhetsz. Vihar után mindig tisztább a levegő, a nap fényesebben világít. Most remek az idő, hogy gyereket vállalj, vagy egy új projektbe kezdjél. Engedd, hogy az energia áramlatok átjárják a testedet.

Nyilas – Érés

Ez a kártya azt üzeni, hogy elérkezett az idő, hogy másokkal is megoszd a belső énedet, mindazt a lelki gazdagságot, ami felhalmozódott az évek során. Pihenj, fejezd ki a kreativitásodat, minden egyes nap. Kérd Mihály arkangyal segítségét, aki segít majd a félelmeid elűzésében.

Bak – Iránymutatás

Az igazi éned mindig azon dolgozik, hogy megtaláld az utat, amely mindig is érdekel, ami mindig is foglalkoztat. Bízz a belső megérzéseidben, engedd, hogy az a láthatatlan erő irányítson, hiszen így végül sikerül megteremtened az életedben a harmóniát, a gyógyító erőket.

Vízöntő – Előző életek

Olyan dolgok fognak zajlani az életedben, amelyek révén ráébredsz az élet igazi csodáira, amelyek elhozzák számodra a szabadságot, az önkifejezés lehetőségét, a belső vágyaid beteljesülését. Légy hálás mindenért, ami jó az életedben.

Halak – Leválás

Ez a kártya arra utal, hogy az életed egy része most lezárult. Ez lehet párkapcsolati, munkahelyi, vagy egyéb, az élettel szoros kapcsolatban álló történés, megnyilvánulás. Ha rosszul is esik, tudd, hogy új élet kezdődik számodra. Bízzál magadban, az angyalok melletted állnak mindenben, és ellátnak bölcs tanácsaikkal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek