HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. október 2–8. között!

Orákulum horoszkóp 2017. október 2–8. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Október van, így induljon az első hét Osho Zen Tarot orákulum kártyáinak útmutatásával. Olvasd végig a sorokat, és figyelj az összefüggésekre, mert ezáltal minden jobban fog alakulni az életedben.

Kos – Előző életek

A következő napokban olyan helyzetben találhatod magadat, ami elhozza számodra a megvilágosodást, és rájössz, hogy a lélek sosem hal meg, hanem örökkévaló. Megvan a jogod és az erőd ahhoz, hogy változtass az életeden, hogy szabadon élj és azt tedd, amihez kedved van. Légy bátor, és válaszolj őszintén az általad megfogalmazott kérdésekre.

Bika – Leválás

Az utóbbi időben nagyon sok pszichés nyomásnak kellett ellenállnod, amely nem kevés energiától szabadított meg, ami olyan tüneteket okozott, mint a zavartság, az unalom, az álmosság, a rossz közérzet. Ezért fontos a szabadidő, amit pihenéssel tölthetsz. Légy türelmes és kitartó, így minden rendben lesz.

Ikrek – Gyógyulás

Olyan időszak most ez számodra, mikor a múlt sérelmei, a tudatalattidban lévő lelki sérülések felszínre kerülnek. Amit tehetsz, hogy nem rejtegeted több ezeket a tragédiákat, hanem felszínre hozod, elfogadod és így ezáltal elindulhatsz a gyógyulás útján. A testedre most jobban oda kell figyelned, mint bármikor.

Rák – Megértés

Azt érezheted, hogy azok a kapuk, amelyek eddig zárva voltak előtted, most kitárulnak, és te ismét visszanyerheted a szabadságodat. Tárd ki a szárnyaidat, és fedezd fel az új életet, az új lehetőségeket, ami rád vár. Légy türelmes, és ne engedd, hogy mások nyomást gyakoroljanak rád.

Oroszlán – Bátorság

Egy olyan időszakon mész keresztül, amely nem lesz sétagalopp. Több visszautasításra számíthatsz, bűntudat fog kísérni, és provokációban is lesz részed. Azonban ha bátor leszel és kitartó, minden nehézség ellenére megkóstolhatod a siker ízét. Láss hozzá már most!

Szűz – Kaland

Az új kalandok mindig lázba hoznak, és a legjobb ebben az, ha nem készítesz előre terveket, hanem belevágsz az ismeretlenbe, így a kihívások erősebbé tesznek, hálásabb leszel, mert megtapasztalod azt, hogy mit jelent a valódi szabadság, a igazi élet, amely a lábaid előtt hever annak minden csodájával.

Mérleg – Ünnep

Ez a kártya azt üzeni, hogy nem kell várnod az ünnepnapokra, hanem bármelyik pillanatban megünnepelheted az életet, a jókedvet, a napsütést, az esőt, mert a boldogság belülről fakad, a lelked mélyén van a forrása, ezért összpontosíts a hálára, a nevetésre, a táncra, mert így teljesnek érezheted magad.

Skorpió – Fényesség

Olyan helyzetben vagy, amikor az életedben beköszönt a fényesség, és számodra kedves emberek vesznek körül. Nagyon fontos, hogy a szívedre hallgass, a hazugságoknak meg ne dőlj be. Légy őszinte és hiteles magaddal szemben, így minden részlet világossá válik előtted.

Nyilas – Politika

A benned lévő jelzőberendezés most nagyon aktív, mert olyan emberek vesznek körül, akikre érdemes odafigyelned. Figyelned kell bizonyos helyzetekre, mert könnyen csapdába kerülhetsz, de arra vigyázz, hogy ne kerülj konfliktusba senkivel. Bízz magadban és abban, amiben a legjobb vagy.

Bak – Mi vagyunk a világ

Légy nyitott, főként arra, ha egy olyan lehetőséget kapsz az élettől, ahol a te tudásodra, tapasztalatodra számítanak, és ezáltal megtapasztalhatod a siker ízét. Akár talpraesett, tehetséges vezetővé, csapatkapitánnyá is válhatsz.

Vízöntő – Belső tisztelet

A benned lévő konfliktust ha nem tudod te egyedül, vagy segítséggel megoldani, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhetsz. Ismerd meg jobban önmagad, légy tiszteletteljes magaddal szemben, úgy, hogy nyitott szívvel közelítesz magadhoz és másokhoz is. Ha így teszel, minden kérdésre megkapod a válaszodat.

Halak – Siker

Mivel nagyon érzékeny vagy, ezért a másoktól kapott negatív energiák kifáraszthatnak, előhozhatják a benned bujkáló régi félelmeket. A legjobb, ha elkerülöd a konfliktusokat, a veszekedéseket, és inkább a saját utadat járod.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek