HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. október 16-22. között!

Orákulum horoszkóp 2017. október 16-22. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid ismét megtekintette a Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyáit. Ha szeretnéd tudni, hogy mi vár rád a héten, akkor olvasd végig figyelmesen a csillagok üzenetét.

Fotó: Pixabay.com

Kos – The Rainbow Prince

Most azzal törődj, ami a legfontosabb számodra. Olyasmivel foglalkozz, ami teljessé, boldoggá tesz. Tanulj meg nemet mondani, mert vannak olyan élethelyzetek, amelyekbe nem szabad belekeveredned. Figyelj oda arra is, hogy amennyit kapsz, annyit is adj vissza.

Bika – The Altar Priestess

A következő napokban tölts több időt meditációval, imádkozással, hogy szorosabb kapcsolatot alakíts ki a belső éneddel. Ez a hét erre tökéletes lesz. Próbálj megszabadulni az előítéletektől és ne törődj azzal, ha valaki kritikával illet. A legfontosabb az, hogy tiszteld önmagad és találd meg a belső harmóniát a lelkedben.

Ikrek – Gaia’s Garden

Emlékezz arra, hogy meg van minden benned ahhoz, hogy az álmaid valóra váljanak. Ne légy lusta, hanem cselekedj, légy nyitott a világra, az új információkra, és így képes leszel megteremteni a csodát, az örömet az életedben. Vedd elő a régi terveidet, álmaidat, és kezdj el dolgozni azokon.

Rák – The Ringmaster of Scrutinity

Ami most igazán foglalkoztat és nyugtalanít, hogy egy bizonyos dologra, helyzetre megtaláld a megfelelő megoldást, és ezáltal vess véget egy kényelmetlen és régi problémának. Figyelj jobban oda a dolgaidra, azok következményeire, mert ebből sokat tanulhatsz.

Oroszlán – The Diamond Dreamer

A pénzhez való viszonyod fogja meghatározni a hét tematikáját. Mennyire fontosak számodra az anyagi javak? Szereted, vagy nem a pénzt? Válaszolj őszintén ezekre a kérdésekre, és törekedj jobban a lelki, az érzelmi gazdagságra, tárd ki a szívedet, engedd be a pozitív energiákat az életedbe, mert az anyagi világon túl is van gazdagság.

Szűz – The Shadow Queen

A múltadból származó titkok, történések miatt most megértőbb, együttérzőbb leszel magaddal, és másokkal szemben is. Nem az a fontos, hogy felsorold, hogy miben hibáztál a múltban, hanem hogy mi az a dolog, ami előre mozdíthat a jövőben, ami közrejátszhat a siker elérésében.

Mérleg – The Hawk Prince

Olyan információkat, üzeneteket, jelzéseket kapsz, amelyek új irányba fogják vinni az életedet, a sorsodat. A következő lépés meghatározó lesz az életedben, ezért törekedj arra, hogy a szíved hangját kövesd, így kisebb lesz a bukás és a kudarc esélye. Halld meg az Univerzum hívó szavát és máris könnyebb lesz az életed.

Skorpió – The River Queen

Váratlan események boríthatják fel a nyugalmadat, bizonytalanságot és konfliktusokat hozva az életedbe. Törekedj a higgadtságra, inkább légy türelmes, és ne reagálj minden provokációra. A dolgok békés úton való rendezési módja belsőleg is megerősít.

Nyilas – The Swan Queen

Vannak olyan pillanatok, mikor kételkedsz a saját megérzéseidben, és inkább az ésszerű gondolkodás híve vagy? Igyekezz ezen változtatni, mert ha sikerül a megérzéseidre hallgatnod, sokkal több lehetőség adódhat, amelyeket kihasználva, szép sikereket érhetsz el. Légy türelmes és megértő magaddal szemben, főként akkor, mikor attól félsz, hogy valami nem fog sikerülni.

Bak – The Web Weaver

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb életed legyen, fordíts kellő figyelmet az emberi kapcsolataidra. Figyelj azokra, akik nem őszinték veled. Maradj önmagad, nem kell mindennek és mindenkinek megfelelned, hiszen az életedet nem élheted le egy álarc mögött. A legfontosabb, hogy minden helyzetben önmagad lehess.

Vízöntő – The Chess Queen

Ha valami nem sikerül, és úgy is érzed, hogy nem szeretnéd, hogy sikerüljön, akkor azt nem szabad erőltetni. Kérd meg az Univerzumot arra, hogy mutasson egy új irányt, a szíved mindig legyen nyitva, hogy beáramolhasson a kreativitás, a szabadság, a rugalmasság, és hogy része maradhass az élet körforgásának.

Halak – Sisters of the Seasons

Fel kell ismerned azt, hogy akkor lehetsz boldog, ha megtalálod a saját életed ritmusát, és ha nem erőltetsz bizonyos dolgokat. Törekedj az egyensúlyra, használd ki a benned rejlő kreativitást, légy türelmes, mert minden egyes pillanat számít, amelyre az életed épül.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek