HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. november 6-12. között!

Orákulum horoszkóp 2017. november 6-12. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid, Wisdom of Hiddern Realms nevű orákulum kártyái fognak útmutatást adni minden csillagjegy számára erre a hétre. Ajánlott megfogadni a tanácsokat, hiszen ezáltal sikeresebb, kiegyensúlyozottabb lehet mindenki.

Kos – The Winged Wise Ones

Nem vagy könnyű helyzetben most, de olyan helyről érkezhet segítség, ahonnan nem várnád. Ez a segítség olyan, akár egy láthatatlan kéz, úgy oldja meg a gondjaidat, hogy észre sem veszed. A következő napokban sikerülhet megoldanod egy múltban történt konfliktust. Figyelj a jelekre, mert ezekből sokat tanulhatsz és így az életed is könnyebb lehet.

Bika – Gaia’s Garden

Most jó alkalom kínálkozik arra, hogy számba vedd eddigi életedet, és külön figyelj arra, hogy adni fontos, nem csak kérni és kapni. Fontos, hogy egyensúlyra törekedj ezen a téren, mert így nagyon sok pozitív energiára számíthatsz, amelyek feltöltenek, és javítják a kedélyállapotodat. Légy nyitott, kedves, mosolyogj rá az emberekre, mert ez is adásnak számít, amit majd halmozottan fogsz visszakapni.

Ikrek – The Eagle King

Valami arra késztethet, hogy feszegesd a határaidat, fedezd fel a rejtett képességeidet, és értsd meg a háttérben lévő összefüggéseket. Ha nem látod a fától az erdőt, lépj egy lépést hátra, és igyekezz minden lehetőséget figyelembe venni, hogy így kialakuljon az nagy, összefüggő kép.

Rák – The Keeper of the Scales

Egyes történések, helyzetek összezavarhatnak, szorongást idézhetnek elő, de te törekedj arra, hogy megőrizd a nyugalmad, és ne hagyd, hogy a fejedben lévő gondolatok becsapjanak, és csapdába kerítsenek. Kerüld azokat az embereket, akikkel nem érzed jól magad, és tölts inkább több időt magaddal.

Oroszlán – The Sun Dancers

A múltad és a jövőd nagyon lefoglalnak, ami azért nem jó, mert ezáltal a jelen szépségeire nem tudsz majd összpontosítani. Ne aggódj azon, hogy mi történt a múltadban, vagy mi fog történni holnap, mert minden pillanatban megtalálod a válaszokat az életben. Koncentrálj a jelenre, minden elintéznivalódat intézd el, dolgozz kitartóan, bízzál magadban, így minden sikerülni fog majd.

Szűz – The Altar Priestess

Most remek alkalom kínálkozik arra, hogy meglásd magadban az istenséget, a hitet és az erőt, amely számtalan nehézségen átsegít majd. Válaszd a bölcsességet, az intelligenciát, így nem fognak elkerülni a csodák, és az élet sokkal szebb lesz, és az esetleges kudarcok eltörpülnek az élet nagyszerűségei mellett.

Mérleg – The Resting Tree

Ezekben a napokban nyugtalanság, káosz lehet úrrá rajtad, ami bizony lefáraszt, elszívja a pozitív energiáidat, de ne feledd, mindig van lehetőség megoldani a problémákat. A lényeges az, hogy a fejedben legyen rend, így a tiszta és világos gondolatok segíteni fognak majd, hogy megtaláld a legjobb megoldást a problémákra.

Skorpió – The Desert Prince

A vágy, hogy minél gyorsabban megvalósítsd a céljaidat, lehet, hogy eltereli a figyelmedet bizonyos fontos körülményekről, amelyek könnyedén keresztbe tehetnek neked, ha nem vigyázol. Azokra az emberekre is figyelj, akik hamis ígéretekkel próbálnak becsapni. Légy türelmes, és ha teheted, kerüld el a konfliktusokat.

Nyilas – The River Queen

Ha kellőképpen rugalmas vagy, nem ragaszkodsz görcsösen bizonyos dolgokhoz, felhagysz a merev gondolkodással, és a beszéd helyett inkább cselekszel, akkor sokkal több mindent képes leszel megvalósítani az életedben. Figyelj oda a lelki boldogságodra, a békére, és ezáltal könnyebben megtalálod a saját utadat.

Bak – The Arrow Master

A következő napokban olyan üzeneteket kaphatsz, amelyek arra hívják fel a figyelmedet, hogy az az út, amin most haladsz, nem vezet majd el a sikerhez, sőt az életed nehezebbé, bonyolultabbá válhat. Ez vonatkozhat munkahelyre, párkapcsolatra, családi kötelékekre. Itt az ideje, hogy felmérd, majd eldöntsd, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel.

Vízöntő – The Fire Prince

A folyamatos gondolkodás, stresszelés az egész életminőségedre rossz hatással van, ezért hagyj fel ezekkel a negatív szokásokkal. Vegyél vissza a tempóból, tölts időt magaddal, hallgass a megérzéseidre, élj a pillanatnak, és tedd azokat a dolgokat, amelyek igazán örömet okoznak neked.

Halak – The Swan Queen

Ezt a hetet arra szánd, hogy nyugalmad legyen, hogy magadra figyelj és a megérzéseidre hallgass. Ahogy telnek az évek, úgy szerzel egyre több tapasztalatot, bölcsességet. Bízhatsz a belső hangjaidban, mert azok nem hazudnak. Ne feledd, minden meg van benned, hogy sikeres és boldog ember légy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek