HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. november 27. és december 3. között!

Orákulum horoszkóp 2017. november 27. és december 3. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erre a hétre Colette Baron-Reid segítségével ismét útbaigazítást kaphatsz, aminek köszönhetően tudni fogod, hogy mitévő légy a most kezdődő héten. A Wisdom of Hidden Realms nevű orákulum kártyái olyan üzeneteket közvetítenek számodra, amelyet érdemes lesz figyelemmel követned.

Kos – The Diamond Dreamer

Ha eddig mindig az anyagiakra, a pénzszerzésre törekedtél, akkor jobb, ha most ezt háttérbe szorítod, és inkább a belső lelki béke megtalálása lesz számodra a legfontosabb dolog. Teremts kapcsolatot az Univerzummal, figyelj a vágyaidra, ne kritizáld a szeretteidet, hanem legyél sokkal megértőbb, kedvesebb.

Bika – The Well Watcher

Az elméd sokkal erősebb fegyver, mint azt gondolnád, így törekedj a szellemi képességeid megerősítésére, koncentrálj, lépj kapcsolatba az Univerzummal, és a céljaidat siker kísérheti. Bízz magadban, az erődben, de a kemény és kitartó munka mellett a pihenésre, lazításra is időt kell szakítanod.

Ikrek – The Swan Queen

Ez a hét remek lesz arra, hogy elcsendesedj, és napi 10 percet azzal tölts, hogy rendezed a gondolataidat, kitisztítsd az elmédet, és csak a szép és pozitív dolgokra összpontosíts. Hallgass a megérzéseidre, meríts erőt a természetből, ahonnan számos megoldást is elleshetsz a problémáidra. Egy új gondolat úgy tervet és célt fog adni az életednek.

Rák – The Lady of the Lightening

Ezen a héten számítanod kell pár kellemetlen hírre, vagy arra, hogy kevésbé érzed energikusnak, erősnek magad. Ezért fontos, hogy meghatározó döntéseket most ne hozzál. Ezen a héten inkább pihenj, gyűjts erőt, és azokkal a dolgokkal foglalkozzál, amelyeket imádsz csinálni. Légy türelmes és várj, míg elmennek a viharfelhők, amelyek után új lehetőségek jönnek az életedben.

Oroszlán – The Queen of the Light

A kulcsszó a siker, ami ezután fog bekövetkezni az életedbe. A legfontosabb, hogy légy tisztába az igényeiddel, a vágyaiddal, a tudásoddal, és a kezdj el azon dolgozni, hogy az álmaid valóra váljanak. Minden erőfeszítés, befektetett energia meghozza a sikert számodra, így légy büszke magadra, és dolgozz tovább kitartóan.

Szűz – The Eagle King

Kíváncsi vagy, hogy melyek az igazi céljaid az életedben, mert lehet, hogy bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan az eltervezted. Kérj tanácsot egy közeli ismerősödtől, barátodtól, aki rávilágíthat olyan dolgokra, amelyekre korábban sosem jöttél volna rá egyedül. Ennek köszönhetően egy átfogó képet kaphatsz az életedről, ami hasznodra fog válni.

Mérleg – The Altar Priestess

Igyekezz minél mélyebb kapcsolatot ápolni az istenségekkel, az Univerzummal. Ezt leginkább a meditáció és az imádkozás révén érheted el. Ha mindennel kapcsolatban ott lesz Isten az életedben, akkor mi baj lehet? Tölts minél több időt nyugalomban, hallgass relaxációs zenét, és élvezd az életet.

Skorpió – The Web Weaver

Most jobban megfigyelheted, ahogy saját magaddal és másokkal is viselkedsz. Arra is fókuszálj, hogy mikor nem vagy őszinte magaddal szemben? Szabadulj meg a maszktól, ne légy kétszínű, mert az senkinek sem tesz jót. Élj egyszerűen, őszintén, barátságosan, így sokkal nyugodtabb lehet az életed.

Nyilas – The Desert Prince

Ha néha kellemetlen helyzetben is találod magad, ekkor is számíthatsz olyan váratlan és kedves meglepetésekre, amelyek szebbé teszik a napodat, életedet. Bízzál továbbra is álmaidban, higgyél önmagadban és bámulatos dolgok történhetnek veled. Most próbára tétetik a bátorságod, de te bizonyítsd be, hogy van helye a sikernek az életedben.

Bak – The Dream Walker

A következő napok fontosak lesznek számodra, hiszen azok az álmok, amelyről mindig is álmodtál, kezdenek valósággá válni. Figyelj arra, hogy mit súg a szíved, és engedd, hogy a megérzéseid elvezessenek a sikerig. Lesznek olyan dolgok, amelyek maguktól megoldódnak majd. Maradj nyitott és minden remekül fog alakulni.

Vízöntő – The Sun Dancers

Az elmúlt időszakban egyre jobban elmerültél a gondolataidba, amelyek a jövődre vonatkoztak, de most jobban teszed, ha leállítod magad, és a jelen szépségeire összpontosítasz. Ne fecsérelj időt és energiát a problémákra, ne aggódj, ne félj, mert gyorsan elmúlnak az évek, és talán már túl késő lesz, mikor felismered, hogy nem is éltél igazából. Higgy abban, hogy minden jó lesz, és ez be is fog következni

Halak – The Resting Tree

Ha az elmúlt napokban sokat aggódtál, idegeskedtél, akkor gyorsan fejezd ezt be, mert rossz hatással van az életedre, és a végén olyan leszel, akárcsak egy robot. Törekedj a belső nyugalom, harmónia kialakítására. Tisztítsd meg az elmédet a negatív gondolatoktól, és ha ez sikerül, az életed sokkal gördülékenyebb és szebb lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek