HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. november 20-26. között!

Orákulum horoszkóp 2017. november 20-26. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Colette Baron-Reid ezen a héten is elővette az Enchanted Map nevű orákulum kártyáit, hogy minden csillagjegy számára megüzenje a legfontosabb információkat, tanácsokat, amelyeket érdemes lesz megfogadni.

Kos – Spark

Ezen a héten egy teljesen új tevékenységnek foghatsz neki, vagy megismerkedhetsz új emberekkel, a lényeg, hogy azt tedd, amit a szíved diktál. Engedd meg magadnak, hogy a benned lévő kreativitás utat törjön, és az életed megteljen reménnyel és optimizmussal. Igyál sok vizet és sétálj gyakran a természetben.

Bika – One-Ring Circus

Elérkezett az idő, hogy függetlenné válj, és bízz magadban, az erődben, a tudásodban, még akkor is, ha a környezeted ezt nem ismeri el. A megszerzett bölcsesség mindig a segítségedre lesz, és erősíti majd az önbizalmadat, és ezáltal minden nehéz helyzetből képes leszel kimászni. Ne hasonlítsd össze magad mással, mert ez alááshatja a tekintélyedet és a céljaidat.

Ikrek – Mountain

Ha egy óriási hegy áll a sikered útjában, akkor engedd, hogy az életösztön, az élet pulzusa irányítsa az életedet, és előbb-utóbb képes leszel átkelni azon a hegyen. Légy türelmes, maradj nyitott az új lehetőségek iránt, és a végén válaszd azt a megoldást, amely számodra a legmegfelelőbb. Sok sikert!

Rák – Stuck in the Mud

Valami azt súgja, hogy hagyd abba, amit most éppen csinálsz, és fordíts figyelmet az élet kis csodáira, amelyek jelen vannak a te életedben is. Lehet, hogy úgy tűnik, hogy elvesztetted a célodat az életben, de ez nem igaz, csak a ritmusból vettél vissza kicsit, mindezt pontosan azért, hogy elérd a céljaidat. Vigyázz az egészségedre, sportolj rendszeresen, fogyassz vitaminokban gazdag élelmiszereket.

Oroszlán – Encouragement

Ez a kártya abban erősít meg, hogy úgy intézd az életedet, ahogyan arról mindig is álmodtál. Létezik egy világ, amely csak arra vár, hogy felfedezd, így ne habozz, hanem cselekedj és valósítsd meg az álmaidat, fejezd ki a kreativitásodat, és számold fel a negatív gondolataidat, amelyek csak akadályoznak a céljaid elérésében.

Szűz – Into the Unknown

Az, amin most keresztülmész, egy olyan lehetőséget nyit ki majd előtted, ami csodával határos, de az is igaz, hogy egyben ismeretlen is. Az a helyzet, amiben most vagy, kapcsolatban állhat a szüleiddel. Nehezen tudod elfogadni a rád irányuló szeretetet, de légy megértő és befogadó. Törekedj a lelki béke megteremtésére.

Mérleg – Dry Desert

Nincs ötleted, hogy mitévő légy? Azt érzed, hogy az utad végéhez értél? Fogd fel ezt az időszakot úgy, mint pihenést, amikor végre erőt és energiát gyűjthetsz azért, hogy megismerd a mélyebb igazságot. Szabadulj meg az előítéletektől, iktasd ki a szóhasználatodból a negatív jelentésű szavakat, és figyelj oda, hogy miként beszélsz önmagadról.

Skorpió – Rock Bottom

Ha mindig ugyanazokat a dolgokat ismétled, sosem sikerül áttörést elérned, így képtelen leszel a vágyaidnak élni. Ezért változtatnod kell az életeden, mégpedig az energiáid jelentős részét fordítsd a kreatív energiáid kiélésére, figyelj oda a táplálkozásodra, tartózkodj a sok gyógyszer használatától, és pihenj, mozogj rendszeresen.

Nyilas – Sad Embrance

Úgy érezd, hogy az élet igazságtalan veled szemben, ezért a lelkedben düh és ellenszenv uralkodik. Ez viszont az egód miatt van, ami könnyedén csapdába ejthet téged. Többé ne áldozatként gondolj magadra, hanem egy olyan emberre, aki bízik önmagában, akinek értékei vannak, és aki rátalálhat a lelki békére.

Bak – Coming to Life

Ha visszatekintesz az életedre, akkor láthatod, hogy milyen sokat fejlődtél, úgy tapasztalat, mint tudás szempontjából. Most ennek a fejlődésnek élvezheted a gyümölcsét, ami által az életed sokkal jobb és teljesebb lehet. Mindig a szeretet legyen a legelső helyen az életedben.

Vízöntő – Come Together

A szeretet új, szokatlan formái bukkannak fel az életedben, legyen szó párkapcsolatról, családról, vagy belső, spirituális útkeresésről. A tetteid összhangban vannak a gondolataiddal, és jelenleg a szeretet és az energia, amely a legnagyobb boldogságot idézi elő az életedben.

Halak – Protecting treasure

Törekedj azon egyensúly megteremtésére, amely az adás és kapás kölcsönhatására vonatkozik, mert ezáltal tudod elérni azt, hogy harmóniába kerüljön az életed. Ne feledd, hogy bizonyos meghozott kompromisszumok azt az illúziót kelthetik benned, hogy biztonságban vagy, ez nagy csapda. Ezt csak akkor tudod elkerülni, ha figyelmesen megvizsgálod, hogy másokat milyen szándékok vezérelnek, mikor veled tárgyalnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek