HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. december 4-10. között! - Engedd, hogy az életenergia szabadon...

Orákulum horoszkóp 2017. december 4-10. között! – Engedd, hogy az életenergia szabadon áramoljon

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Osho Zen Tarot nevű orákulum kártyái fognak útmutatást adni erre a hétre, úgy hogy fogadd meg a tanácsokat és igyekezz azok szerint élni.

Fotó: Pixabay.com

Kos – Ünneplés

Higgy a megérzéseidben, és így tisztábban fogod látni a helyzetedet. Szabadulj meg a kétségeidtől, és kerüld a megfelelési kényszert is, mert az nem vezet sehová. Tudod mit kell tenned, ne foglalkozz a kritikákkal, a szkeptikus emberekkel, csak arra szánj időt, ami örömet okoz, ami boldogsággal tölt el. Lazíts és gondolj a pozitív energiákra.

Bika – Útmutatás

Hagyj fel a hitetlenkedéssel, figyelj a belső hangra, amely megsúgja, hogy mit kell tenned. Maradj nyitott, tárd ki a szíved, és légy pozitív. Lehetséges, hogy a következő időszakban jót tenne számodra egy kis pihenés, valamint egy kis szórakozás, hiszen ennek hatására kreatívabb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb ember leszel.

Ikrek – Teljesség

Minden pillanatban meg van a lehetőséged arra, hogy teljesnek, boldognak, örömtelinek érezd magad. Ha útmutatásra van szükséged, akkor hunyd le a szemed, koncentrálj a szíved belső hangjára, majd kérd meg, hogy mutasson utat. Bízz magadban, és bármi is lesz, az életedben számos nagyszerű dolog fog történni, csak várd ki.

Rák – Új látásmód

Minden esélyed meg van arra nézve, hogy az életed békés, boldog és teljes legyen. Most itt az idő, hogy ne erőltess semmit, hanem engedd, hogy az életenergia szabadon áramoljon a testedben, és a környezetedben. Bízzál abban, hogy az Univerzum a te pártodon áll és mindenben segíteni fog neked. Használd a képzelőerődet, azáltal könnyebben meg tudod oldani a problémáidat.

Oroszlán – Belső hang

Megtörténhet, hogy most egy olyan helyzetben vagy, mikor a belső hangok összezavarhatnak, elnémíthatják a megérzéseidet. Igyekezz úrrá lenni az érzelmeiden, hiszen ha sikerül, akkor sokkal letisztultabb lesz minden, az aurád megerősödik, és csak úgy ragyogsz majd a boldogságtól. Csak a szíved szavára szabad hallgatnod.

Szűz – Részvétel

Olyan lehetőség adódik az életedbe, amellyel hozzájárulhatsz a környezeted, vagy a világ sorsának jobbításához. A szándékaid pozitívak, minden erőddel légy azon, hogy megoldódjanak a problémák. Ne feledd, hogy mindenre van megoldás, még akkor is, ha minden reménytelennek látszik. Képzelj el minél több megoldási lehetőséget, így nagyobb lesz az esélyed, hogy azok be is fognak jönni.

Mérleg – Harmónia

Bárhogy is alakuljon az életed, mindig törekedj a harmóniára, a békére, légy befogadó. A lelki béke megerősít abban, hogy könnyebben el tudd érni a vágyaidat, így az életed tisztább, harmonikusabb lesz majd. Szabadíts fel a benned rejlő játékos énedet, táncol, énekelj, rajzolj, készíts kreatív dolgokat, mert ezek jót tesznek a közérzetednek, valamint a harmóniádnak is.

Skorpió – Késlekedés

Ahhoz, hogy visszaszerezd az életerődet és az örömödet, a lelkedben, a szívedben meg kell bocsátanod magadnak és másoknak is a múltban elkövetett sérelmek miatt. Abból semmi jó dolog nem fog kialakulni, ha arra gondolsz, ami már megtörtént. Gondolj inkább a múlt szép, örömteli pillanataira, tölts több időt a szabadban, hiszen a természet pozitív energiáinak köszönhetően az életed könnyebb, harmonikusabb lesz.

Nyilas – Részesedés

Ez a kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy oszd meg a szeretetet, a boldogságot, a nevetést, az örömet az ismerőseiddel, barátaiddal. Most elérkezett az idő, hogy kilépj egy kellemetlen, nemkívánt állapotból. Az Univerzum mindenben támogat, legyen az egy új munkahely, vagy egy új lakásba való költözés. Figyelj oda a testi-lelki egészségedre, hiszen így sokkal erősebb, hitelesebb emberré válhatsz.

Bak – Kivirágzás

Az élet most számodra elhozza a várva várt áldást, békét, virágba borulást. Lehet, hogy a mostani élethelyzet, amiben vagy, nem könnyű, de ez el fog múlni, és utána bekövetkezik majd a boldogság, a megkönnyebbülés. Figyelj oda a hidratálásra, fogyassz télen is sok vizet, amely még a negatív energiákat is kimossa a szervezetből.

Vízöntő – Elnyomás

Most olyan perióduson mész keresztül, amely tele van feszültséggel, és elvárással, aminek nem akarsz megfelelni, mégis nyomasztó hatással vannak rád. Kérd az angyalok segítségét, hogy erősítsenek meg a hitedben, az erődben, így a konfliktusokat könnyebben le tudod rendezni. Koncentrálj a pozitívumokra, és ezáltal mindig csak a jó dolgokat sikerül bevonzanod.

Halak – Tökéletesség

Hamarosan véget ér az az időszak, amikor egy bizonyos tevékenység miatt folyamatosan leterhelődtél, energiát vesztettél, és emiatt olyan embereket is vonzottál be az életedben, amelyek visszatükrözték a rossz lelkiállapotodat. De most ennek vége lesz, ismét visszatér az életedben az öröm, a tökéletesség, és könnyedség, amelyre mindig is vágytál.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek