HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. december 18-24. között! - Erre figyelj a karácsony előtti...

Orákulum horoszkóp 2017. december 18-24. között! – Erre figyelj a karácsony előtti időszakban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Karácsony előtt egy héttel Colette Baron-Reid, “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái tolmácsolják minden csillagjegy számára a legfontosabb tudnivalókat, üzeneteket, javaslatokat, amelyekre érdemes egy pillantást vetned.

Fotó: Pixabay.com

Kos – The Resting Tree

Az elmúlt időszakban tapasztalt feszült hangulat miatt teljesen kifáradtál. Mindennek és mindenkinek nem tudsz eleget tenni, ezért ismét meg kell határoznod azokat a prioritásokat, amelyek számodra a legfontosabbak. Itt az ideje, hogy jobban megismerd önmagad. A következő napokban a legfontosabb az, hogy sokat pihenj, lazíts.

Bika – The River Queen

Nem indul zökkenőmentesen a hét számodra, és félő, hogy a hétvégi nyugalmadat is felborítja valami, vagy esetleg valaki. Most nem a legmegfelelőbb az idő, hogy az árral szembe ússz, csak azért, hogy védd az álláspontodat. Jobban teszed, ha egy ideig hagyod, hogy minden magától történjen, mert ettől könnyebb lesz az életed. A konfliktusoktól tartsd távol magad.

Ikrek – The Swan Queen

Rájössz arra, hogy az elmúlt hónapokban, években mennyi változáson mentél keresztül, és ezen változások hatására jobb ember lettél. Nem mellesleg bölcsebb, tapasztaltabb is vagy. Az előtted álló napokban törekedj arra, hogy még több tudást szerezz, lelkileg még gazdagabbá válj. Amit most kigondolsz, azt nagyon nagy eséllyel valóra is tudod váltani.

Rák – Gaia’s Garden

Ezen hét energiái arra késztetnek, hogy figyelj oda önmagadra, az egyensúlyodra, mert lehet, hogy az elmúlt időszakban annyira koncentráltál a munkádra, vagy valami másra, hogy nagyon kevés időt fordítottál magadra. A következő napokban figyelj oda a szép és kedves dolgokra, az ajándékozás örömére, így az életed a várt irányba fog haladni.

Oroszlán – The World Lord

Ezen a héten különösen oda kell figyelned a verbális és non-verbális kommunikációdra. A szóhasználatodból iktasd ki a negatív jelentésű szavakat, használj pozitívakat, amelyek kellemes energiákat teremtenek. Ezenkívül figyelj a testedre, és arra, hogy miként beszélsz róla. Dicsérd magad, szeresd magad, a “hibáidat” is, így az életedben létrejön a harmónia.

Szűz – The Chess Queen

Ezen a héten megtalálod a válaszokat azokra a kérdéseidre, amelyekre mindig is kerested. Ennek köszönhetően képes vagy kidolgozni azokat a stratégiákat, amelyek elvezetnek majd a sikeredhez, és egyben erősebbé és magabiztosabbá is válsz. Mindig hallgass a megérzéseidre, az ösztöneidre, az Univerzumtól származó üzenetekre.

Mérleg – The High Lord of Gratitude and Service

Az előtted álló hétben bekövetkező események meghatározzák a személyes fejlődésedet, a céljaidat, a vágyaidat. Mindig légy észnél, tudd azt, hogy mit szeretnél elérni, mire vagy leginkább büszke, és hol a helyed a világban. Alakíts ki szoros kapcsolatot az Univerzummal, és minden remekül fog alakulni az életedben.

Skorpió – The Spirit Whisperer

Jól indul a hét számodra, tele vagy inspirációval, boldogsággal, örömmel, intuícióval, amelyre jó ha hallgatsz, hiszen segít a nehéz döntések meghozatalában. Ugyancsak a következő napokban nem árt, ha bizonyos emberi kapcsolataidat felülvizsgálód, mert lehetnek olyanok, akik kihasználhatják a jószívűségedet.

Nyilas – The Horse King

A vágyad, hogy mindent te irányíts és kontrollálj, nem csak fárasztó, hanem teljesen kontraproduktív is, így több fontos lehetőséget szalaszthatsz el a jövőben. Itt az ideje, hogy elfogadd a felajánlott segítséget, mert ezáltal könnyebb és tehermentesebb életet élhetsz. Egy jótanács: koncentrálj az egészséges és vitamindús ételek fogyasztására.

Bak – The Desert Prince

A következő napokban légy óvatos, mert átverhetnek, becsaphatnak. Ha valamiről azt gondolod, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor azzal kapcsolatban légy elővigyázatos, és nem mondj hirtelen igent. Alaposan gondolj végig mindent, mielőtt döntést hoznál. Hallgass a megérzéseidre.

Vízöntő – The Hawk Prince

Az Univerzum részéről több üzenetet is fogsz kapni a napokban, amelyekre érdemes odafigyelned, mivel fontos információkat tartalmazhatnak. Ne nyomd el a belső, lelkedből származó hangokat, légy türelmesebb, odaadóbb, mert így sok kellemetlenségtől szabadulhatsz meg.

Halak – Eagle King

Ezen a héten, a körülményektől függetlenül, meg fogod határozni a céljaidat, a vágyaidat a jövőre nézve, mert most úgy érzed, hogy most elérkezett az idő, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél, azokat a dolgokat tedd meg, amire vágysz. Figyelj arra mindig, hogy maradj hiteles és őszinte magadhoz és másokhoz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek