Ez a hét is induljon Colette Baron-Reid Enchanted Map orákulum kártyáink üzenetével, így mindenki útmutatást kap a következő napokra, hogy miként cselekedjen, hogy viszonyuljon környezetéhez.

horoszkop

Kos – Talisman

Ezekben a napokban, egy váratlan helyzet, vagy egyes emberek hatására megvilágosodsz a tudásod sokoldalúságával és mélységével kapcsolatban. Az eddigi tapasztalataid alapján ma már tudod, hogy kiben bízhatsz. Csak annyi a dolgod, hogy higgy magadban, a döntéseidben, a megérzéseidben.

Bika – Strength

Még a kilátástalannak tűnő helyzetekből is találsz kiutat, mert birtokában vagy olyan képességeknek, amelyek lehetővé teszik ezt. Bármi is történjék, pozitívan gondolsz a teremtő, kreatív energiákra, és sokszor ezek alapján hozol döntéseket. Képes vagy a gondolataiddal megtisztítani otthonod légkörét, elűzve a negatív erőket. Adj teret magadnak, a spirituális énednek, a megérzéseidnek, és így mindig tudni fogod, hogy mit kell tenned.

Ikrek – Wizard of Awareness

Annak ellenére, hogy most a szokásosnál is türelmetlenebb vagy, mert eredményeket szeretnél elérni, még sem szabad most erőltetni a dolgokat, mert lehet, hogy egy fontos lépést, lehetőséget hagysz ki az életedből. Lépj inkább egy lépést hátra, és légy türelmes, mert időt kell hagynod a dolgok alakulásának. Ismerős a mondás: “Aki siet, elkésik.”

Rák – Encouragement

Az Univerzum azt üzeni, hogy légy bátor, mert az élet csodái csak arra várnak, hogy felfedezd azokat. Menj ki a szabadba, ahányszor csak tudsz, mert ott vannak az igazán szép dolgok, ott talál a lelked harmóniára. A természet energiái bölcsek, hozzásegítenek ahhoz, hogy sikeres és boldog légy. Ha szeretnél szabadságra menni, ez most jó alkalom, használd ki.

Oroszlán – Slow and Steady

Ha erőszakosan állsz a dolgok mögé, türelmetlen vagy, akkor nem hogy a célodat nem fogod elérni, hanem az életedet is bonyolultabbá, nehezebbé teszed. Csökkentsd a tempót, lazíts, lélegezz mélyeket, mert csak így gyarapíthatod a lelki erődet és az életkedvedet. A következő napokban a türelem nagyon fontos, mert most nem minden úgy alakul, ahogyan azt elvárnád.

Szűz – Cleaning House

Figyelj a részletekre, főleg az otthonod részleteire, a tisztaságra, a rendre. Szabadulj meg mindenféle öreg kacattól, amelyeket nem használsz, és amelyek rossz emlékeket idéznek fel benned. Hiszen ezek a negatív energiák megakadályoznak abban, hogy változtatni tudj az életeden. Éppen ezért rendet kell rakj az otthonodban, hogy ezáltal kiegyensúlyozott mederbe kerüljön az életed.

Mérleg – Follow the Leader

Olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol a te tapasztalatodra lesz szükség, ahhoz, hogy mások erőt meríthessenek. Számodra a vezető szerep nem is annyira ismeretlen. A fontos az, hogy légy hű önmagadhoz, mert így hiteles mintául szolgálhatsz mások számára. Törekedj az egyensúlyra, a múlt hibái helyett koncentrálj a jelen pillanataira.

Skorpió – Rescue

Egy sikeres ember vagy, akinek nem könnyű segítséget kérnie, de vannak helyzetek, mikor muszáj ezt megtenni. Jó úton vagy a változás fele, ami még könnyebben megy, ha elfogadod a segítséget. Egy közeli ismerősöd, rokonod fog támogatni, és az utad végén megszabadulhatsz a félelmeidtől, kételyeidtől.

Nyilas – Protecting Treasure

Figyelj oda, hogy kivel kapcsolatban maradsz hűséges, mert előfordulhat az, hogy olyan embereket avatsz be a bizalmadba, akik később visszaélnek ezzel. Ne kapkodj, inkább mérlegelj, ismerd meg a körülötted lévő embereket, maradj figyelmes, tudatos, következetes, mert így tudod kiküszöbölni leginkább, hogy valaki hátba támadjon.

Bak – Gentle Gardner

Sok lehetőségben lehet most részed, így most kiemelten az érzelmeidre, a gondolataidra, a hitbeli meggyőződésedre kell összpontosítanod. Ebben a hónapban az energiák segítenek abban, hogy megvalósítsd a céljaidat, és ez óriási lehetőség, nem szabad kihagynod.

Vízöntő – Spirit of Place

Bármilyen feszült, agresszív helyzetben is légy, jó ha tudod, hogy a harc, a verekedés semmire sem megoldás. Inkább lazíts, pihenj, és hagyj fel azzal, hogy mindent irányítani akarsz. Ismerd meg inkább az igazságot, a konfliktusok hátterét, mert így kitisztulhat előtted a kép. A legnagyobb erényed a hitelesség, erről ne feledkezz meg.

Halak – Heal the Touch

Bármi konfliktust, előítéletet egy emberrel szemben csak úgy oldhatsz fel, ha barátságot és békét kötsz az illetővel. Meg kell bocsátanod azt is, ami a múltba történt, hiszen így nem tudnak azok a sebek begyógyulni. Csak akkor lelhetsz lelki békére, ha kitárod a szíved mások és magad előtt.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.