KuriózumOprah Winfrey szerint ezt a három szabályt kell betartani, ha gazdag akarsz...

Oprah Winfrey szerint ezt a három szabályt kell betartani, ha gazdag akarsz lenni

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Így kezeli a pénzügyeit Amerika leggazdagabb színesbőrű híressége, azaz Oprah Winfrey!

Oprah Winfrey szerint ezt a három szabályt kell betartani, ha gazdag akarsz lenni

Gyerekkorában még krumpliszsákok vászonanyagából készült ruhákat viselt, ma viszont Oprah Winfrey az USA és a világ egyik leggazdagabb, legbefolyásosabb színesbörű asszonya, akinek a neve még a következő elnökválasztáskor is felmerült, így lehet, hogy két év múlva Amerikát hamarosan Oprah fogja vezetni.

Most azt a három pénzügyi jótanácsot fogjuk ismertetni, ami alapján Oprah Winfrey is cselekszik!

1. Olyasmiből gazdagodj meg, amit imádsz csinálni

Oprah már egész kiskorában rájött arra, hogy senkinek sem kell olyan munkát vállalnia, amit nem szeret, csak azért, hogy pénzhez jusson. És a mai napig is azt javasolja, hogy senki ne végezzen olyan munkát, ami elszívja az energiáit. Inkább azzal kell foglalkozni, ami felvillanyoz, és ha azt teszed, amit igazán szeretsz, a fizetés már csak bónusz.

2. Ne a pénzért élj

Az egész életedet nem szabad csak a pénzre felépítened. Ne engedd, hogy mindig a pénz diktáljon. Oprah elmondása szerint számára a pénz mindössze egy eszköz, amely segít megvalósítani a célját.

3. A te értékedet nem a fizetés szabja meg

Az emberség nem mérhető pénzben, ezt ne feledd. Lehet kevés a fizetésed, de nem az határozza meg, hogy értékes vagy, avagy sem.

„Számomra két külön dolog az emberség és az anyagi javak. A kettő között nincs semmiféle összefüggés.” – mondja Oprah, és milyen igaza van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek