KuriózumÖlelkezésre fel! Feltalálták az igazi karosszéket

Ölelkezésre fel! Feltalálták az igazi karosszéket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A pozitív érzelmek kifejezése az egészségre is jó hatással van, jóleső érzés fog el bennünket, ha valaki ránk mosolyog, vagy netalán megölel. Sajnos ma már egyre inkább zárkózottabb, magányosabb világ kezd kialakulni, sokan a technikát teszik ezért felelőssé, hiszen mindenki inkább pötyög a telefonján, érzelemkifejező ikonokat, smiley-kat küldenek egymásnak, de az igazi emberi kapcsolatok háttérbe kezdenek szorulni.

Olelo-szek

Japán feltalálók most egy újabb ötlettel igyekeznek segíteni, hogy az elmagányosodás által fenyegetett idősebb, de a fiatalabb korosztály is kicsit szeretve érezze magát. Korábban, főként a szingliknek találtak fel ölelős párnát, amelyek mellé oda lehetett bújni, de ehhez képest nagy előrelépés most az ölelő karosszék.

A kitalálók szerint az ölelkezős szék segít abban, hogy az ember biztonságban érezze magát, és jobb legyen a közérzetet is. A szék nem csak lágyan átölel, hanem közben japán dalok éneklésére is képes. Megközelítőleg 100 ezer forintban kerül.

És még egy érdekes „bútordarabot” is kiötlöttek a japánok: ez pedig nem más mint a felfújható, magunkon hordható ágy. Csak bele kell bújnunk és felfújás után szinte bárhol leheveredhetünk, hiszen a testünk alá kényelmes matrac is kerül. Ez csak a felkelő nap országában kapható, az ára nem éri el az 10 ezer forintot.

Viselheto-matrac

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek