HoroszkópOktóberben olyan változások következnek be életünkben, amelyek elvezetnek minket isteni küldetésünkhöz

Októberben olyan változások következnek be életünkben, amelyek elvezetnek minket isteni küldetésünkhöz

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az októberi energia támogatni fog bennünket ezen a hihetetlen úton, erőt adva ahhoz, hogy szembenézzünk az útközben felmerülő kihívásokkal. Fontos, hogy a lelkünket nyitva tartsuk a lehetőségek előtt, és ne feledjük, hogy a változás az élet természetes velejárója. Az ősz minden átalakulásában szépséget és boldogságot találhatunk.

Az október azt sugallja, hogy hagyjunk magunk mögött mindent, és élvezzük a jelent annak minden változásával együtt. Ahogy rövidülnek a nappalok, sárgulnak és lehullanak a levelek, engedjük el a régit, és tárt karokkal fogadjuk az újat.

Október 4.: A Merkúr belép a Mérlegbe

Október 4-én a Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a társaságkedvelő Mérlegbe. A Merkúr a diplomácia, a kiegyensúlyozott beszéd, az őszinteség időszaka.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy fokozottan összpontosítsunk a harmonikus interakciókra, és fogadjuk el, hogy a vélemények változhatnak. A szív igazodik az elméhez, és igyekszünk egyre szebb kapcsolatokat kialakítani a körülöttünk lévő emberekkel.

Október 10.: Plútó-retrográd

Közel fél év retrográd időszak után október 10-én a Plútó megkezdi közvetlen utazását a Kozmoszon keresztül, ez egy intenzív átalakulási időszak csúcspontját jelenti.

Ez egy jelentős kozmikus esemény, mivel egy ideig ez a Plútó utolsó retrográd visszalépése a Bakban. Jövőre a Vízöntőbe költözik, és 2043-ig ott is marad. A Bakban lévő Plútó a mélyreható változások és átalakulások időszakát jelenti; az Univerzum energiája arra ösztönöz bennünket, hogy engedjük el azt, ami már nem szolgál minket, és öleljük át az életet úgy, ahogy van.

Október 11.: A Mars belép a Skorpióba

A Mars, a cselekvés és a vágy vörös bolygója hazatér kedvenc jegyébe. Ez a visszatérés a Skorpióhoz fontos változást jelez a kozmikus energiákban, az irányítás, a mélység, a lendület és az elszántság erőteljes keverékét hozza magával. Arra kapunk inspirációt, hogy félelem nélkül kövessük álmainkat, küzdjünk azért, amit akarunk, és győzzük le az álmaink útjában álló akadályokat.

Október 14.: Újhold a Mérlegben

Október 14-én a Mérlegben lévő Újhold azt tanácsolja, hogy vegyük fel az egyensúly és az átalakulás ritmusát. Ez a gyógyulás időszaka, leginkább társas kapcsolatok fognak megnyugtatni és kiteljesíteni. Lehetőségünk lesz arra is, hogy elültessük a jövő magvait, és megfogalmazzuk a szándékainkat. A következő két hétben hallgassunk megérzéseinkre, és haladjunk lépésről lépésre a megálmodott cél felé.

Október 16-19.: Megnyílik az Arcturus varázskapu

Az Arcturus az őszi égbolt egyik legfényesebb csillaga. Ez az időszak egy erőteljes energiaportált nyit meg, lehetővé téve, hogy az Arcturus energiája egyesüljön a Nap sugaraival. Koncentráljunk a spirituális és gyógyító utunkra, most sokkal könnyebb elengedni a lelki terheket, a múlt fájdalmait, és megkönnyebbülve haladhatunk előre.

Október 18-20: A Nap, a Merkúr és a Hold csomópontjai közötti igazodás

Október 18. és 20. között egy szokatlan égi elrendezés hozza össze a Napot, a Merkúrt, valamint a Hold északi és déli csomópontját, és hatalmas energiahullámot hoz létre.

Életutunk és sorsunk az egyensúly, a harmónia és a kapcsolatok témáihoz igazodik. Ez az összehangolás felerősíti azon képességünket, hogy gondolatainkat és ötleteinket olyan módon fejezzük ki, amely összhangban van lelkünk utazásával.

Október 22.: A Merkúr belép a Skorpióba

A Merkúr október végén belép a Skorpióba, és arra hív bennünket, hogy ássunk egészen mélyre, hogy megértsük a gondolatainkat és érzelmi megnyilvánulásainkat. Figyeljük meg egy kicsit tudatosabban, hogyan viselkedünk és élünk a jelenben.

Október 28.: Telihold a Bikában

Az október hónap egy erőteljes holdfogyatkozással zárul, amely a Bika jegyében zajlik. Ez a hihetetlen látvány kozmikus meghívóként szolgál a változás minden formájának befogadására, még akkor is, ha az váratlanul érkezik. Érettségre, elengedésre és átalakulásra vagyunk hivatva.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek