LélektárOktóber 28. Telihold a Bikában - Lezárul egy közel két éve tartó...

Október 28. Telihold a Bikában – Lezárul egy közel két éve tartó ciklus!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Október 28-án 23 óra 23 perckor Telihold és részleges Holdfogyatkozás lesz, a Bika-Skorpió ciklus utolsó eseménye. Ez a ciklus 2021. november 19-én kezdődött, átalakulásokról, változásokról és tanulságokról szólt.

A mostani Telihold az utolsó lehetőség arra, hogy javítsuk életünk azon aspektusait, melyeket a Bika-Skorpió ural, hogy megtanuljuk a leckét, és továbblépjünk, elkerülve ezzel az elégedetlenség, a frusztráció vagy az önfeláldozás érzését. Amit elkezdtünk, be kell fejeznünk, el kell hinnünk, hogy bátrak és erősek vagyunk egy új kezdethez.

A Bika-holdfogyatkozás elősegíti a könnyebb befejezést, az útlezárásokat, és könnyebbé teszi az új dolgok elkezdését. A legjobb erőforrásunk ebben az a tudás lesz, amire eddig szert tettünk már. Legyünk figyelmesek, mert bizonyos jelek mutatják az utat. Ami meg kell történjen, az meg fog történni, nem kerülhetjük el.

A Telihold és a Holdfogyatkozás a Bikában nagy átalakulást hoz, megvilágítja az utunkat, és felhívja a figyelmünk életünk azon részeire is, ahol nem figyeltünk a belső hangunkra eléggé. Felszínre kerülnek a problémák, de a Bika nyugalmának, kitartásának és erejének köszönhetően most rendezni tudjuk azokat. Megértjük, hogy tulajdonképpen mi történik körülöttünk és bennünk.

A Skorpió energiája is érezteti jelenlétét, felszólít, hogy nézzünk szembe félelmeinkkel, hogy olyan dolgokat hozzunk felszínre, amelyek nem éppen kényelmesek vagy kellemesek számunkra, de enélkül nem tudunk előrelépni, mert nem tudunk békét kötni önmagunkkal vagy a múltunkkal.

Általánosabb és tágabb kontextusban elképzelhető, hogy a Holdfogyatkozás során bizonyos nemzetközi feszültségek támadnak, amelyek az ego felemelkedéséhez, felfokozott és eltúlzott érzelmekhez, feltárulkozó titkokhoz vezetnek, amelyek az egész világot megrázhatják.

Ebben az időszakban összpontosítsunk lelkünk mélyére, vegyük számba értékeinket, ne essünk áldozatául a hatalmi játszmáknak. Próbáljuk magas rezgésszintünket megőrizni, ne dőljünk össze az első erősebb széllökéstől, őrizzük meg tartásunkat.

A Bika az egyszerűség jele, szereti a csendet, a békét, harmóniára, szépségre és rutinra van szüksége maga körül. Nem akar olyan elhibázott konfliktusokat, amelyek kimozdítanák a komfortzónájából, és felforgatnák az általa ismert világot. Próbáljunk meg a béke ezen rezgésében maradni, miközben nyitottak maradunk a változásra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek