LélektárOktóber 16-19.: megnyílik az Arcturus portál, az Univerzum 96 órát ad a...

Október 16-19.: megnyílik az Arcturus portál, az Univerzum 96 órát ad a gyógyulásra és a karmikus felszabadulásra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezek a napok tele lesznek hihetetlen egybeesésekkel, hirtelen meglátásokkal és kinyilatkoztatásokkal. Ami ebben a pillanatban megjelenik az életünkben, az hihetetlenül felgyorsíthatja a sors változását. Az Arcturus egy kozmikus portált nyit meg, amely arra hív minket, hogy haza találjunk önmagunkhoz, lényünk középpontjába, és kapcsolódjunk lelkünkhöz.

Az Arcturus Portál évente kétszer nyílik meg, amikor a Nap és az Arcturus közötti igazodás tökéletessé válik.

Mit kell tudnunk az Arcturusról?

Az Arcturus az egyik legnagyobb és legfényesebb csillag az égbolton, ősidők óta varázslatos, megbocsátó, szerető és magas rezgésű csillagként tartották számon az új kezdetekhez és a hihetetlen átalakulásokhoz kapcsolódik.

Október 16-19. között egy erőteljes energiaportált nyílik meg, lehetővé téve, hogy az Arcturus sugárzó fénye tökéletesen egybeolvadjon a Nap sugaraival, varázslatot hozva spirituális utazásunkba. A portál felgyorsítja megbocsátásunkat és gyógyulásunkat, lehetővé téve, hogy mélyebben ássunk bele az életút során tapasztalt élmények értelmébe.

Ez az esemény mindannyiunk számára fontos üzenetet hordoz: arra biztat, hogy változtassunk a perspektíván, vegyük figyelembe, hogy életünk eseményei és körülményei értünk vannak.

A szemléletváltás hihetetlenül fontos, mert segít abban, hogy a kihívásokat és az akadályokat a növekedés és fejlődés lehetőségeinek tekintsük. Bízzunk az Univerzumban, és ápoljuk az istenséggel való kapcsolatunkat.

Az Arcturus portál változást hoz mindannyiunk számára

Végső soron ez a kozmikus esemény emlékeztet bennünket valódi természetünkre. A bizonytalanság és az átmenet idején a Nap-Arkturusz igazodás arra ösztönöz bennünket, hogy nyissuk meg szívünket, engedjük el, ami volt, bocsássuk meg a múltat, bízzunk az isteni tervben, és ápoljuk a kapcsolatunkat az Univerzummal.

Rituálé a gyógyításhoz és az istenséggel való összekapcsolódáshoz!

Mire van szükséged:

  • egy csendes és kényelmes helyre;
  • egy gyertyára (lehetőleg fehér vagy kék – a tisztaság és a spiritualitás szimbóluma);
  • egy papírlapra és egy tollra;
  • egy nagyobb tál vízre;

Mit kell tenned:

1. Keress egy csendes helyet, ahol nem zavarnak.

2. Legyél olyan laza, amennyire csak lehetséges. Tartsd egyenesen a hátad és vegyél néhány mély lélegzetet, összpontosíts a gyakorlatra, kapcsolódj a jelen pillanathoz.

3. Gyújtsd meg a gyertyát, és hagyd, hogy lángja képviselje az Univerzum fényét és szándékaid világosságát.

4. Mondd ki hangosan szándékaidat, a lehető legvilágosabban. Például: “Elengedem a múltból mindazt, ami már nem szolgál, és megnyitom szívemet az Arcturus portál átalakító energiái előtt”.

5. Fogd a papírt és a tollat, és írd le azokat a dolgokat a múltból, amiket el akarsz engedni: régi sérelmeket, félelmeket vagy bármit, ami visszatart.

6. Szánj egy percet, hogy kapcsolatba lépj azokkal az érzelmekkel, amiket írtál. Ha készen vagy, mondd: “Mindentől megszabadulok”, tépd apró darabokra a papírt, és dobd bele a vizes tálba. Ahogy a papírdarabok nedvesek lesznek, képzeld el, hogy a múlt negatív energiája és terhei elmosódnak, megadva neked azt a békét és szabadságot, amelyre annyira szükséged volt.

7. Köszönd meg az Univerzumnak, az Arcturus portálnak, és fújd el a gyertyát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek