LélektárOktóber 11-én a Mars visszatér a Skorpióba - Feltámadunk a hamvainkból, és...

Október 11-én a Mars visszatér a Skorpióba – Feltámadunk a hamvainkból, és saját kezünkbe vesszük az életünk irányítását

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Mars a Skorpióban olyan, mint a saját hamvaiból feltámadó főnix madár, amely a bátorság, az erő és az elszántság intenzív tüzét gyújtja meg bennünk. A Skorpió, a Plútó által uralt vízjegy, könyörtelen lendületéről, rugalmasságáról és a rejtett igazságok feltárására irányuló felfedező kedvéről ismert.

Semmi sem olyan, mint régen, az életek megváltoznak, és a sorsunk átalakul. Október 11-e nagyon fontos nap, mert a Mars, a cselekvés és a vágy vörös bolygója, hazatér kedvenc jegyébe, a Skorpióba.

Ez a visszatérés fontos változást jelent az energiákban az egész kozmoszban, és az irányítás, a mélység, a lendület és a szenvedély erőteljes keverékét hozza magával, amely egész október folyamán maradandó hatást gyakorol mindannyiunkra.

Amikor a Mars ebben a jegyben áll, az Univerzum arra ösztönöz bennünket, hogy megtaláljuk a belső erőnket, felemeljük magunkat a földről és újrakezdjük; minden problémánk ellenére erősek vagyunk és sikerül folytatni az utunkat.

Senki és semmi nem állhat az utunkba, sőt, épp ellenkezőleg – minden akadály bátrabbá tesz minket, segít fejlődni, és szembenézni a legnagyobb félelmeinkkel. Csak egy életünk van, ezért úgy döntünk, nem siránkozunk azon, ami már elmúlt, hanem arra koncentrálunk, ami a jelenben történik, és a jövőben vár ránk.

Mars a Skorpióban: most lehetőségünk van arra, hogy megküzdjünk az álmainkért

A Mars a Skorpióban rendíthetetlen intenzitással táplálja szenvedélyeinket, és határozott cselekvésre ösztönöz. Senki és semmi nem állhat az álmaink útjába, mert mi vagyunk a saját életünk urai.

A Mars a Skorpióban nem elégszik meg a felszínes, felületes élményekkel, hanem mély tapasztalatokra vágyik. Ezért az elkövetkező hetekben inkább olyan érdekes tevékenységekre összpontosítunk, amelyek kimozdítanak minket a komfortzónánkból, és előhozzák a szívünkben rejlő mély érzéseket. Jobban élvezzük az életet, mint valaha, felfedezzük és teljes intenzitással éljük meg azt.

Az Univerzum tanácsa minden csillagjegy számára: Nagy figyelmet kell fordítanunk az Univerzum energiáira

Bár ez az energia valóban hihetetlenül fantasztikusnak tűnik, negatív célokra is felhasználható – hatalmi harcok és a birtoklási/féltékenységi hajlam (nem csak érzelmileg, hanem az életünk minden területén).

A Mars a Skorpióban megköveteli az irányítást, és ha nem megfelelően kezeljük, ez megszállott viselkedéshez vagy meglehetősen fájdalmas közvetlen konfrontációkhoz vezethet.

Az Univerzum azt tanácsolja, tegyünk meg mindent, hogy ezt az energiát konstruktívan irányítsuk, a személyes fejlődésre, az önuralomra összpontosítva, megtisztítva magunkat minden olyan érzelmi tehertől, amely akadályozza életutunkat a jelen pillanatban, és nem engedi, hogy úgy éljünk, ahogyan szeretnénk.

A Mars a Skorpióban olyan fontos esemény, amely az ambíció, az intenzitás és az átalakulás erőteljes keverékét ígéri. Akár a személyes, érzelmi, családi vagy a szakmai életről van szó, ez az időszak arra ösztönöz, hogy félelem nélkül ássuk bele magunkat legmélyebb vágyainkba, nézzünk szembe önmagunk rejtett aspektusaival, és rendíthetetlen elszántsággal fogadjuk el a változásokat.

Miközben kihívásokat és intenzitást hozhat, a Mars a Skorpióban hihetetlen lehetőségeket is kínál a mély fejlődésre és az önfelfedezésre. Ahogy tehát elindulunk ezen a kozmikus utazáson, az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy itt az ideje elfogadni ennek az időszaknak az átalakító erejét, hogy hasznosítani tudjuk az így kapott isteni energiát, és ezáltal megvalósíthassuk legnagyobb álmainkat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek