LélektárOktóber 10.-31. között Merkúr a Skorpió jegyében tartózkodik - Ilyen hatással lesz...

Október 10.-31. között Merkúr a Skorpió jegyében tartózkodik – Ilyen hatással lesz az életedre

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Október 10-én a Merkúr a Skorpió jegyébe lép, és egészen 31-ig fog ott tartózkodni. Figyelembe kell azt is venni, hogy a Merkúr mellett még jelen van a retrográd mozgásban lévő Vénusz és a Jupiter is, így ezen bolygó-együttállásnak köszönhetően több tudatszintű változásra, belső utazásra lehet számítani.

Október 10 – 31. között Merkúr a Skorpió jegyében tartózkodik - Ilyen hatással lesz az életedre

A Skorpió jegyében lévő Merkúr arra ösztönöz bennünket, hogy a külsőségek helyett figyeljünk inkább a belső értékeinkre, világunkra, a belső hitünk megtalálására.

Ne lepődjünk meg, ha egy sor kérdés fogalmazódik meg a fejünkben az említett periódus során. Íme, pár példa: Mi az én célom az életem során? Mi az az üzenet, amelyet meg kell hallanom, ahhoz, hogy az életem előre mozduljon? Hol hibáztam az életemben? Mit tanulhatok a hibáimból? Mitől félek igazán? Miért vagyok dühös x-re, vagy y-ra? Ki vagyok én valójában?

A Skorpió csillagjegy arra ösztönöz, hogy vállaljuk önmagunkat, tegyünk rendet az elménkben, a haszontalan dolgoktól szabaduljunk meg, főként azoktól az információktól, amelyek lefárasztanak.

A retrográd mozgásban lévő Vénusz azt mondja, hogy nincs most itt az ideje, hogy új dolgokba vágjunk bele. Inkább nézzünk önmagunkba, tegyünk rendet a fejünkben, lelkünkben, és törekedjünk a nyugalom, a harmónia kialakítására.

Ebben az időszakban bizonyos emberek bukkanhatnak fel a múltunkból, ennek az lehet az üzenete, hogy le kell számolnunk azokkal a káros emlékekkel, bénító, szorongó érzésekkel, amelyek a múltban történtek. Ehhez bátorságra lesz szükségünk, ismernünk kell a határainkat, ami bizonyára fog pár kényelmetlen és kellemetlen pillanatot szülni. De a végén bizakodóbbak, szabadabbak és optimistábbak leszünk.

Az átalakulás bizony fájdalmas lehet, de ha alázattal viszonyulunk az átalakulás törvényéhez, akkor minden sokkal természetesebb, rugalmasabb lehet. Válaszokat kapunk azokra a kérdésekre is, amelyekre mindig kíváncsiak voltunk, tudni fogjuk, hogy mi jó és mi nem jó az életünkben, és ezáltal sikeresen visszanyerhetjük, illetve növelhetjük az önbizalmunkat.

Szóval használjuk ki az október 10.-31. között időszakot. Készüljünk fel az újjászületésre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek