KuriózumŐk a legextrémebb külsejű emberek a világon

Ők a legextrémebb külsejű emberek a világon

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Önkifejezési téren a kortárs egyéniségek hihetetlen szélsőségekre képesek, úgy testfestés, mint implantátumok, piercingek terén. Cikkünkben 4 extrém szinten “önkifejezett” személy mutatunk be.

A zombi

zombie-ember

A neve Rick, és zombiként szeretett volna élni. 24 óra folytonos tetoválás után – ami mellesleg 4 ezer kanadai dollárjába fájt a srácnak – egy internetes celebnek mondhatja magát. A zombi kultúra egyik neves képviselője.

A macska-ember

macskano

Dennis Avner csak úgy ismerik, mint az élő Macska-ember. Amerikai őslakos nevén “Követő macskának” hívják, és a totemállata tiszteletének jeléül – ami a tigris – macskává operáltatta magát (vagy tényleg tigris?). Az átváltozás sokrétű volt. tetoválás, implantátumot, fogak csiszolása, plasztikai műtét. Dennis Avner 2012 november 5-én hunyt el, a Wikipédia szerint öngyilkos lett.

Maga a művészi alkotás

tetko1

Julia Gnuse, más néven az Illusztrál Hölgy, egy súlyos bőrbetegséggel született, amely hólyagokat képez a bőrére, majd elsebesíti azt. A sebek után maradt hegeket szerette volna eltakarni valami féle művészi alkotással, és 10 év alatt Guiness Rekorder lett a világ legtetováltabb lánya címen. Egész testét tetoválás borítja.

A Leopárd Ember

a374_Leppard

Az illusztrált hölgy párja, a világ legtetováltabb embere, Tom Leppard szintén Guiness Rekorder. Jelenleg 73 éves, és a testét teljesen borító tetoválása nagyjából 5 ezer angol fontba került, amíg a teljes leopárd minta elkészült. Ma egy kis kabinban lakik Skye szigetén, Skóciában, és heti rendszerességgel szállít élelmet neki egy ex-katona, kenuval. 2008-ban szállították ismerősei a kis kabinba, hajóval, hogy fejezze be az erdei életét, ugyanis korábban ott élt, teljesen leopárdhoz méltón. Lakásba költözése után ezt nyilatkozta: “Túl öreg vagyok már ehhez az életstílushoz”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek