OtthonNyomot hagyott az üvegpohár a bútoron? Így tüntetheted el!

Nyomot hagyott az üvegpohár a bútoron? Így tüntetheted el!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A vízköves, úgynevezett “kemény” víz bizony nyomot hagy, ha letesszük a poharat a fa felületű bútorra, asztalra. Ha nem vagyunk eléggé szemfülesek, már nem biztos, hogy meg tudunk megszabadulni tőle.

Biztosan, mindenkivel előfordult már, hogy a vendégek távozása után látta, hogy megmaradt a pohár nyoma a bútoron. Ilyenkor nem kell kétség beesni, hiszen létezik megoldás a folt eltüntetésére.

Egyszerű a trükk, de egy kis türelemre lesz szükség hozzá, mivel nem hat azonnal.

Kenjünk egy réteg vazelint a problémás felületre, és hagyjuk állni 24 órán keresztül. Ezután óvatosan töröljük le a vazelint, és dörzsöljük át a foltot forró fehér ecetes konyharuhával. Meg fogunk lepődni, a folt maradéktalanul eltűnik, a felület szebb lesz, mint újkorában.

A világhálón többen is megosztották véleményüket a módszerrel kapcsolatban. Vannak, akik azt mondják, hogy a módszer tökéletesen működik, a folt maradéktalanul eltűnik. Míg mások amiatt aggódnak, hogy a vazelin foltot hagy a lakkozott fa felületen, vagy az ecet savassága károsítja a bútort.

Ha aggódunk a fent említett problémák miatt, előbb próbáljuk ki egy olyan felületen a módszert, ami nem látszik annyira.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek