Az az igazi szerelem, amikor arra vágysz, hogy a másik ember boldog legyen, akkor is, ha nem vagy része a boldogságának! A szerelem az egyik legszebb dolog a világon, ha szerelmes vagy, az egész világod megváltozik.

Az alábbi idézetek segítenek abban, hogy megnyisd a szíved az igaz szerelem számára, a 2021-es évben!

1. Amikor rájössz, hogy az életed hátralevő részét egy valakivel szeretnéd eltölteni, azt szeretnéd, hogy minél hamarabb elkezdődjön életed hátralevő része.

2. A szerelemnek semmi köze nincs ahhoz, hogy mit vársz el, csak ahhoz, amit adni szeretnél, ez minden.

3. Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre, mintegy pecsétet a te karodra; mert erős a szeretet, mint a halál, kemény, mint a sír a buzgó szerelem;lángjai tűznek lángjai, az Úrnak lángjai. (Énekek Éneke)

4. Ha valaki valóban szeret, sokkal erősebb lesz, ha valakit igazán szeretnek, bátrabbá válik.

5. Végül is mi a szerelem, csak egy titok, amelyet a szerelmesek a fénytől óvva rejtegetnek és árnyékban hordoznak? A szenvedély elmenekül a fény elől – a fény megöli. Amint kiderül a titok, a szerelem elhalványul, elveszíti törékenységét, a varázslat mindennapossá alakul.

6. Az igazi szerelem az, amikor arra vágysz, hogy a másik ember boldog legyen, akkor is, ha nem vagy része a boldogságának!

7. Nem számít, mennyi ideig élünk önmagunk korlátainak rabságában. Ha bemegyünk egy sötét szobába, és felkapcsoljuk a villanyt, nem számít, hogy egy napig, egy hétig vagy tízezer évig sötét volt-e a szobában. Felkapcsoljuk a villanyt, és a szoba fényben úszik. Miután kinyitjuk a szívünket és átadjuk magunkat a boldogságnak, elmondhatjuk, hogy a fény fel van kapcsolva.

8. A szeretet nem tesz fel sok kérdést, mert ha gondolkodni kezdünk, akkor félni kezdünk. Megmagyarázhatatlan a félelem, nem fejezhető ki szavakkal. Ezért jobb, ha nem kérdezünk.

10. A szerelem egy hosszú szenvedés, tele jósággal: a szerelem nem irigykedik; a szerelem nem dicsekszik, nem büszkélkedik, nem viselkedik helytelenül, nem keresi a saját hasznát, nem haragszik, nem gondol a gonoszra, nem élvezi a gonoszságot, de fontos számára az igazság, mindent elhisz, reménykedik. A szerelem soha nem hal meg.

11. A szerelem a szív által mért tér és idő.

12. Az egyetlen dolog, ami hozzánk tartozik, az a szeretet, amelyet adunk.

13. Amikor szerelmes vagy, nem tudsz elaludni, mert a valóság sokkal szebb, mint az álmaid.

14. Az igazság az, hogy minden ember megbánthat. Meg kell találnia azt az embert, akiért megéri szenvedni.

15. Egy igazi kapcsolatban mindkét fél felajánlja az értékeit, és végül többet is ad, mint amennyije van. Nem érdemekről és kötelezettségről van szó. A lényeg az, hogy próbáld meg a lehető legboldogabbá tenni a partnered, mert az ő boldogsága a te boldogságod is. Minden a te kezedben van, minden, amit adsz, azt kapod vissza.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.