BlogNyerj könyvet a Filantropikum 1. éves születésnapja alkalmából

Nyerj könyvet a Filantropikum 1. éves születésnapja alkalmából

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Február 20-án lesz a Filantropikum.com egy éves születésnapja. Ez alkalomból olvasóink két könyvet nyerhetnek David R. Hawkinstól, Rácz Virág-Lilla fordításában.

Hogy mit kell tenned azért, hogy tiéd legyen az Isten jelenlétének felfedezése vagy A megvilágosodás útján című könyv? Lájkold a Filantropikum.com Facebook oldalát, majd ezután lájkold és oszd meg Facebookon a két könyv borítóját is (Itt és Itt). A két könyvet azok között sorsoljuk ki, akik eleget tettek ennek a két kérésnek.

Nyereményjáték időtartama: 2013 február 7. – február 27.
Nyertesek kihirdetése: február 28.

http://www.youtube.com/watch?v=4SOabqm-wmk&feature=youtu.be

Dr. David R. Hawkins a megvilágosodás útjának világszerte közismert tanítója (Önéletrajzi feljegyzések letölthető itt).
Az általa feltárt igazságok tökéletesen megfelelnek a nyugati világ spirituális keresői számára. Tanításai összhangban vannak a történelem legnagyobb misztikusainak tanításaival, ugyanakkor a mindennapi életben rendkívül könnyen gyakorlatba ültethetők. Csupán egyetlen idézet vagy részlet is megváltoztathatja egy ember életét, és előre lendítheti a spirituális úton.

borito_dpg

Az óriási méretűre duzzadt spirituálisnak nevezett irodalomban szinte lehetetlen kiigazodni, hiszen az emberi elme szerkezeti adottságainál fogva képtelen különbséget tenni igaz és hamis információ között. A spirituális fejlődés útját járva mindannyiunkra számos csapda és kísértés leselkedik, könnyen mellékvágányra futhatunk. A szerző magyar fordításban nemrég megjelent Isten jelenlétének felfedezése című könyvében megvizsgálja a különböző korokban élt mesterek és tanításaik spirituális valóságát, aminek fontos gyakorlati értéke van a spirituális kereső számára. Sokat segít a tájékozódásban A spirituális mesterek és tanítások jellemzői című rész (letölthető itt).

A könyv célja úgy osztani meg a megvilágosodás egyéni kibontakozását, hogy az segítse a tanítványban lezajló folyamatot, biztosítva mindazt a lényeges információt, ami megkönnyíti a szubjektív valóságtól a tudatosságig jutó oly nagy előrelépést. Szándéka, hogy segítse a spirituális keresőt a lét abszolút forrásának belső felkutatásában. Ez a forrás nem más, mint a tündöklő Isten, ami egyidejűleg „belső” és „külső”, egyik sem, mégis mindkettő.

A másik célja, hogy gyakorlati útmutatást és módszereket nyújtson ahhoz, hogy ezt az információt a kereső saját spirituális fejlődéséhez mérten alkalmazni tudja. A könyv tartalma sem filozófia, sem metafizika, nem pedagógia, de még teológia sem. Inkább a spirituális valóság alapigazságainak párlata, azoké, amelyek fokozatosan válnak felismerhetővé és megtapasztalhatóvá a haladás útján.

Az Isten jelenlétének felfedezése című könyvben minden megtalálható, amit tudni szükséges annak a tudatállapotnak az eléréséhez, amit megvilágosodásnak, dzsívanmuktának vagy felszabadulásnak és felébredésnek is neveznek.

borito_atp

A szerző másik, gyűjteményes kötete A megvilágosodás útján címet viseli. Ez a válogatás azzal a céllal készült, hogy segítse az olvasót napi rendszerességgel összpontosítani egyetlen gondolatra. Egyetlen idézetének vagy részletének a megértése is megváltoztathatja egy ember életét, és előre lendítheti a spirituális úton.

A két Hawkins könyv megrendelhető a Love2Translate oldalon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek