LélektárNumerológiai előrejelzések 2019-re!

Numerológiai előrejelzések 2019-re!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Beköszöntött a 2019-es esztendő, így lássuk, mit vetítenek elő a számok az idei évre. 2019 a 3-as szám energiája, rezgése köré szerveződik, ami felerősíti a kreativitás, a kommunikáció, a kiteljesedés és a regeneráció energiáit.

Ebben az évben jóval nyitottabbak leszünk a világra, másokra, és a közösség problémáira, ez leginkább márciusban lesz érezhető, és egészen szeptemberig fog tartani.

2019-ben a következő érzéseket élhetjük át: boldogság, szórakozottság, tudásvágy, kíváncsiság, fantázia, kreativitás, barátkozás, optimizmus, rugalmasság, ragyogás, csábítás.

2019-ben senki sem fog unatkozni, mindig lesznek szórakoztató, meghitt pillanatok, és megoldásra váró problémák. Ebben az évben hangsúly került a született tehetségek kiemelésére, a kreativitás előretörésére, ezért minden pozitív pillanatot érdemes kiaknázni. Fontos az is, hogy mindent, amit teszünk, tegyük szívből, odaadással, szeretettel.

Ezen év vibrációja kedvez a páratlan napokon születetteknek, így annak, aki 1-jén, 3-án, 5-én, 7-én, 9-én, 11-én, 13-án, 15-én, 17-én, 19-én, 21-én, 23-án, 25-én, 27-én, 29-én, vagy 31-én született.

A páros napokon születettek számára ugyan nehezebb év lesz, de ezek az emberek képesek legyőzni a nehézségeket, és a végén mindig sikert aratnak, mert az Univerzum mindenkinek megadja a boldogságra való esélyt.

Ebben az évben fontos, hogy ragaszkodjunk a céljainkhoz, az álmaink megvalósításához, mert csak így lehetünk abban biztosak, hogy a boldogság megvalósítása csak rajtunk múlik, és mindennel rendelkezünk, hogy elérjük a céljainkat.

2019-ben érdemes kerülni a hazugságot, a kétszínűséget, a nemtörődömséget, a túlzásokat és a gonoszságból fakadó cselekedeteket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek