KuriózumNumerológia: a születési órád sok mindent elárul a személyiségedről!

Numerológia: a születési órád sok mindent elárul a személyiségedről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha tudod, hogy melyik órában jöttél a napvilágra, akkor most azt is megtudhatod, hogy milyen ember vagy, milyen személyiséggel rendelkezel, és más emberektől mire számíthatsz. Következzenek a részletek.

Numerológia: a születési órád sok mindent elárul a személyiségedről!

00.00–02.00 óra között

Kíváncsi személy vagy. Az életedben mindig a család áll a fontossági sorrend első helyén, és a családtagok biztonsága, jóléte mindig is prioritás számodra. Vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy befele forduló ember vagy, de ezek a személyek tévednek.

02.00–04.00 óra között

Az az ember vagy, akire mások könnyen rámondják, hogy anyagias. Emellett kíváncsi természetű ember vagy, mindig keresed az újdonságokat. Remekül kommunikálsz, értelmiséginek tartod magad, szeretsz olvasni és írni.

04.00–06.00 óra között

Igazi vezető vagy, aki szeret új dolgokat kipróbálni. Bármilyen akadályt le tudsz győzni, ebben segít a makacsságod is. Foglalkoztat a jövő, ezért mindig a személyes fejlődésedre fekteted a hangsúlyt. Örömmel segítesz másoknak, főként ha valakinek szüksége van rá.

06.00–08.00 óra között

Érzékeny ember vagy, akit foglalkoztat a spiritualitás. A kreatív emberek társaságában érzed jól magad. Nagyok az elvárásaid magaddal, és a pároddal szemben. Szereted, ha mások értékelik amit teszel. Emellett túl nagy hangsúlyt fektetsz mások véleményére, ami nem föltétlenül jó.

08.00–10.00 óra között

Szeretsz egyedül lenni, nem vonz, hogy mindig a figyelem középpontjába légy. Nem foglalkozol mások véleményével, inkább meditálsz és a belső békédet erősíted. Mindig segítesz annak az embernek, akinek pozitív energiára, szeretetre van szüksége.

10.00–12.00 óra között

Aktív, ambíciós, energikus vagy. Remekül kommunikálsz, és szereted azoknak az embereknek a társaságát, akikkel egy hullámhosszon vagy. Jó kolléga vagy, aki mindig az új tapasztalatok megismerését keresi.

12.00–14.00 óra között

Igazán különleges ember vagy, aki imádja a kalandokat és a kreatív, ötletes dolgokat. Minden problémára találsz megoldást, emellett meg nagy a felelősségérzeted is. Olykor a szakmai életedet előbbre helyezed a magánéletednél.

14.00–16.00 óra között

Minden akadályt leküzdesz, ami az utadba kerül. Nagyon aktív életet élsz, nem szereted a rutint, imádsz új dolgokat megtanulni, és választ találni a legnehezebb filozofikus kérdésekre.

16.00–18.00 óra között

Energikus ember vagy, aki képes összefüggésekben látni minden élethelyzetet, így rendszerint minden problémára sikerül megoldást találnod. Olykor leplezed az érzéseidet mások előtt, mert félsz, hogy ezáltal sebezhetővé válsz. Számodra a szeretet a legfontosabb dolog a világon.

18.00–20.00 óra között

Óriási akaraterővel rendelkezel, megérzed azt, hogy mire van szükségük másoknak, mivel nagyon empatikus ember vagy. Kerülöd a konfliktusokat és nem szeretsz indiszkrét kérdéseket feltenni másoknak. Fogadd el az életet úgy, ahogy van, és örülj minden egyes napnak.

20.00–22.00 óra között

Nem szereted a szerénységet, sikerekre, elismerésekre vágysz. Mindent megteszel, hogy a társadalom hasznos tagjává válj, hajlamos vagy a tökéletességre, de félsz a hibázástól.

22.00–24.00 óra között

Egy nagy filozófus lakik benned, emiatt a legtöbb ember nem ért meg. Azon dolgozol, hogy rátalálj a belső lelki békédre. Tudod, hogy mit szeretnél elérni az életben, főként az az út érdekel, amely elvezet a boldogsághoz. Rajongsz a művészetekért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek