KuriózumNumerológia: ez a karmikus szám fogja meghatározni a 2019-es éved

Numerológia: ez a karmikus szám fogja meghatározni a 2019-es éved

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A numerológia szerint életünkben nagy szerepe van a karmikus számoknak, amelyek minden évben változnak. 2019-nek a 3-as karmikus száma, mivel ha összeadjuk az évben szereplő számokat, akkor 12-t kapunk, és ha ezt is összeadjuk, végeredményként kijön a 3-as szám.

Ahhoz, hogy kiszámítsuk, hogy melyik karmikus szám fog végigkísérni ebben az évben, a születési hónapot és a születési napot kell előbb megfejteni:

– ha például valaki 1975. február 28-án született a következőképpen tudja kiszámítani a személyes évét:

– összeadjuk a születési napokat (28) a születési hónappal (2) és az adott évet, amiben vagyunk (2019=3).

Ezek alapján: 2+8 (születési nap) + 2 (születési hónap) + 3 (adott év, amiben vagyunk) = 15. A 15-öt egyetlen számmá alakítjuk, tehát összeadjuk: 15=1+5=6.

Így már csak annyi a feladatod, hogy elolvasod az adott számhoz tartozó leírást.

1-es szám

Számodra 2019 az új kezdetet jelenti, amikor teljesülhetnek a vágyaid, bátor, kitartó, magabiztos leszel. Minden irányból új lehetőségekkel fogsz találkozni. A barátaidról, családodról ne feledkezz meg, légy viszont független és szabad ember.

2-es szám

Ebben az évben rájössz arra, hogy a legjobb úton haladsz az életedben, és továbbra is tedd azt, amit eddig, mert a siker karnyújtásnyira van. 2019-ben törekedj az emberi kapcsolataid fejlesztésére, a párkapcsolatodon viszont dolgoznod kell, de ne kapkodj, ne siess el semmit.

3-as szám

Rendkívül kreatív vagy, és 2019-ben is számíthatsz ezen képességedre, de csak azokba a dolgokba fektess energiát, amelyek számodra nagyon fontosak, és amelyek örömet, pozitív érzést okoznak. Iratkozz be egy tanfolyamra, mert ebben az évben fontos lesz az, hogy képzett legyél egy szakterületen. Ha szingli vagy, még idén megtalálhat a szerelem, de az is lehet, hogy elutazol egy csodás helyre.

4-es szám

Ebben az évben leginkább önmagadra fogsz figyelni, számba veszed a prioritásaidat, a terveket, amelyeket meg akarsz valósítani. Ez persze sok munkát, pontosságot, odafigyelést fog igényelni. A családod rendkívül fontos számodra, mert a szeretteid közelsége erővel, energiával tölt el.

5-ös szám

Ez az év tökéletes lesz számodra ahhoz, hogy változásokat tudj eszközölni az életedben. Megnő a szabadságvágyad, ezért többé nem akarsz megfelelni az elvárásoknak. Új ajtók fognak kinyílni előtted, így gyakorlatilag új életet kezdhetsz. Új munkahelyet találhatsz, ahol igazán önmagad lehetsz, akár más városba is költözhetsz.

6-os szám

Tele leszel pozitív, gyógyító energiával, így 2019 minden szempontból csodás év lesz számodra. Rátalálsz a testi, lelki, szellemi harmóniára, és ösztönösen tudni fogod azt, hogy mi a jó neked. A családodért bármit megteszel. Ha egyedülálló vagy, rád találhat a lelkitársad.

7-es szám

2019 érzelmi téren változásokat fog hozni az életedbe, ami néha érzékenyen érinthet. Azonban minden nehézség tapasztalattal és plusz erővel vértez fel, aminek hatására jobban megismered önmagadat, a képességeidet, így elindulhatsz a fejlődésed útján. Légy türelmes, kedves, kitartó, mert így tudsz javítani az életminőségeden.

8-as szám

2019-ben megtanulsz jobban szeretni, elfogadni, tisztelni, így az életed megújul, átalakul, ami számtalan pozitív dolgot eredményez. Szabadulj meg a múlt terheitől, és koncentrálj a jelenre, az energiáidat fordítsd a jóléted megteremtésére. A lelked tudja, hogy mire vagy szükséged, ezért figyelj a belső hangokra, vágyakra, így minden kívánságod teljesülhet.

9-es szám

Ez a szám segít neked abban, hogy spirituálisan egy magasabb szintre juthass. Minden lezáratlan ügyedet zárj most le, készülj fel egy új időszak kezdetére, amelyben minden, számodra fölösleges dologtól megszabadulsz. Az energiáidat ezentúl arra fogod használni, hogy megvalósítsd mindazt, amire vágysz. A 9-es szám csodás átalakulást eredményezhet az életedben, ezért készülj fel már most erre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek