Nem titok, hogy egyes dolgok csak úgy magukhoz vonzanak, megragadják a figyelmünket és olyan érzésünk támad az ilyen dolgokkal kapcsolatban, mintha örökké a mieink lettek volna. Amikor spontán kötődni kezdünk valamihez, akkor legtöbbször a tudatalattinkban rejlő információk tőrnek a felszínre közvetetten.

A következőkben mutatunk néhány kristályt, amelyek mindegyike egy-egy jelentést, üzenetet hordoz. Neked csupán az a dolgod, hogy ösztönből válassz egyet közülük, és máris megtudhatod, milyen üzenetet tartogat számodra a kristályod.

A jelenlegi, novemberi hónapban különösen jól jönnek ezek az információk, hiszen energetikailag egy igen mozgalmas időszakról beszélünk, amely sok kételyt és tapasztalatot tartogat számunkra. Reméljük, hogy a kristályok üzeneteiből te is tudsz építkezni és fejlődni.

1-es kristály (kék)

Folyamatosan a menekülő útvonalat keresed, és ha nem a megfelelő lépéseket teszed meg, akkor sosem tudsz kikeveredni a jelenlegi helyzetedből. Noha úgy érzed mintha megragadtál volna egy élethelyzetben, a november segíteni fog, hogy újult erővel megoldásokat keress a problémáidra. Lehet, hogy csupán egy kis szabadidőre van szükséged, amit teljes mértékig önmagadra fordíthatsz.

2-es kristály (piros)

Ez a hónap megannyi lehetőséget és változást ígér számodra. Minden egyes pillanat pozitív tartalmú lesz, ezért kitárt szívvel és lélekkel lépkedj az elkövetkezendő időszakban. Sokszor kissé zavarba ejtő is lesz ez a nagyfokú jóság, ami az elkövetkezendő hetekben körbe fog venni.

3-as kristály (rózsaszín)

Most igazán a jelenre kell fókuszálj és arra, hogy a teendőidet ne hagyd hosszú kötélre. A november számodra nem fog bővelkedni nagylelkűségben, ezért csakis kemény munkával élheted túl. Lehet, hogy sokszor feszült leszel, de a dolog kulcsa abban rejlik, hogy mennyire tudod irányítani önmagad.

4-es kristály (zöld)

Igazán hektikus hónap elé nézel, ám ezt jó értelemben értsd. Nyitni fogsz az új emberek felé, mivel érezni fogod, hogy egyes kapcsolataid már az utolsókat rúgják. Novemberben sok időt fogsz arra szentelni, hogy a körülötted lévő emberek érezzék a belőled áradó szeretetet.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.