LélektárNovemberi asztrológiai előrejelzés: változások várhatók a szakmai és a magánéletben!

Novemberi asztrológiai előrejelzés: változások várhatók a szakmai és a magánéletben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A novemberi hónap egy erőteljes belső ragyogást idéz elő bennünk, melynek hatására valósággal ki fogunk virulni, ismerőseink hitetlenkedve néznek ránk. A csillagok arra ösztönöznek, hogy kezdjünk el a belső lényünk felé fordulni, folytassunk párbeszédet önmagunkkal.

Akár tetszik, akár nem alkalmazkodnunk kell a felmerült helyzetekhez, alaposan át kell gondolnunk, hogy mit kell megváltoztatnunk a magán-, és a szakmai életünkben. November 21-én a Merkúr hatására olyan titkok, elhallgatott ügyek, kapcsolatok kerülhetnek a felszínre, amelyek az egész eddig életünket felbolygatják. Jó kis káosz alakul ki körülöttünk, nehezen tudunk megbízni a körülöttünk lévőkben, minden és mindenki gyanússá válik. Legyünk óvatosak, inkább hallgassunk a belső hangunkra, ha az intuíciónkat követjük, egészen pontosan tudni fogjuk, hogy merre kell tartanunk.

November 21. után a Merkúr retrográd hatására elmúlik ez a furcsa, misztikus légkör, végre egy kicsit tisztábban látjuk a dolgokat. Próbáljunk meg a legbelsőbb énünkhöz kapcsolódni, semmit ne tegyünk csak azért, hogy a külvilág elvárásainak megfeleljünk. Tervezzünk meg mindent tudatosan, minden döntésünk előtt vegyük figyelembe, hogy mi a legjobb számunkra.

A november 12. Telihold a pénzügyi életünkre lesz jelentős hatással, fény derül arra, hogy melyik az az út, amelyen érdemes tovább folytatni a pénzügyi együttműködést, és ki, az akivel jobb, ha megszakítjuk a kapcsolatot. Új projektek vannak a láthatáron, de mielőtt bármibe is belekezdenénk, nagyon figyelmesen gondoljunk át mindent!

November 19-én a Skorpióba való belépés hatására egy konfliktusokkal teli légkör alakul ki körülöttünk. Még ha nehezünkre is esik, próbáljunk meg sokkal óvatosabb és türelmesebb lenni! Még, ha teljesen jó szándékkal is közelítünk valami felé, most akkor is robbanhat a bomba, hiszen tele van minden feszültséggel.

November 22-én a Nyilasba lépve, végre lecsillapodnak a kedélyek, elárasztja a szívünket a szeretet, és az optimizmus. Szükségünk lesz viszont egy kis önkontrollra, hogy helyesen tudjunk dönteni, illetve választani a számos lehetőség közül.

A november 26-i Újhold a személyes és társadalmi kapcsolatokra lesz hatással, így nem csak a munkahelyünkön, de akár a párkapcsolatunkban is kisebb változásokra számíthatunk.

November 28-án a Neptunusz belép a Halak jegyébe, és ez egy nagyon kedvező helyzet lesz főleg a Halak csillagjegyűek számára. Érdemes azonban nagyon ébernek maradni ebben az időszakban, ugyanis a sok lehetőség között könnyen elveszhetünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek