LélektárNovember 8-án a Merkúr a Nyilas jegyébe lép: kemény leckét tanít mindenkinek!

November 8-án a Merkúr a Nyilas jegyébe lép: kemény leckét tanít mindenkinek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November 8-án a Merkúr a Nyilas jegyébe lép! Megváltozhatnak a kommunikációs szokások!

Jegyezd meg a dátumot, hiszen november 8-án a Merkúr a Nyilas jegyébe fog megérkezni, ami elsősorban a kommunikáció terén fog változás előidézni. A Merkúr bolygó arra fog ösztönözni, hogy gondolj át mindent alaposan, ami fontos számodra, és utána fejtsd ki a véleményedet másoknak.

Ne lepődj meg azon, ha úgy fogod érezni magad, mint aki visszatalál a gyökereihez. Ez nyilván lehet pozitív dolog, de bizonyos esetekben akár negatív érzést is kiválthat belőled.

November 8-a után káosz kialakulására számíthatsz, nem fogod tudni megőrizni a rendet a saját és a családi életedben, egyszerűen nem találod a dolgokat a helyükön, a fiókjaidban, szekrényeidben sok kacat halmozódott fel az elmúlt években, és ezekkel találkozni eléggé kellemetlen tud lenni.

Ebben az időszakban előfordulhat, hogy valaki kioktat, nem minden esetben szándékosan, megeshet, hogy ilyen az illető stílusa. Ilyenkor próbálj észérvekkel hatni erre a személyre, építsd fel logikusan a mondanivalódat.

Tartózkodj az előítéletektől, és bárkinek bármit mondj, kétszer is gondold meg, hogy milyen szavakat, mondatokat használsz. Az eszed legyen mindig a helyén, tudd azt, hogy miről miért beszélsz, mert ezáltal sok kellemetlen pillanattól kímélheted meg magad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek