A november 7-i Újhold segíteni fog abban, hogy könnyebben megbocsássunk, eredményesebben dolgozzuk fel a múlt sérelmeit, és erősebbek, magabiztosabbak legyünk.

A Skorpió jegyében létrejövő Újhold hatása négy hétig fog érződni, egészen a következő Újholdig, ami december 7-én lesz.

Most viszont koncentráljunk a jelenlegi Újholdra, ami arra késztet, hogy nézzünk mélyen a lelkünkbe, vizsgáljuk meg az érzéseinket, derítsük ki, hogy kik vagyunk valójában, mit akarunk, mit találunk életünk felszíne alatt, a tudatalattinkban.

Ebben az időszakban azt érezhetjük, hogy több időt szeretnénk eltölteni a barátainkkal, ismerőseinkkel, családtagjainkkal. Az igazi emberi kapcsolatok megerősítésére kell összpontosítani, nem pedig a felszínes kapcsolatokra. Sőt, a mérgező kapcsolatok esetében kifejezetten érdemes megálljt parancsolni, megszakítani a szálakat, mert ezek a negatív erők rombolnak, pusztítanak.

Ebben az időszakban az Uránusz és a Neptunusz hatása is érvényesülni fog, amelyek egy kissé lustává, lassabbá tesznek bennünket, így a spirituális átváltozás késni fog, megtörténhet, hogy még egy ideig sebezhetőbbek, kiszolgáltatottabbak lehetünk.

A Plútó bolygó hatására úgy fogjuk érezni, hogy jobban meg kell ismernünk önmagunkat, elfogadjuk személyiségünket, és fejlődjünk, mert csak így tudjuk legyőzni a belső gátlásainkat, fájdalmainkat.

A titokzatos Skorpió jegy ugyanakkor arra ösztönöz, hogy nézzünk bele a tükörbe, és derítsük ki, hogy melyek a pozitív és melyek a negatív tulajdonságaink. Ez utóbbiakról próbáljunk leszokni, és folyamatosan tekintsünk előre, legyünk kreatívak, éljünk úgy, hogy ne legyenek jelen az életünkben az előítéletek.

A Skorpió csillagjegy segít, hogy kiegyenlítse a karmikus energiáinkat, hogy könnyebben el tudjuk engedni a negatív sérelmeinket, és békét, harmóniát alakítsunk ki a szívünkben.

A következő hetekben akár új életet is kezdhetünk, mert az Univerzumtól megkapunk minden lehetőséget, esélyt, hogy az álmainkat valóra váltsuk, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott életet élhessünk, olyat, amire mindig is vágytunk.

Ha erősek leszünk, minden akadályt képesek leszünk legyőzni, tudni fogjuk, hogy mikor kell kompromisszumokat kötnünk, és mikor nem lesz szükség arra. Törekedjünk arra, hogy minden rászorulónak segítséget nyújtsunk, legyünk együttérzőek, kedvesek, mert így ugyanezeket a pozitív energiákat fogjuk visszakapni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.