LélektárNovember 4-i Újhold: ajtót nyit a múlt, a jelen és a jövő...

November 4-i Újhold: ajtót nyit a múlt, a jelen és a jövő között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum új ajtókat nyit meg a hétköznapi világunk és egy láthatatlan világ között, hogy egy kicsit tisztábban hallhassuk a szívünk vágyait.

A Hold olyan mágikus erővel rendelkezik, amely helyreállítja a békét és a harmóniát a földön. A november 4-i Újhold szuperhold, ami azt jelenti, hogy közelebb van a Földhöz, mint egy közönséges hold, így még nagyobb hatalmat és befolyást fejt ki.

A Skorpió jegyben lévő Hold előtérbe hozza a titkos, rejtett, sötét, váratlan, és erőteljes energiákat.

A Skorpióhoz titokzatosság és a varázslat is társul, az Újhold ebben az időszakban a déli féltekén a tél végét, a tavasz kezdetét szimbolizálja, míg az északi féltekén a hidegebb napokra, sötétebb éjszakákra készülünk.

A november 4-i Újhold előhozza a legnagyobb félelmeinket, hiszen itt az ideje, hogy szembenézzünk azokkal a részletekkel, amelyeket eddig szívesebben titkoltunk, és a következő szintre lépjünk… ahogy a hernyóból is csodálatos pillangó lesz.

Itt az ideje, hogy a következő napokat arra szenteljük, hogy átszervezzük az életünket, és még jobban kapcsolódjunk a spiritualitás segítségével a belső énünkhöz. Tanuljuk meg a hála művészetét, tanuljuk meg értékelni azt, amink van, élvezzük az apró dolgokat, és legyünk boldogok a jelen pillanatban.

Az Univerzum arra ösztönöz, hogy ássunk le mélyen a lelkünkbe. Lehet, hogy nem lesz könnyű ez az út, de olyan perspektívákhoz juthatunk, amelyek segítenek a helyes útra térni.

Ha eddig rossz döntéseket hoztunk, most itt az alkalom, hogy változtassunk, adjunk időt magunknak a regenerálódásra. Lehetőségünk lesz a magasabb célunkhoz igazodni, békét találni és megvalósítani, hogy mik az álmaink, és mi tesz minket igazán boldoggá.

Mivel az Újhold egy új ciklus kezdetét jelenti, az ebben az időszakban kapott energiát általában valami új elindítására használhatjuk fel: új fejezetek, új szokások, új projektek, új kapcsolatok.

Itt az ideje, hogy véget vessünk a múlt fejezeteinek, amelyek megakadályoznak abban, hogy önmagunk legyünk és végre élvezzük az életet. Vonjuk le a tanulságokat, élvezzük a jelen minden pillanatát, koncentráljunk céljainkra, álmainkra, hogy egy csodálatos úton haladhassunk előre, a jövő felé.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek