LélektárNovember 17-én a Merkúr belépett a Nyilasba, hogy rendet teremtsen az életünkben...

November 17-én a Merkúr belépett a Nyilasba, hogy rendet teremtsen az életünkben uralkodó káoszában

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Merkúr az erős energiák, a jól meghatározott célok és az elhatározás bolygója. A „Kozmikus Hírvivőnek” is nevezett bolygó az intelligenciát, a kommunikációt és az inspirációt képviseli.

A Merkúr most belép a Nyilas birodalmába, és magával hozza a kalandot, a szórakozást, a felfedezés vágyát, a lelki fejlődést és a szenvedélyes kommunikációra való igényt. Az univerzum azt tanácsolja, hogy kerüljük az impulzivitást és a meggondolatlan viselkedést, és tanuljunk meg türelmesnek lenni mind a körülöttünk lévő emberekkel, mind önmagunkkal szemben.

Hogyan hat ránk a Merkúr?

A Merkúr befolyásolja a másokkal való kommunikációnkat, azt, ahogy kifejezzük az érzéseinket, valamint arra is hatással van, milyen gyakorisággal és módon terjednek bizonyos információk. Ez a kozmikus értelem és a mennyeivel való kommunikáció bolygója.

A Merkúr nemcsak az egyes emberek személyes kommunikációs stílusát képviseli, de az elménkkel és annak működési módjával is összekapcsolódik, vagyis meghatározza, hogy fogalmazódnak meg bennünk bizonyos ötletek, hogy érzékelünk bizonyos helyzeteket. Hatással van arra, hogy fejezzük ki magunkat, és hogy reagálnak arra mások.

A Nyilasban lévő Merkúr rendet teremt az életünkben uralkodó káoszban. Az alábbiakból megtudhatod, mire számíthatsz a következő időszakban.

Merkúr a Nyilasban: Karrier

A Nyilas a nagy összképre koncentrál az életben, és tűzjegyként hihetetlen intuícióval rendelkezik, ami segít neki eligazodni az Univerzumban. A Nyilas pontosan érti, miért teszünk bizonyos dolgokat, és tudja, hogy fejlődhetünk, különösen, ami a karriert illeti.

Ha a Merkúr ebben a jegyben van, a szokásosnál könnyebb lesz a tennivalókra összpontosítani, javaslatokat tenni az elképzeléseinkkel kapcsolatban, és küzdeni az álmainkért. A tökéletes pillanat nem létezik, hiába is várnánk rá – most van itt az ideje, hogy kezünkbe vegyük a sorsunkat, és arra koncentráljunk, amit el szeretnénk érni.

Merkúr a Nyilasban: Szerelem

A Nyilasban lévő Merkúr arra ösztönöz bennünket, hogy őszintén beszéljünk az érzéseinkről. Itt az ideje, hogy megszabaduljunk minden álarctól, és megmutassuk a sebezhetőségeinket. Ez ijesztő érzés lehet, de a Nyilas energiája segít megtalálni a szükséges bátorságot ahhoz, hogy megnyissuk a szívünket.

Ennek az időszaknak az energiái hosszú és mély beszélgetésekre ösztönöznek, amelyek több intimitást és kötődést hozhatnak a romantikus kapcsolatokba.

Merkúr a Nyilasban: Spiritualitás

A Nyilas spirituális jegy, ami előtérbe helyezi a nyugodtabb, spirituális oldalunkat. A kíváncsiság arra késztet bennünket, hogy mély beszélgetéseket folytassunk, keressünk, kutassunk, és nemcsak a körülöttünk zajló események szempontjából, hanem önmagunkban is.

Ez az a pillanat, amikor hagynunk kell a lelkünknek, hogy befogadja az Univerzum energiáit, isteni erejét, és fényesen ragyogjon. Ideje megtalálnunk belső, spirituális hangunkat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek