LélektárNemsokára beköszönt a Nyilas időszaka, és igen nagy hatással lesz az életünkre!

Nemsokára beköszönt a Nyilas időszaka, és igen nagy hatással lesz az életünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Skorpió-időszak után nemsokára beköszönt a Nyilas, és ez különleges meglepetéseket tartogat minden csillagjegy számára. A legbiztosabb a következő időszakban a bizonytalanság lesz.

Kezdetben úgy fogjuk érezni, hogy a dolgok jól alakulnak, azonban még számos megmérettetés vár ránk, míg stabilizálódik némileg az életünk. A Nyilas időszaka november 22-én kezdődik és december 21-ig tart, ez idő alatt mindannyian szeretnénk kilépni a komfortzónánkból, és ezzel a lépéssel jó nagy port kavarunk magunk körül.

A Nyilas szezon arra ösztönöz, hogy könnyítsünk az életünkön, engedjünk el minden akadályozó tényezőt, és ne ragaszkodjunk a régi káros szokásainkhoz. Lassítsunk, és koncentráljunk a változásra, amely már az év vége előtt érezhető lesz, de az igazi nagy átalakulás csak 2020-ban fog bekövetkezni.

A Nyilas időszakában sokkal nyitottabbak és optimistábbak leszünk, ezzel együtt pedig megnyílnak előttünk az új lehetőségek, és eredményesen fogjuk zárni az évet. Az egyedülállók számára érzelmi téren is új utak nyílnak meg, minden bizonnyal beköszönt életükbe a várva-várt nagy Ő.

A Nyilas-időszak a tudás, az őszinteség, az önmagunk vállalása és értékelése, az optimizmus periódusa lesz. A Nyilas az egyik legszerencsésebb csillagjegy, éppen ezért a következő időszakban a szerencse is hozzánk szegődik, és a pozitív energiák fognak dominálni az életünkben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek