KuriózumNem tudott a bűnöző után eredni a rendőr, mert épp a szemöldökét...

Nem tudott a bűnöző után eredni a rendőr, mert épp a szemöldökét szedték

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Munka közben ült be a szemöldökszedésre a férfi rendőr, ezért nem tudott intézkedni egy bűnügyben.

Nem tudott a bűnöző után eredni a rendőr, mert épp a szemöldökét szedték

Eljárás indult egy bukaresti rendőr ellen, mert munkaidőben ment szemöldököt szedetni. A férfi rendőr épp egy csendőrtársával volt szolgálatban, ám úgy döntött a biztonság megtartása nem olyan fontos, mint szemöldökének rendbeszedése, ezért beült egy szépségszalonba, annak ellenére, hogy csendőr társa figyelmeztette, nem helyénvaló a viselkedése.

Január 23-án a rendőr egy csendőrrel teljesített éjszakai szolgálatot a román fővárosban. Egy órával a szolgálat megkezdése után szólt a csendőrnek, hogy dolga van és el kell lépnie egy órácskára, mert időpontja van a kozmetikusnál. A csendőr figyelmeztette a rendőrt, hogy munkaidőben nem intézheti személyes dolgait, de a rendőr mit sem törődve, otthagyta.

A valóság hamar igazságot szolgáltatott

A szépészeti beavatkozás során riasztást kaptak, ám a rendőr nem ért rá, ezért csak később érkezett a helyszínre. Mivel a csendőr a fővárosi csendőrség bejelentése alapján haladéktalanul jelentette feletteseinek az esetet, megkezdték az ellenőrzést, és meghallgatták az összes érintettet.

A kozmetikus hölgyet is kihallgatták az ügyben, beismerte, hogy a hivatalnok kliense volt aznap este. A rendőr azzal próbált védekezni, hogy felderítő akciót tartott.

A fővárosi rendőrség elismerte az esetet, és bejelentette, hogy belső vizsgálat indult az ügyben. A rendőr két évvel ezelőtt csatlakozott a rendőrséghez, 32 éves.

Ha az ügynököt a fegyelmi vizsgálat után bűnösnek találják, akár a munkáját is elvesztheti.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek