OtthonNem csak szép, de meleg - az általunk javasolt top 5 női...

Nem csak szép, de meleg – az általunk javasolt top 5 női kabát

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A tél az – az évszak, amit kedvelni lehet. Abban az esetben, hogyha nem túlzottan kedveled és fázós vagy, az ideális kabátnak köszönhetően, nem csak meleged lesz, de kényelmet is kapsz. És, ami a legfontosabb, kiválóan fogsz benne kinézni. Bemutatjuk az általunk javasolt top szép és meleg téli kabátokat!

Bélelt női kabát: mindig melegen

Több szezonon keresztül határozottan, a legdivatosabb és a leggyakrabban hordott termékről van szó. A tűzdelt női kabát, egy biztos pont, ha a meleg komfortérzetéről van szó. Még a leghidegebb időjárás sem túl szörnyű, ha éppen ehhez a termékhez nyúlsz. A tartósságnak és a melegnek köszönhetően, amit ez a kabátod ad, komfortosan fogod magad érezni. Azt gondolod, hogy a vastag télikabátok masszívak és kevésbé elegánsak? Nem ebben a szezonban! A női téli kabátok pont úgy vannak tervezve esztétikailag, hogy minden nő jól néz ki bennük. Passzoló átvarrások, különböző színek és kontrasztos kiegészítők kiváló kinézetet biztosítanak! Ha úgy gondolod, hogy ez a kabát plusz kilogrammokat ad számodra, válaszd az illeszkedő nadrágot.

Hosszú télikabát: tetőtől talpig

A vastag női kabát, az túl kevés? Válasszál magadnak valami melegebbet és válaszd a hosszú kabátot, vagy a tűzdelt hosszú kabátot. Ez egy jó alternatíva a klasszikus pamutból készült hosszú kabátnak. A női kabát ebben a variációban is nagyon jól mutat. Ezt a modellt általában a magasabb hölgyeknek javasoljuk: ezért, ha kistermetű vagy, válaszd a rövidebb modellt. A hosszú télikabátnak köszönhetően optikailag lerövidíthető a testalkatod. Ha pedig félsz, hogy nem fogsz benne jól kinézni, válaszd az illeszkedő modellt szíjjal. Jelöld meg a testalkatodat, ez megmutatja a szexepiledet!

Női télikabátok sportosan

Szép és meleg téli kabát sportos stílusban, márpedig létezik! Ez egy biztos pont. Nem, csak a mindennapi kimenőkre alkalmas, de a sétára a hegyekben, vagy síelésre. A női sportos kabátok érdekes színnel és időtálló szabással rendelkeznek, a kapucninak köszönhetően pedig a meleg komfortérzetét kapod és a védelmet a széltől. Előnye a sportos kabátnak, az hogy több zsebbel rendelkezik, ezekbe elrakhatod a számodra fontos dolgokat, de az univerzalitás is előtérben van. Nagyon jól néznek ki egyaránt farmernadrággal, de a sportos nadrágokkal is, amit a hegyekbe veszel fel. Muszáj, hogy legyen ilyen kabátod!

Mindig ízléssel: szőrmés női kabátok

Ha szeretnél sikket mutatni a városban, vagy a téli kiránduláskor? A női téli kabát szőrmével, számodra készült. A tűzdelt modellek, ahogy már említettük meleget, a hozzá tartozó szőrmés kapucni pedig, hatásos kinézetet biztosít. Ezek olyan kabátok, ami minden alkalomra megfelelő lehet, tehát az irodába és találkozókra az ismerősökkel, akik biztosan gratulálni fognak a stílusérzékedhez.

A legjobb női kabát? Olyan ami tetszeni fog neked!

Az utolsó típus a kabátnak, amelyet javasolni tudunk az a modell, amelyikben a legjobban érzed magad. Lényegtelen, hogy ez egy vastag női kabát, vagy egy hosszú téli kabát. Talán a sportos modellt kedveled? Függetlenül attól, hogy melyiket választod, tudjuk azt hogy ebben fogod magad a legjobban érezni! A legérdekesebb modellekhez, látogasd meg az Ozonee internetes boltját.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek